Kunto ja kelit kohillaan :)

Mää oon ollut niin täynnä virtaa tänään, että oon ehtinyt tekeen jo vaikka sitten mitä. Henki jälleen pihisee ja aamulla lähdinkin suoraan sängystä lenkille. En tosin tajunnut, että on niin lämmin ja sielä mää sitten puolessavälissä aloin hetteleen vaatteita pois ja kotiin päästyäni oltiinkin jo melkein kannut paljaana :). Mulla toimii aineenvaihdunta loistavasti ja oon alkanut hikoileen oikein kunnolla.  Uskon, että niillä muun uusilla terveystuotteilla on osuutta asiaan, sillä harvoin saan oikeasti kroppani ihan märäks 🙂 hahaa

IMG_2222

 

Lenkin jälkeen energiaa oli edelleen ja aloitinkin, mun projektin, eli facekirppiksen. Siivoilin mun kaappeja ja mietin mitä kaikkea en tarvitse. Samalla tuunasin mun vessan uuteen uskoon ja kaikken ylimääräisen sieltä pois. Kuvailin kännykällä tavaroita ja ny illasta pistin ne mun fecesivuille ja saakeli kun kauppa käy kun syhelmää. Osa tavaroista on sellaisia, mitä ei oikein kirppikselle voi viedä esin huonekaluja jne. Poistan tänään jo myydut tuotteet ja lisäilen niitä kunhan kerkeen. Helppo ja suht nopea tapa 🙂

IMG_6769

 

Mun sydän kaipaa etelään ja vielä jaksan elättää toiveita kesälomareissusta. Mulla on yks viikko lomaa heinä-elokuun vaihde ja oon nyt tehnyt päätöksen, että pidän sen silloin. Joku jokerimatka lämpöiseen olis vaan niin mahtavaa. Tänään sain kuitenkin pikku maistiaisen ja vetäsin öljyt pintaan ja painelin takapihalle Aulikkia palvomaan. Vili polskutteli altaassa mun vieressä ja tuli oikesti ihan jopa kesän tuntu. Sitten olikin aika syödä ja lähdettiin koko perhe kaupunkiin. Mulla oli treenit Minna kanssa ja treenin jälkeen poseerausta. Jäi tosi hyvä mieli koska niin mää kun Minna oltiin samaa mieltä, että kunto on jo nyt parmpi kun Classicissa ja samoin painoa on vähemmän, eli vielä on se 5 viikkoa aikaa tiristää loppurasvat hiiteen. Haluan olla lavalla kunnossa niin ettei mikään jää epävarmaksi alueeksi. Eli motivaatio on nyt huipussaan ja mulla on fiilis kohdillaan. En valita mistään. 

D3X_6377

 

Siitä lähdettiinkin koko perhe+ Tytti pyynikille porrastreenin pariin. Vili istu huipulla rattaissa ja hoputti meitä ja samalla katteli i-padistä piirettyjä. Joskus pitää soveltaa 🙂 Mulla oli niin hyvä fiilis tältä päivältä koska kolme hyvää treeniä takana ja edelleenkin mulla on energiaa, vaikka muille jakaa. On vaan niin kivaa kun kaikki on kerrankin kunnossa ja asiat loksahtelee paikoilleen.

Pakko todeta, että maisemanvaihdos on tehnyt mulle niin hyvää. Salin vaihto ja totaalinen irtiotto body kansasta. Nyt mää voin sanoo, että mää oikeesti niin nautin tästä ja tää on oikeasti ensimäinen dietti milloin olen normaali Umppu ja mua ei oikeastaan kiristä mikään tai sen kummemmin ärsytä. Saan treenailla rauhassa lähes tyhjässä salissa aamuisin ja kukaan ei kommentoi mulle mistään mitään. Kanssa treenajat on ihan taviksia ja se vaan on nyt jotenkin uponnut muhun. 

IMG_6422

 

On kiva olla hyvällä tuulella ja energiaa täynnä <3 ihanaa Sunnuntai iltaa kaikille <3 -Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Kunto ja kelit kohillaan :)”

    • On kiva lukea, kuinka sun mieli on selvästi muuttunut positiivisemmaksi salin vaihtamisen jälkeen. Musta sun teksteissä oli kireyttä ennen ja heti jälkeen Classicin, mutta nyt se on poissa. Tolla fiiliksellä on varmasti mukavampi kisatakin, kun saa treenata itselleen ja löytää uuden draivin.
      Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta