Aika ottaa kisamoodi :)

IMG_8355

 

Voi mää rakastan Sunnuntai aamuja, kun saa rauhassa herätä niihin jääkylmiin varpaisiin, jotka tunkeutuu mun peiton alle. Vili tapansa mukaan katseli aamupiirrettyjä, Juuso nukku ja mää lähdin lenkille. Aurinko paistaa, hiki valuu ja musiikki pauhaa täysillä. Mää niin nautin. Nyt on Zeropointit kovassa käytössä antamassa aamuaeroon lisää virtaa. Vaikka energiaa on niin jalat alkaa jo pikkuhiljaa painaan. Tää oli oikeasti mun varmaan eka vapaapäivä, kun paisto aurinko ja pakkohan sitä oli vetää öljyt pintaan ja mennä ulos. Olin aivan tontin rajalla ja siirtelin vilttiä sen mukaan kun paistoi, ettei kaikkien naapureiden tarvitse herätä mun lähes alastomaan öljyttyyn figuuriin ja ettei naapurin Arto tukehdu kahviinsa hahahaha.

IMG_8367

 

Siitä lähdettiinkin sitten kohti kaupunkia ja Wolffia, jossa oli osa teamin porukasta poseeraamassa. Kaikki on nyt niin kireitä ja hyvässä kunnossa että. Poseerauksen jälkeen oltiin sovittu Tytin kanssa porras treffit ja pershiessä sielä viimeisillä voimilla jaksettiin vetää hyvät treenit. Mää oon vaan syttynyt niihin rappusiin niin ja siihen luonnon helemassa olemiseen että. Treeni on myös just ainakin mulle todella tehokasta, koska siinä tullee nopeat sykkeen vaihtelut ja on kokoajan ihan hapoilla.

IMG_8364

 

Vatsakin alkaa näyttään pikkuhiljaa siltä miltä pitää. toki mulla ei varmaan koskaan näy alimmat vatsalihakset, jotka on synnytyksessä revenneet ja lisäksi vatsa-alueen nahka on versus 18v hieman venynyt odotusaikana. Lähtökohtaisesti on ihan älyttömän hyvä fiilis ja halua lavalle kasvaa kokoajan. On se vaan niin hienoo, kun kaikki menee ihan putkeen 🙂

Rappusten jälkeen kotiin päästyttyäni en malttanut olla sisällä vaan taas pihalle ottamaan aurinkoa.  Taas jouduin kokemaan aurinkomyrkytyksen, eli heräsin ihan kuutamolla järkyttävästä hikilammikosta. Ei kato opi kerrasta 🙂 Toki todella pitkä työputki ja kovat treeni, dieetti yms alkaa jo vähän painaan ja huomaa, että unenpuute tuntuu ja painaa kropassa, mutta 2 viikkoo ja päästään etelän lämpöön. Ens viikonloppuna juhlitaan myös ihanan iskä 60 vuotis synttäreitä ja lähdetään koko lössi, eli mun siskot perheineen, äiti ja iskä yhdeksi yöksi Tallinnaan. Eli vois melkein sanoo, että reissua pukkaa. 

Nyt iltapala hommiin ja nukkuun, että jaksaa taas painaa 🙂

Usko unelmiisi <3

primebody

18 vastausta artikkeliin “Aika ottaa kisamoodi :)”

 1. Ihanaa Umppu lukea sun päivityksiä kun susta oikeen huokuu se miten nautit tästä matkasta lavalle! Toivotan sulle onnea ja menestystä kisoihin 🙂

  • se on itseasiassa tosi normaalia. Hirveästi tehdään nykyään sitä vatsanleikkausta, jossa lihakset ommellaan yhteen ja vatsanahka kiristetään

 2. Näyttääpä masu älyttömän hyvältä! Ja sulla on kyllä aina niin ihanan pirteän värisiä vaatteita 😀 Tsemppiä kovasti!

 3. Olet kaunis 🙂 Kun juoksette portaita, kuinka monta kertaa meet ylös asti ja juoksetko vaan ns. normisti vai teetkö jotain muitakin liikkeitä?

 4. Tosi kiva lueskella aina näitä sun iloisia päivityksiä!
  JA asiasta seuraavaan, liikunnanhan kuuluis olla iloinen asia ja tuottaa hyvää mieltä (esim. itse lähden kyllä yleensä salilta hyvillä mielin). Äsken kuitenkin salilta lähtiessäni mieliala oli jotain aivan eri maata, kesken reenin joku ”kaikki tietävä” tuli kommentoimaan mun reeniä ja antoi ”pientä vinkkiä”. Itseä ainakin henkilökohtaisesti ärsyttää semmonen että kommentoidaan toisten reeniä, olis tehnyt mieli lyödä faktat tiskiin ja kertoa kyseiselle miehelle että minä olen kyllä käynyt koulutuksen jossa tämäkin liike on opetettu, että josko kaikki pitäisi huolen omasta reenistään?
  Onneksi kuitenkin tommoisia inhottavia tyyppejä on harvassa, vai onkohan sali palkannut ärsyttäviä tyyppejä lisäämää ihmisten treeniin boostia? (:

  • Joo onhan se välillä ärsyttävää ja ainakin mulla kun on niin yliliikkuvat paikat joudun tekeen variaatioita, että saan liikkeet tuntuun kunnolla oikeissa paikoissa vaikka en tee ns. teksisesti oikein

 5. Tänään Primen edustalla pyöriessäni (siis matkalla tien toiselle puolelle, en sen enempää siinä hengaillut) teki melkein mieli tulla sisälle ihan vaan sanomaan, että ”käypäs nyt päivittelemässä jotain sinne blogiin, että on illalla luettavaa”. Mutta jätin väliin putkaan joutumisen pelossa. 😀 Kiva siis lukea sun blogia!

  • hahahaa saa mulle tulla juttelee, mutta rehellisesti sanottuna mää pelästyn joka kerta kun joku tulee sanoon et luen sun blogia 🙂 Eilenkin näin yhden lukijan H&M:llä ja oikein säpsähdin, koska en oo tottunut että kukaan tunnistaa mua kadulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta