On niin helppo olla onnelinen TAAS

IMG_8350

 

Muutamaa asiaa lukuunottamatta, mulla menee niin hyvin. Rakkaus on se vaan uskomaton voima ja kun sitä on monin kerroin elämässä on se vaan niin ihanaa. Tänään en treenannut ja meinasin hitto vie myöhästyä töistä. Siirsin aamulla kelloa ja olin laittanut tunnin liian myöhään herätyksen. Mää oon yleensä aina etuajassa jokapaikassa ja töistä en myöhästy juuri koskaan. Onneks Juuso reippaana (in my ass) nousi sängystä ja lähti viemään mua töihin. Olinkin melkein kokopäivän yksin, mikä on ihanaa vaihtelua ja liikkeessä on silloin niin rauhallista. Juuso tulikin myös hakeen mua ja mentiin piipahtaan mummolassa koko porukka. Illaks mentiin mun pikkusiskolle viettän iltaa ja sai taas herkutserkut peuhata itsensä väsyksiin.

IMG_8352

 

Ja tänään me sitten varattiin lomareissu Turkkiin. Ei mun suosikki, mutta ihan käsittämätöntä koko porukalta yhteensä 900e. Jos oltaisiin Suomessa viikko lomalla menisi tuplasti enemmän rahaa, jos sitä jotain haluaisi tehdä. Toki joo sorsia voi syöttää ihan ilmaiseksi, mutta perus huvipuisto reissuun heilahtaa jo muutama satku ja toinen mokoma, jos lähtee yhtään kauemmaks. Mää oon niin onnellinen. Viikko pelkkää aurinkoo ja perhettä, josta ei koskaan saa yliannostusta <3. Kun palataan alkaakin jo kisojen viimeistely viikko. Hotellin lähellä reilu kilsan päässä on kuntosali, joten treenit voi käydä vetäseen sielä ja aamu aeroobiset tollasessa ilmastossa menee melkeinpä kävellen. Mää niin odotan sitä hetkeä kun saan valella itteni öljyyn ja laittaa aivot narikkaan ja vain maata. Se on mun lomaa. 

IMG_2021

 

Treenikamat, bikinit ja öljy sillä mennään pitkälle 🙂 Ens viikolla on Tammerfestit ja meillä on tulossa sinne kamppanja, jota ollaan tässä töiden ohella säädetty. Toivon, että on ihana ilma, koska häppening tapahtuu Hämeenkadulla. Eli festeillä liikkujat olkaa tarkkana, jos haluatte voittaa PRIMEEN 300e arvoisen lahjakortin 🙂 Meille tulee flyerin jakajia, joilla on -20% alennuskuponkeja meille. Lisäksi ihanilla tyttösillä on muutakin jaettavaa. Jos halajat tuota lahjakorttia, niin oleppa iltapäivästä valppaana. Jos bongaat miimit ja kuvaat itsesi heidän kanssa, jonka jälkeen linkität kuvat joko PRIMEN facesivuille tai instagramiin tagilla #primehairandbeautydesign olet mukana arvonnassa. PRIME löytyy  siis myös nyt instagramista @primehairandbeautydesign ja mun omahan oli @umppu.

images-8

 

Mukana menossa on jo osalle tuttuja  Fitness kasvoja, mutta tästä myöhemmin lisää. Tyttöjen asut on tietenkin Biancaneven käsialaa. Rohkeasti vaan kisaan mukaan kaikki halukkaat.

 

Huomenna sitten treffataan Teamin merkeissä ja pose treeneissä. Vaikka nyt oon ketoosilla niin mulla on kaikki tosi hyvin. En oo aivopieru ja ajatus kulkee. Aeroobista en hitsaa kuolemaan asti ja sehän on se joka mut on aina väsyttänyt, mutta nyt tosiaan pudotus on ollut vähempää. Silloin kun voimistelin, mulla oli aina tosi kaponen vyötärö. Nyt oon jotenkin kuvitellut, että se on muuttunut paksummaksi iän/lapsen myötä tai mun rakenne on naisellistuman myötä muuttunut, mutta nyt mitä vähemmän on rasvaa niin kyllähän se piruvie kapenee kokoajan. Mun ehdottomasti paras valmistauminen kilpailuihin on ollut tää. Mun salaisuudet onkin jo osittain ennalta arvattavissa. En oo stressannut yhtään, koska en oo asettanut itselleni tavoitteeksi, kun paras kunto koskaan ;). En laske päivä tai en ees tiedä kauanko karsintoihin on aikaa 🙂 Mulla ei oo kunnon suhteen ollut stressiä ollenkaan, koska kaikki on vaan mennyt niin hyvin. Ja ehkä joku pitää mua (fitnes friikit) outona, mutta mää en oo punninnut mun ruokia KERTAAKAAN koko dieetillä. Uskokaa tai älkää, mutta se on ihan helvetin vapauttavaa. Ote on ollut totinen, mutta silti rento ja vapaa ja oon nyt löytänyt sen oman tyylin tehdä tätä hommaa <3 Mahdollisuuksia on paljon, mutta ne menettä kun omaan itseensä katoaa luotto…… been there done thath

P.S Juuso kattoo tangomarkkinoita hahahaha

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “On niin helppo olla onnelinen TAAS”

  1. Niin ihana asenne, hienoa lukea et valmistautuminen sujuu noin hyvin! Tangomarkkinat : D
    Ja taas on itekin päästävä treenaan kun näitä juttui lukee, sun vinkistäs tajusin et itekin voin käydä keskel työpäivää salilla, ei oo perheen ajast pois ja siinä lounastunnillahan se menee samalla.
    Huippu toi Ruohonjuuri yhteistyö!

    • Joo aina jos mulla on mahdollisuus tai aikaa niin koitan välttää väsymystä mikä on tässä kohtaa aika normaalia ja käyn treenaamassa päivällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta