Tätä päivää on odotettu

Voi jumantsuikka mää oon vihdosta viimein terve. Kyllä tässä oli vähän mietittävää, kun ensinnäkin karsintojen peruutuksen takia dieetti lyheni usealla viikolla ja sit vielä iski tää perkeleen tauti, että en voinut treenata vaan makasin vuoroin sängyn ja sohvan pohjalla niin alkoi jo laskeutua musta pilvi pään päälle. Mutta nyt taas uuteen nousuun. Aamu alkoi juoksulenkillä. Meiltä pääsee suoraan maalaismaisemaan, jossa ei tule koskaan ketään vastaan. Sielä mää sitten rokki fiiliksissä paukutin Reckless Loven animal attractionia ja kirjaimellisesti kun salama kirkaalta taivaalta tapahtui  eläimellinen ”hyökkäys”. Joku saatanan pulu lensi päin mun nutturaa ja yritti napata mun pompulan, joka oli punainen ja luuli sitä varmaan saavansa aamun marja-annoksensa. Jumaliste mää pelästyin ja sydän hakkas kyllä hyvään tahtiin koko lopuu lenkin 🙂

umppu8nettiIhanaa päästä treenaan ja kiriä kiinni se mikä viikonaikana menetettiin. Dieetti on onneks hyvällä malilla ja kaikki mitkä nyt irtoo on plussaa. Kilpailijoita on nyt ihan ennätysmäärä kaikissa sarjoissa ja sinne on turha mennä keskeneräisenä. Kantapäänkautta on sekin homma opittu. Eilen kävin taasen Biancanevessä sovittaan mun uusia bikineitä ja väri on aivan täydellinen. Itse tykkään siitä, että joka kilpailuissa näyttää hieman erilaiselta ja itse lookin vaihto tuo aina vähän lisä boostia ainakin mulla viimeistelyihin. 

IMG_4429 IMG_4760 IMG_6672

 

Tässä on omat kisa lookit ja mun ehdoton suosikki on toi viime expon setti. Oon perusilmeeltäni aina hirveen vihaisen näköinen, niin toi väriyhdistelmä teki musta jotenkin pehmeämmän ja tyttömäisemmän kokonaisuuden. Sen tajusin itse omissa hiuksissani, että en aiojo käyttää kisaviikolla ollenkaan mitään hoitavia öljyjä yms hiuksissa, koska en saanut kiharaa pysymään kimmoisena Classicissa vaan se vaan latistu päivän mittaan ja oli loppupeleissä aika suora. Mulla on pitkä naama ja korkea otsa, joten mun tukan pitää olla todella iso 🙂

IMG_8201 IMG_8203

 

Eilen meillä sattu olemaan Hannan ja Miian kanssa yhteinen hetki ja päätettiin lähteä ihan porukalla salatille. Tampereen laukontorin rannassa on aivan ihana torikahvila BY ELLE. Sieltä saa niin makean nälkään pullat sun muut, mutta tänävuonna on uutuutena tullut myös aivan superit salaatit. Paikkaa pitää yks mun tuttu ja annankin ihan 10 pistettä hänen puljulle. Salaattien täytteet saa itse valita ja miks ei sitä vois dieetilläkin nauttia samoja ruokia hieman kauniimmassa muodossa. 

Mun aiheet nyt hyppii vähän laidasta laitaan 🙂 Tänään pääsin oikein kunnolla treenaan ja teinkin oikeasti elämäni parhaan (itsekseen tehdyn) selkätreenini. Viikon lepo oli antanut ilmeisemmin mukavasti voimaa ja niin hiessä en oo ollut pitkään aikaan.

IMG_8211

 

Operaatio rasvanpoltto jatkuu edelleen 🙂 Huomenna pitäs treffata Minnaa treenata ja poseerata. Jos oon rehellinen niin en oo laittanut korkkareita kertaakaan jalkaan sitten Classicin. Nyt alkaa loppukiri ja poseraus tulee ihan viikottaiseen treeniin. Huomenna treenien jälkeen olis vielä Tytin kanssa porrastreeni perään. Mää alan huomaan itsestäni väsymyksen merkkejä, koska vapaapäiviä on todella nihkeesti, mutta näillä on nyt mentävä ja vaan jaksettava. Mää salaa toivon, että päästäis vielä jonnekkin etelän lämpöön todella mini budjetilla ja mulla on alustavasti heinä-elokuu vaihde viikko lomaa. Saisin oikeasti irtioton töistä ja arjesta ja perheen kanssa vapaa-aikaa. 

Bikini Fitness – 163 cm
Pilvi Hirvonen, Team Fitfarm, Jyväskylä
Jenna Rajala, Team Fitfarm, Ylistaro
Petra Satokangas, Team Bullfarm, Turku
Riikka Turkumäki, Team East Body, Helsinki
Anita Isomaa, Team Bombshell, Helsinki
Yasmine Kokki, Team Fitfarm, Valkeakoski
Sanna Rajala, Team 24Gold, Paimio
Laura Telemäki, DreamFit Squad, Siivikkala
Maiju Aalto, Team Fitfarm, Tampere
Krista Heinonen, Team Fitfarm, Tampere
Laura Eveliina Sahiluoto, Team LBC, Lahti
Linda Elo, Team Fitfarm, Siivikkala
Tuuli Lindroos, Team Fitfarm, Tampere
Aurora Vuorensola, Team Fitfarm, Helsinki
Natalia Ojanen, Team Solana Fitness, Helsinki
Emma Ahonen, Team Sportlife, Järvenpää
Hanne Rantanen, Team FitBody, Piehinki
Ulla-Riitta Koskinen, Pro Elite Team, Tampere
Tanja Peura, Team Energy, Niittylahti
Gynai Alekperova, Team Leader, Kokkola
Maiju Hill-Isosalmi, Team Sportlife, Ulvila

Tässä on mun sarjan kilpailijat. Muutama on tuttuja, mutta suurinosa ensikertalaisia. Muistan mun ekat kisat kun ihan hiessä googlettelin kaikki ketkä on mun kanssa samassa sarjassa ja tavallaan tiesin miltä kaikki näyttääetukäteen jne. Nyt en todellakaan jaksa nähdä sitä vaivaa, koska ne ei siitä miksikään muutu ja keskityn olennaiseen. Olin varmaan kaikista vapautuneimpi mun ensimäisissä kilpailuissa, koska ei oikein edes tiennyt, mitä on tulossa ja mitä odottaa. Siitä seuraaviin kilpailuihin alkoikin tulemaan jo tuloksellisia tavoitteita ja samalla paineita. Nyt kun mukana on (suurinosa) melkein vain uusia uskon, että fiilis on paljon parempi ja toki mun oma suhtautuminen on täysin muuttunut. Kilpailuihin ensimäistä kertaa menevät on ihan fileissä kaikiesta ja huomaan sen myös meidän teamiläisistä. Osa jaksaa suhuuttaa jos jonkinmoista häppeningiä ja tuntuu että meidän super Nupulla on energiaa vaikka mihin 🙂 Voisin palkata sen kesätöihin 🙂 Mää oon jo varmaan niin vanha happo, että tyydyn kotisohvaan tällähetkellä iltaisin, sillä on vaan pakko levätä. Vilikin on kotiutunut ja desipelit on taas kohdillaan 🙂

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Tätä päivää on odotettu”

  1. Umppu oot niin ihana 😀 vaikka kirjoitat vähän sekavasti välillä niin ainakin sun tekstit on rehellisiä ja hauskoja!

  2. Samaa mieltä edellisen kanssa! Päivän kohokohta on lukea sun tekstejä. Olet aito, hauska ja täysin oma ittes etkä selvästi yritä ollakaan mitään muuta:) Treeni- ja muistakin blogeista lemppareita! Nyt ei muuta kun portaita kapuamaan sunnuntain kunniaksi odotellen seuraavaa kirjoitusta 😀

  3. Heippa!

    Oisko sulla vinkkejä miten saada takasin kadotettu motivaatio reenaamiseen?

    Olin ennen mahdoton sohvaperuna. En ylipainoinen, mutta hiukan oli tarttumakahvoja yms… Sitten sain hyvän saliohjelman ja aloin käydä työpaikan salilla ja sainkin ihan hyviä tuloksia. NYT puoli vuotta myöhemmin motivaatio katosi yht äkkiä ja masentaa kun massu pömpöttää taas… Auttaiskohan jos vaihtais ihan kunnon salille vaikka gogo’lle… En oo vielä uskaltanu liittyä, jos tää motivaation puute onkin pysyvää….

    • No ota vaikka ittestäs valokuva ja kattele sitä 🙂 usein siinä vaiheessa tule fiilis ja tunne miks siä salilla käydään 🙂 Äläkä mieti jo valmiiks ”tekosyitä” en uskalla liittyä jos vaan ajattele että kun liityn niin hikoilen koko rahan edestä 🙂 Kesä on hyvää aikaa lenkeillä ja treenata vaikka ulkona 🙂 Kyllä sää onnistut kun uskot itseesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta