Mää oon niin happy

Teho Tiistai takana 🙂 Juuso on nyt lomalla, joten ei oo Vilin kuskaamisia aamuisin ja se antaakin ihanan rauhan aamutoimiin. Pakkasin eväät laukkuun ja tein smoothien sheikkeriin valmiiks. Lähdin pyörällä liikenteeseen ja todella aikaa säästettyä, sillä aamu aeroobinen menee siinä mukavasti. Muutenkin jos vaan keksin jonkun tavan saada aikaa säästettyä tän mun kaaoksen keskellä niin hyvä niin. Perillä smoothie naamariin ja salille. Kun se on juotavaa, niin ainakin itse voin vetästä sen just ennen treeniä eikä vaikuta sitten treeniin millään. Mää oon oikein ihmetellyt kuinka energinen mää oon tässä vaiheessa hommaa, mutta uskon edelleen niihin mun luonnon super pöperöihin 🙂 ProArgi jauhe on jotain aivan uskomatonta. 

IMG_8293

 

Vaakakin näytti tänä aamuna tasan 49kg, joten fiilis on enemmän kuin parempi. Tänään oli vuorossa olkapäätreeni, joka on musta ainut tässävaiheessa, missä mun on vaan kokoajan pudotettava painoja. Kun ei nouse niin ei. Oon myös ottanut nyt ”mummolaitteet” käyttöön, että saan ton ahterin kiristeltyä kuntoon. Silloin kun se on kunnossa niin se on hyvä. 

IMG_8287

 

Motivaatioo on ihan älyttömästi, varmaan enemmänkuin koskaan ja salilta ei oikein edes malttais lähtee pois ollenkaan. Töiden jälkeen polkaisin vielä kotiin, mutta rauhallisesti. Nyt on ensimäinen kerta kun ei todellakaan tarvii verenmaku suussa raastaa aeroobista ja tuskailla, sillä olin viksu tyttö enkä paisunut pullataikinaksi 🙂 Tiputettavaa on vähemmän ja todellakin se aeroobinen on se mikä saa voimat todella alas ja energiatasot matalalle. Mää en nyt oikein tiedä miks oon niin iloinen, mutta oon vaan. Ehkä on ensimäinen kerta, kun ei tarvitse jännittää yhtään mitää. Kisaan lähden kuitenkin nyt viimekerran jälkeen altavastaajana, joten mulla ei kun voitettavaa ja paras voitto on voitta se vittumainen Umppu, joka onkin se pahin vastus. Saan oikeesti ensimäisen kerran nauttia tästä koko sydämestä ja halu lavalle on jo kova. 

IMG_3746

 

Vaikka murheita on aina, mutta kaikki menee nyt muuten tosi hyvin ja mulla on maailman ihanin perhe ja tietenkin ystävät. Meillä menee nyt hyvin ja kuinka helppoa elämä on ilman riitoja tai kitkaa <3 Love my life

Töissä on tulossa pientä projektia ja sitä oonkin tässä jo muutaman päivän koittanut säätää. Meille on tulossa Tammerfesteille mainoskamppanja, johon oon etsinyt promo ihmisiä ja kaikenlaista muuta tapahtumaan liittyvää. Nää on aina niitä hommia mitä tehdään töiden jälkeen tai pahimmassa tapauksessa yöllä. Ne kuuluu yrittäjyyteen, mutta on niitä tunteja milloin ei palkka juokse. Jos saisin kaikilta tunneilta rahaa olisin miljonääri 🙂 Se onkin sitten viimeinen projekti ennen kisoja, minkä aion tehdä ja toteuttaa ja sit onkin aika siirtyä sitten loma tunnelmiin. Oon nyt päättäny, että repäsen ja oonkin viikon heinä-elokuus vaihteessa lomalla. Meillä on mun kaverin kanssa Rihannan keikalle ja sillä on hyvä aloittaa kesäloma <3 ja vielä voi tempasta jonkun äkkilähdön jonnekkin

IMG_2960

 

Mää oon nyt syttynyt ihan tohon sokerointiin. Ei oo karvoista huolta 🙂 Säästyy monelta höyläkerralta, ihon punoitukselta, näpyiltä ja on meinaan silee. Karvoilla on kasvuikä niinkuin on hiuksilla sun muilla. Kun sokerointi tehdään niin karvoja ei kasva samanlailla takaisin sänkenä, kuin höylätessä. Mulla on nyt tehty kolme kertaa brassi ja joka kerta on helpompi, vaikkei siihen nyt ihan nukahtaa voi 🙂 Toki se riippuu siitäkin kuinka syvällä karva kasvaa ja millainen karvatuppi on. Mulla on tietenkin sellainen siittiö, joka on se kaikista kivuliain 🙂 Iho saataa ärsyyntyä höyläämisestä ja varsinkin kisoihin meneville suosittelen todellakin sokerointia. Kropasta on poistettava kuitenkin kaikki karvat ja sokeroinnilla ne pysyy todella pitkään poissa. Jos esimerkiksi kisavärin laittaa protanilla on värjäys jo aloitettava (kai) keskiviikkona. Sen jälkeen ei voi karvoja ajella. Protanissa on alkoholia ja se kuivattaa ihoa, mikä taas tarkoittaa sitä, että jos ihossa on höyläämisen jälkeen näppyjä/ärsytystä saattaa väri kirvellä ja aiheuttaa kutinaa, koska se on iholla monta päivää. PRIMESSÄ Miia tekee sokerointeja ja koodisanalla ”fitness” saatte -20% kaikista sokeroinneista. Voimassa NordicExposeen asti. Kannatta käyttää tarjous hyväksi.

IMG_5314 IMG_4805 KevinMurphy_SessionSpray SG180-1 IMG_7002

 

Tässä vaheessa on myös aika alkaa huolehtimaan oikein kunnolla myös kauneudesta, sillä fitnes kilpailut ovat myös Nicole W:n sanoja lainatakseni kauneuskilpailut fitnesskilpailijoille. Tässä on muutamia mun omia suosikki tuotteita. Sexyhairin lämpösuoja mikä on ehdottomasti paras kiharoiden alle. Antaa kunnon pidon ja tuen hiuksiin. Anubiksen ihonhoitotuotteet, mitkä on ainakin mun iholle olleet parhaita tähänasti kokeilemistani. Nyt mulla onkin käytössä tehoseerumi extrana pitämään kasvojen ihon kimmoisampana ja se samalla auttaa ikääntymisen ehkäisemisessä, virkistää ja kosteuttaa. Dieetillä monen naama on jopa todella ruma varsinkin kun ikää alkaa olemaan ja kaikki rasvat on kadoksissa. Mös usein dieettaaminen äripäästä toiseen voi myös pilata kasvojen ihon. Pitäkää myös siitä huoli. Kevin Murhyn lakka on kiharoiden viimeistelyyn täydellinen, sillä se on joustava ja antaa tukea. Hiusten pitää myös liikkua lavalla ja olla luonnolliset. Solglon itseruskettava on paras rusketustuote mitä oon koskaan testannut ja ainakin mulla kovassa käytössä, koska niin paljon oon nyt töissä, että aurinkoa en oikein ehdi ottamaan. Mulle on tehty nyt kasvoihin mikroneulausta, mikä on myös todella hyvä tapa saada kasvojen ihoa uusiutumaan ja se onkin nyt meillä kamppanja tarjouksessa. Ihoa ainakin itse kuorin vähintään kerta viikkoon ja käytän sen jälkeen kosteuttavaa naamioo. Vieä ennen kisoja on luvassa ihon puhdistusta, sillä haluan olla fresh 🙂 Kunnon tuotteet on kestäviä ja niihin kannattaa panostaa, sillä loppupeleissä siinä voittaa aina. 

IMG_6508

 

Huomenna on vapari ja mulla ei oo sovittuna mitään 🙂 pyhitän kokopäivän mun ihanalle perheelle. Prime bodyllä on myös fasessa omat sivut käykää tykkäämässä 🙂 <3 -Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Mää oon niin happy”

  1. Eli jos haluan hyvät ja pysyvät kiharat (en siis ole fitnessjutussa mukana, vaan tykkään muuten välillä kihartaa tukkaa esim juhliin tai kun mennään miehen kanssa johonkin) niin onko tuo sexyhair ja kevin sellasia luottotuotteita? Mulla on heti kihartamisen jälkeen ihanat kiharat ja pullea tukka ja vähän ajan päästä suurinosa suoristuu ja tulee ihan lättänä? Onks muotovaahtoo ja lakkaa silloin liikaa? On siis ollut lämpösuoja, vaahto ja lakka.

    • Kun kiharoita tekee on kaikista tärkeintä mitä laittaa hiuksiin ennen kiharrusta.Pesun jälkeen kannattaa laittaa kosteisiin hiuksiin voimakas vaahto kauttaaltaan. Kuiviin hiuksiin osi osiolta voimakas lämpösuihke. Itse en käytä lakkaa juuri ollenkaan, sillä se tekee tukasta kypärämäisen. Kevinin lakka on siitä hyvä, koska se joustaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta