Voihan mua

Tänään ei olutkaan sitten niin energiaa huhkuva päivä, kun mitä tässä on ollut pohjilla. Eilen illalla nukahdin sohvalle, koska pojat oli reissussa ja heräsin illalla kymmeneltä….. Virhe! Uni ei sitten meinannut tulla millään ja olin aamulla aivan kuollut. Mulla on tavoitteet ja aamulla sain kahvin voimin silmät auki ja painelin treenaan. Nyt on voimat vähissä rehellisesti sanottuna tai ainakin tänään oli, koska se mun ojentaja hauis treeni oli sellaista käsien heiluttelua, että huh huh.

IMG_8403

 

Kävin taas treenin jälkeen poseeraamassa, jossa mulla on vielä paljon tehtävää. Liikkeet pitää olla luonnollisia ja sulavia ja samalla pitää jännittää lihaksia ja vielä kaiken lisäksi koittaa hymyillä 🙂 Ei se helppoo oo 🙂 Ja tosin alko pikkuhiljaa ärsyttään toi oma aamunaama mikä peilistä ei vastannut käskyihin 🙂

IMG_8398

 

Onneks meidän perheessä on jollain virtaa 🙂 Töihin päästyä oli mulla aamulla kauniita naisia rivissä, joille tein kuvauksiin hiukset. Teemme yhteistyötä Sparkling stars cheerleadereiden kanssa.  Muuten päivä menikin vauhdilla eteenpäin.

Taas oli treffit sovittuna Tytin kanssa ja rehellisesti sanottuna olisin yksin lopettanut jo puolessa välissä, mutta Tytti oli niin energinen että sai munkin kintut liikkeelle. Joskus sitä tarvii ystävän apua ja paras lause on ja viä menee. Siä me sitten jalat hapoilla painettiin rappuja ylös ja alas. Rappus treeni on yks parhaista ja siinä saa ittensä kyllä niin uskomattoman hapoille ja sykkeen korkeelle.

IMG_2271

 

Unohdin tietenkin yhden tärkeän asian, eli pieni hemmottelu itselle. Huomaan mun ihosta mitä enemmän treenaan niin mun (varsinkin leuan alue) menee aivan tukkoon. Onneks mun pelastava enkeli Miia teki taas mulle taikoja ja sain vetää pikku päikyt kesken työpäivän. Oon ehkä siitä outo asikas, koska ihan sama millä koukulla tai piikeillä mun naamaa raastaa niin mää nukahdan aina. Se on vaan niin rentouttavaa ja ihana, kun joku hopelöi kasvoja. Mulle tehtiin ultraääni ihonpuhdistus ja sitten poistettiin tukeumia ihohuokosista. Lopuksi sain vielä kasvojen hieronnan seerumilla ja naamion. pientä Luxusta arjen keskellä 🙂 Miia on vaan niin paras.

IMG_8413

 

Ja sitten yks ihan mahtava juttu. Mulla alkaa yhteistyö Ruohonjuuren kanssa. Ruohonjuuri on ekokauppa, mistä saa melkein mitä vaan. Varsinki nyt Tampereella on kokonaan uusi myymälä Hämeenkadulla, joka on varustettu suuremmalla valikoimalla. Oon niin innoissani tästä, koska meidän kaikkien on pikkuhiljaa herättävä siihen mitä syömme, miksi syömme ja ennen kaikkea mitä se meissä tekee ja mistä se on lähtöisin. Sain aivan huikean paketin, missä oli osa jo tuttuja tuotteita, mutta myös sellaisia, mitä en ole koskaan aiemmin testannut.

IMG_8414 IMG_8415

 

Me ollaan lähdössä 1,5 viikon päästä lomalle ja matkakuumetta senkun pukkaa. Kylmäpuristettu kookosöljy on siitä hyvä tuote, että se käy ruoanlaittoon, sitä voi syödä pelkälteen ja sopii myös iholle sekä hiuksiin. Se tulee ehdottomasti matkalle mukaan En malta odottaa, että pääsen testailemaan muita tuotteita. Esimerkiksi vehnäorasjauhe sopii todella hyvin vihreän smoothien joukkoon. Ruoan alkuperä on ainakin mulle itselle yksi tärkeä asia ja myöskin se että ruoka on mahdollisimman puhdasta. Ne missä voin käyttää orgaanisia tuotteita niin käytän, sillä saamme kaikkea sontaa kehoomme jo pelkästä ilmasta mitä hengitämme. Macajauheen otankin taas pitkästä aikaa käyttöön. Tässä tilassa kun keho on kirjaimellisesti tyhjä on ainakin mulla itsellä todella suuri apu luonnontuotteista ja huomaan vaikutukset voimakkaampina. Suosikaa muutenkin luomua mahdollisuuksien mukaan ja välttäkää eineksiä. Silloin kuin itse valmistat ruokasi tiedät tasan tarkkaan mitä syöt. 

Jos liikutte huomenna Tampereella niin muistakaa bongata meidän PRIME tytöt, jotka jakaa -20% alennuskuponkeja liikkeeseemme ja samalla voitte osallistua 300e:n lahjakortin arvontaan. 

-Umppu

Nyt ruokaa napaan ja nukkuun tää surkee väsymys pois, että jaksan olla taas huomenna oma itseni ja mikä parasta huomenna on jumppapäivä <3 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Voihan mua”

  1. Moi Umppu! Tuli mieleeni hömely kysymys! Onkohan ketään fitnessurheilijaa, joka ei käyttäisi vitamiineja, kookosöljyä, macajauhetta jne vai kuuluuko ne ns. lajiin ja esimerkiksi valmentajat jo suosittelevat niiden käyttöä? Mietin vaan, että jos bikinit jne maksaa, saa varmaan sievoisen summan pulittaa myös purnokoista ja jauheistakin (elli satu olemaan sponsorina jne) vai onko esim macajauhe samanhintaista kun purkki grillimaustetta ja sitten jokainen päättää, kumpaa tarvitsee enempi 😀

    • Vitamiineja on milestäni pakko käyttää ja melkein niindenkin ihmisten ketkä ei urheile koska emme vaan saa aina kaikkea tarvitavaa ravinnosta ja suurinosa ihmisistä elää kokoajan jonkun aineen puutostilassa. Sama hyvär rasvat, mitä kaikkien kuuluisi syödä ja varsinkin kun olen dieetillä on kroppani saatava hyviä rasvoja, joita saan liha,kala,kana öljyt, pähkinät yms. Ihminenhän ei tarvitse huonoja rasvoja ollenkaan….Joo tähän menee ihan hulluna rahaa, mutta säästän sen käymättä ravintoloissa 🙂

  2. Hei Umppu!

    Halusin kiittää mielettömästä blogistasi 🙂 Aloin lukea tätä jokin aika sitten, ja olen plärännyt paljon vanhojakin kirjoituksiasi läpi. Pahoittelit jossakin kirjoitusvirheitäsi, mutta älä niistä huoli. Olen itse äikänope (tosin tällä hetkellä teen väitöskirjaa) ja voin kertoa, että vaikka teksteissäsi joskus virheitä onkin, eivät ne haittaa lukemista. Ennemminkin haluaisin todeta, että kirjoitat tosi värikkäästi ja varsinkin käyttämäsi kielikuvat (”Oli niin kiireinen päivä, ettei ehtinyt edes pieraista”) ovat aivan loistavia! Olen hihittellyt niille pitkään.

    Olet mahtavassa kunnossa, ja pidän sinulle peukkuja kisoihin. Oikein aurinkoista kesää sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta