Pelottaa, mutta onneks mulla on uutta energiaa

Herasin aamulla jo aikaisin, koska ajattelin tsekata miltä olo tuntuu. Suunnitelma oli lähteä kävellen lenkille, mutta naama on vielä sen verran tukossa, että en kuitenkaan. Mulle on suhteellisen vaikeaa olla treenaamatta, mutta nyt jos en kuuntele omaa kroppaani niin saan olla 2 viikkoa kipee, jos en nyt lepää. Onneks mulla oli eilen vapaata ja kirjaimellisesti nukuin ja makasin lähes koko päivän. Nääkin hommat on opittu kantapään kautta ja sitä riskiä en enään ota, koska se on pelkkää tyhmyyttä. Eilisen päivän olin kokonaan yksin kotona ja nautin niin niin niistä hetkistä, kun ajatukset kulkee ilman mitään taustalla mekkaloivia piirrettyjä, tai ylimääräistä hälinää. Mietinkin tätä tänhetken taloustilannetta ja rehellisesti sanottuna, kyllä himpun verran pelottaa. Ihmisiä irtisanotaan ja lomautetaan kokoajan. Porukkaa jää työttömäksi ja taloustilanne vaan huononee. Kulutus on pienempää jne. Toivottavasti tämä taantuma olisi pikkuhiljaa tässä ja voitaisiin huokaista helpotuksesta. Kulut kasvaa, mutta tulot pysyy kaikilla samana eli kehitys ei ole tasapuolista suhteessa menot/tulot. Ainut mun mielestä positiivinen asia on se, että meillä on tänä kesänä ensimäistä kertaa vaatekaupoissa samanlaiset alennusmyynnit, kun Euroopassa, eli tuotteita on alennettu jopa -70%

IMG_0930

 

Toki se myöskin kertoo siitä kuinka myös kaupoissa näkyy taantuma, sillä tuotteita ei ole saatu myytyä ja nyt ne myydään pilkkahinnalla pois varaston tyhjennys mielessä. Lisäksi on tullut tilalle nettikauppoja, josta voi ostaa ”velaks” tileille joka on helppo houkutus. Samoin mitä uskomattomampia ”diilejä”, eli voit ostaa jonkun palvelun ihan pilkkahintaan. Siihen en kyllä itse lähtis mukaan, sitten kirveelläkään. Että kaikki toimis, pitäis tämän maan olla pelkkää kulutus juhlaa. Ihmisten pitäisi ostaa palveluita/tavaraa, että pysyisimme aktiivisina ja emme söisi muiden elantoa. Varsinkin niiden kenellä on vakityöpaikka ja säännölliset kuukausitulot kuukaudesta toiseen. Sen huomma nyt pankeissakin, että tilanne alkaa olemaan jo jotain muuta, kun mitä se on ennen ollut. Oman asunnon ostoon tarvitaan jo tietty prosentti omaa pääomaa ja harvalla 18 vuotiaalla on oikeasti minkäänmoista säästötiliä, missä olis talletettuna esimerkiksi 20 000e. Itse oon miettinyt monta asiaa tarkaan ja oon avannut Vilille jo ihan pienenä sellaisen sijoitusrahaston, missä sitten potti pikkuhiljaa kasvaa, jonka hän sitten saa sijoittaa omaan asuntoon, kun on sen ikäinen. Toki siihen on vielä toivottavasti kauan aikaa.

IMG_2637

 

Mutta mun pointti on se, että jokaisen meistä on ryhdistäydyttävä ja tehtävä asialle jotain tai kohta tää koko maa on pulassa. Ei mulla muuta 🙂

Mää tossa viimeviikolla tapasin yhtä asiakastani, joka pyysi hetken mun aikaa. Testasin muutamaa tuotetta (Synergy WorldWiden) ja halusin todellakin päästä itse testaamaan niitä. Tässä hieman ifoa niistä.

 
 
Jokainen tuote käy läpi perusteellisen laatutarkastuksen, joka takaa tuotteen täydellisen puhtauden, vaikutustehon ja turvallisuuden. Urheilun alalla Maailman antidopingtoimisto (WADA) pyrkii eliminoimaan urheilukilpailuista tarkasti määritettyjä luontaisia ja synteettisiä dopingaineita.

Tarkastettuaan huolellisesti kaikki WADA:n kieltämät aineet Synergy voi vakuuttaa, että mitkään Mistify-, ProArgi-9- ja PhytoLife-tuotteissa käytetyt aineet eivät ole WADA:n kiellettyjen aineiden joukossa, joten urheilijoiden on turvallista käyttää niitä.

Kävin tänään varmuudenvuoksi tsekauttaan poskionteloni, koska ne on mulla vaan niin ahtaat, että pikkunuha saattaa aiheutta tulehduksen, mutta onneksi kaikkki oli kunnossa. Tänään Synergyn tuotteet tuli postissa ja halusinkin päästä heti niihin käsiksi. Olen jo saanut maistaa tuotteita etkäteen ja pidin niiden mausta. Me ei oikeasti tiedetä mitä kaikkea sisällämme tapahtuu, mutta ainakin itse haluan elää pidempään ja nauttia kaikista hetkistä. Ensimäinen testaamani tuote on ProArgi-9. Kysessä on siis täysin 100% luontaistuote, mikä autaa jaksamaan paremmin, puhdistautumaan ja energisoimaan. Moni ei aina ymmärrä kuinka sekaisin keho voi olla sisäisesti. Varsinkin lajini parissa useita vuosia viettäneet, ovat ”vetäneet” jos joskimoista pilleriä ja jauhetta jo useita vuosia. Myös niitä kohtaan voi helposti tulla imeytymishäiriöitä. Synergyn viherjuomassa on nesteen muodossa kaikkia tarvittavia ainesosia, jotka edesauttaa kehomme PH:n tasapainossa, kuona-aineissa ja auttaa meitä voimaan paremmin. Kaikki on puhdasta ja ikäämme lisääviä tässä saasteisessa maailmassamme.

IMG_8178 IMG_8179Tuotteiden myyjinä toimii itse henkilö ja yritys toimii verkostomarkkinointi perusteella. Mää en ole tuotteita kenellekkään myynyt, mutta jos herää kiinnostus niin mulle voi vaikka laittaa mailia [email protected] niin kerron lisää ja miten tuotteita on mahdollista saada kokeiluun. Toki jos hommasta ja myynnistä oikein innostuu on tuotteiden myynnistä mahdollisuus saada vaikka ihan oikea työ. Ne jotka ovat myyneet Suomessa kyseistä tuotetta ovat pikkuhiljaa saanneet niin hyvät tulot, ettei muuta hommaa tarvitse enään tehdäkkään. 

Tehosta treenisi luonnollisella energialla!

 

Jumppa on vasta puolessa välissä, mutta alat jo väsyä. Jaksatko vielä seuraavat 30 minuuttia? Lihakset kramppaavat, eikä kestävyytesi ole enää yhtä hyvä kuin muutamia vuosia sitten. Mihin voimat ovat kadonneet? Miksi kehosi alkaa pettää?

Säännöllinen fyysinen harjoittelu on suositeltavaa kehonhoitoa, mutta kehon väsyminen saattaa johtua myös oikean ravinnon puutteesta. Saat parhaan hyödyn lihasharjoittelusta ja liikunnasta, kun huolehdit riittävän yöunen ja palautumisen lisäksi myös kehon tärkeimpien ravinteiden riittävästä saannista. Keho ei voi toimia huipputasolla, ellei se saa riittävästi tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Keho tarvitsee vitamiineja ja kivennäisaineita eri elintoimintoihin, mm. energian tuottamiseen ja kuluttamiseen sekä verenkiertoon.

Ihmiskehon huollon tarvetta voidaan verrata ajoneuvon huoltoon. Valitset polttoaineen huolellisesti suositusten mukaan, jotta autoosi ei tulisi vikoja ja se toimisi mahdollisimman pitkään. Kehosi ansaitsee vähintään yhtä hyvää huoltoa! Moottori kyllä käynnistyy huonommallakin polttoaineella, mutta auton suorituskyky voi heikentyä.

Synergyn tuotteet ovat ravintoarvoiltaan täysipainoisia ravintolisiä, jotka tukevat kehon omaa suorituskykyä ja edistävät lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Sen selvittäminen, saako kehomme riittävästi oikeanlaista ravintoa, voi olla hankalaa. Synergy-tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Synergyn V3-hyvinvointiohjelman avulla saat lisäenergiaa kuntoharjoitteluun, ja se auttaa kehoasi saavuttamaan parhaan suorituskykynsä.  
 

Tuotteiden edut

Synergyn tuotteet ovat maailman korkealaatuisimpia ravintolisiä – ja tämän Synergy pystyy myös todistamaan. Synergy WorldWide on vakuuttunut siitä, että luonnollisten ravintolisien valmistajien pitää keskittyä vain yhteen asiaan: SINUN TERVEYTEESI. Synergy WorldWide ohjaa alusta loppuun itse omia tuotekehitys-, valmistus- ja testausprosessejaan.

 

Synergy WorldWiden liiketoiminnan vahvana taustatukena on 1972 perustettu menestyksekäs julkisesti noteerattu osakeyhtiö Nature’s Sunshine Products. .


  • Synergyn tutkimus-ja tuotekehitysosaston lääkäreillä, biologeilla, proviisoreilla ja tutkijoilla on kymmenien vuosien kokemus ravinnelisien tuotannosta.
  • Synergy varmistaa tuotantoprosessien yhdenmukaisuuden ja tarkkuuden noudattamalla hyviä valmistuskäytäntöjä.
  • Yhtymä investoi vuosittain miljoonia dollareita tuotetutkimukseen ja huippuluokan testaukseen, joilla varmistetaan Synergy-tuotteiden puhtaus ja tehokkuus.
  • NSF logoSynergy hankkii kaikki ainesosat itse suoraan tuottajilta, minkä jälkeen se testaa tarkasti jokaisen raaka-aine-erän puhtauden, laadun ja vaikutustehon.
  • Kolmantena osapuolena toiminut NSF-auditointilaitos on myöntänyt Synergylle sertifikaatin tarkastettuaan tuotantolaitteet, käytännöt, menettelyt ja valmistusmenetelmät. Tällä varmistetaan huippulaatuinen tuotanto.

Synergy WorldWide kieltäytyy ehdottomasti jättämästä tuotteidensa laatua jonkun toisen käsiin. Synergy huolehtii siitä, että kaikki tehdään täsmälleen oikein, koska kyseessä on sinun terveytesi.

 

 

 

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Pelottaa, mutta onneks mulla on uutta energiaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta