Tuhluri prinsessa

Hirveä matkakuume polttelee ja joka päivä tiirailen äkkilähtöjä lämpimää. Mää oon aina ennen ollut niin vaativa loman suhteen, kun kaiken muunkin ja valkannut upean hotellin kaikilla herkuilla, mutta tää taantuma on saanut todella miettimään ja tehnyt mulle ja mun rahankäytölle niin hyvää. Aina ei oo tärkeintä se luxus vaan sisältö. Jos ajattelen mitä lomalta haluan on aurinkoa, onnellisuutta, yhdessäoloa ja nauttimista. Miksi siis valitsisin luxuxs hotellin missä tulee oltua vähän huoneissa, jossa on upea aamiainen (dietillä mulla on omat ruoat) jne. Jostain on ollut pakko luopua ja se on juurikin sana luxus.

IMG_2499 IMG_6630 IMG_2503

 

Mää en tarvii sitä shampanjaa aamulla, koska en sitä kuitenkaan joisi ja kaupasta sais halvan kuoharin muutamalla eurolla ja fiilis on ihan sama hahaa. En myöskään tarvi jokapäiväistä ohjelmaa hotelilla, koska mua ei vois vähempää kiinnosta kun joku äijä nielee tulta mun parvekkeen alla. Ainut mikä tuottaa haastetta on sali. Tykkään treenata, mutta kaippa sitä joku kuntosali aina jostain löytyy. Nyt on tosi halpoja matkoja ja ihan 1000e pääsis koko meidän perhe. Jos kohteessa on edullista niin tosiasia on se, että siellä menee vähemmän rahaa, kun täällä koska ruoka on niin perkeleen kallista. Mää oon koittanut kokoajan muuttaa elämäntyyliäni ja luopua turhasta millä en tee mitään. Jos mennään pari vuotta taaksepäin niin tuhlasin rahaa ihan hirveesti turhuuteen. Olin tottunut siihen, että mulla oli aina rahaa ja pystyin ostamaan melkein mitä halusin. Nyt jälkikäteen mietin, että oonpas ollut ihan idiootti. Toki mulla ei koskaan mene rahat baareihin tai ravintoloihin, sillä käyn ulkona sen 2-3 kertaa vuodessa, joten toki oon sellaisissa asioissa säästänyt paljonkin. Mutta nyt tuli tuhlaukseen loppu. Koitan ajatella kokoajan tulevaa ja ennen elin hetkessä. Vähän niinkuin siperia opettaa.

IMG_6694 IMG_6603

 

Oon pitänyt tänävuonna muistaakseni viikon lomaa ja se todellakin alkaa tuntumaan. Raskas työ vaatii kevyet huvit 🙂 Valitettavasti työni on melkein sellaista, että kun jos oon Tampereella oon käytännössä kokoajan töissä. Vain mökillä ja reissussa pääsen täysin irtautumaan arjesta ja silloin ei ole niitä kodin velvoiteita edes mahdollistakaan tehdä. 

Tänään mulla on vapaapäivä ja tietenkin se on ainut sadepäivä tälläviikolla. No onneksi on kokoperhe kasassa ja saamme olla yhdessä. Tänään en edes treenaa koska on aika pitää lepopäivä. Lihaksien palautuminen tässävaiheessa ainakin mulla on hitaampaa. Pyhitän tämän päivän levolle, sekä lihashuololle. Mulla on kotona putkirulla, millä saa jalkoja ja selkää hyvin auki. Kohta mun uudet bikinit valmistuu ja ajttelin myydä mun vanhat, eli jos joku on vailla bikinejä niin laita vaikka mulle s-postia [email protected] Väri on limenvihreä ja alaosa on kokoa xs-s ja yläosa noin kokoa M. Usein bikinit sopii aikalailla kaikille suurinpiirtein saman kokoisille ja miksei pidemmillekkin. Ainut mikä vaikuttaa on rinnan koko ja pakaran koko, sekä tietenkin mittasuhteet

IMG_6262 IMG_6263 IMG_6265 IMG_6745

 

Bikinit on Biancaneven käsialaa, eli parhaat mitä Suomesta saa. Uutena hinta oli hieman reilu 700e, joten jos kiinnostaa niin tarjoa. Bikinit on tietenkin pesty ja tosiaan olleet päällä vain tuolloin kilpailuissa, eli ovat kuin uudet. 

Nyt kun ruokaa on vähän oon hyvin tarkka siitä mitä syön ja että saan kaikki tarvittavat ravintoaineet. Luontaistuotteet on kovassa huudossa ja samoin piikkimatto. Juuri äsken menin siihen pötköttelemään ja heräsin pirteänä. Siinä ei tarvitse olla kovinkaan kauaa ainakan mun että uni tulee ja todellakin saa ajatukset aivan muualle. Kilpailujen alla stressi on oikeaan yksi niistä pahimmista vihollisista. Se pukkaa päälle jos on pelko persiissä kunnon suhteen, mikä taas vaikuttaa kunnon edistymiseen. Ja luojan kiitos nyt on ensimäinen kerta kun ei tarvitse antaa sille edes ajatusta. Samoin stressi saattaa kerätä keskivartaloon turvotusta, aiheuttaa unettomuutta jne.  Oon ainakin itse oppinut kuinka pystyn sitä edes jossain määrin hallitsemaan ja sitäkautta voimaan paremmin. Pitkäaikainen stressi voi oikeasti olla todella vakava juttu ja aiheuttaa vaikka vatsahaavan. Muistan vuosi takaperin ennen Expota en saanut nukuttua useaan kuukauteen ja olin kuin kävelevä zombi. Toki mulla oli silloin elämässä aikamoiset paineet joka suunnalta ja nyt jälkikäteen mietin, että hyvä kun oikeesti pysyin hengissä 🙂 

IMG_3675

 

Kisatkin meni hirveässä kuumeessa ja jossain ummetuksessa, jota mulla ei oo koskaan aiemmin ollut. Mieli ja olo on nyt todella kevyt ja epävarmuus on tipotiessään. Silti lähden kilpailuihin hakemaan sitä parasta minää, enkä mitään sijaa. Paras tyttö voittakoon. Mulla on yks salaisuus mitä oon pidätellyt jo kohta vuoden, mutta en oo saanut lupaa kertoa, mutta kohta se paljastuu ja mää oon ihan fiiliksissä siitä <3 

IMG_8309 IMG_8310

 

Mulla oli tänään hyvin aikaa hemmotteluun ja teinkin itselleni suklaanaamioin <3 Edelleen kasvoja ei saa unohtaa. Ylhäällä on kuva musta ja Suvista mun ekoista kisoista. Löysin sen jostain kätköistä ja mua alo naurattaan kun akat ei oo kun luuta ja nahkaa. Tuona päivänä painoin sen 44,8kg. Nyt haluan olla yhtä kireä, mutta toivon, että sitä lihastakin olisi tullut ainakin se kilo jolloin paino lavalla olisi siinä 45,8-46,5. Tänään mentiin jo 48 puolelle ja tietää että homma menee eteenpäin kun tissit on kun joulupullat kun rasvaa katoaa.  Lopettelen mun yhteen lempisanaan 😉 eli tsemppiä kaikille syksyn kisaajille <3

– Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Tuhluri prinsessa”

 1. Voi vitsi, herätit mielenkiinnon ton salaisuuden suhteen!! Muistathan kertoo sen täälläki sitte ku se paljastuu, että määki tajuan mikä se oli 😉

  Kiitoksia hyvästä ja motivoivasta blogista, ihanaa ku joku jaksaa päivittää usein 🙂

  • Joo kerron heti kun saan luvan. En tiiä ono se kenellekkään muulle niin ”juttu” kun mulle

  • Upeaa Umppu, sun kunto näyttää tosi hyvältä ja näitä sun blogitekstejä on kiva lukea. Mielessäni kannustan sua koko ajan ja soisin sinulle sitä hyvää menestystä niin kisoissa, kun sun henkilökohtaisessa elämässä. Olen ostanut liput jo syksyn Expoon ja odotan, että nään sinut lavalla. Olet antanut minulle paljon motivaatiota omaan tekemiseeni, kiitos siitä.
   Mukavaa kesää!

 2. Mie arvaan mikä sun salaisuus on 😉 Onko se että miehesi kisaa myös, mens physiquessa (se on jo näkyvissä kilpailijalistoista) ? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta