Miks mää teen tän itselleni,,,,,miks?

Se on helle ny. Aivan mahtavaa, kun on tämmöiset ilmat, mää niin nautin. Jos jotain se vituttaa niin kannattaa muistella niitä pakkasaamuja kun perse huurussa seisot bussipysäkillä ja hengittäessä jäätyy nenänkarvat yhteen. Mun tän kesän suosikki on pehi, eli pershiki jota ei voi välttää. Jokapaikkaan liimaudut joko takapuolesta tai reisistä kiinni ja hyvä ettei tuoli tuu mukana kahvilasta 🙂

IMG_8029 IMG_8030

 

Tänään pyöräilin taas töihin ja tein aamupalan valmiiks kotona. Tänään oli vuorossa perus prodepannari. Kolme valkuaista 1 kokonainen muna, pari ruokalusikallista puddingia, suolaa ja vanilijamaustetta. Pannulle kylmäpuristettua kookosöljyä ja sekoitettu mäski siihen päälle. Pannukakun valmistamisessa on ehdottoman tärkeää paistaa se miedolla lämmöllä ja kunnon pannarin valmistukseen menee n-5-7 min. Mun pannarit on todella paksuja ja herkullisia 🙂

IMG_8031 IMG_8034

 

Ajattelin olla pirteä ja piristää kaikkia pyöräilijöitä upealla Casalin kokonaisuudella. Toki takki lähti puolessa matkaa pois, sillä se on todella ohut, mutta niin hiton tuulenpitävä, että hikee pukkas niinmaan perkeleesti.

IMG_8035

 

Kesken päivän kävin treenamassa Minnan kanssa olkapäät. Se on ehkä sellainen treeni, missä tarvii tai on eniten hyötyä jos on joku mukana. Ja toki valmentajan kanssa kaikki on aina tehokkaampaa. Sarjat saa vietyä loppuun asti ja mullakun on noi yliliikkuvat olkapäät (mikä ny ei tässä kropassa olis) niin tekniikka on hyvin tärkeää, että teen liikket oikein. Olin aivan kuollut ja koko yläkroppaa poltteli. Siitä takas töihin asiakkaiden pariin. Mää jo eilen avauduin mun kiireistä ja mua alkoi oikein tänään rehellisesti sanottuna vittuttaan ja ihan siis oma itteni. Miks mää tungen mun päivät täyteen kaikkee? Miks mää teen tyyliin väkisin ittelleni tän stressin? Oon aina ajatellut, että toimin parhaiten stressin/paineen alla, mutta pitääkö se sittenkään paikkaansa? Ehkä kun on paljon kaikkia juttuja, niin sitä vaan tuntuu, että saa paljon aikaiseksi 🙂

IMG_8037Nyt on muuten tulossa uudet pudding maut mansikka ja mustikka. Olin mukana Team Fastin kanssa tekemässä näitä kuvia (meikki ja kampaus) ja nää kaikki on musta niin mahtavia. Kuvaajana toimi Mike Siren ja tässä kuvassa mallina Janni Hussi. Puddingit on kätevä, nopea ja helppo välipala ja kaiken lisäks niin hyvää. Sopii niille vanukkaan himoilijoille. Nää maut ei oo vielä kaupoissa, mutta tulossa piakkoin.

Mää en oo oikeestaan edes ajatellut, että mää oon dieetillä, sillä aika menee niin vauhdilla kokoajan. Ja kai kun on jo useampi takana sitä ei oo niin fileissä pikku muutoksista kun ennen ja moni asia on jo tuttua hommaa. Mää oon miettinyt mun tavoitteita ja oon tullut siihen tulokseen, että haluan saada tulevaisuudessa enemmän lihasmassaa ja poltettua rasvaa 🙂 En aseta mitään sijoitus tavoitteita, koska muutaman onnistumisen ja viimeisen tappion kautta olen oppinut paljo ja varsinkin tästä koko fitness touhusta. Aina ei edes paras voita vaan mukana on mona muuttujaa. Tässä lajissa vaikuttaa niin paljon asiat mitkä ei ana edes liity lajiin välttämättä ollenkaan.

IMG_8038

 

Tässä on nainen, kuka omaa aivan upean vartalon. Haluan tulevaisuudessa, että mun kropasta näkyy aina, että oon tehnyt töitä sen eteen, jolloin lihasmasa on oltava paljon ja rasvaa vähän. En halua, että kisojen jälkeen menetän muotoni ja näytän siltä, etten olisi koskaan edes treenannut. Haluan olla oman kroppani kanssa sinut, mikä tarkoittaa mulle sitä, että jos siltä tuntuu niin voin riisua itseni vaikka alasti häpeämättä yhtään kohtaa kehossani. Kilpailut opettaa ja tavoitteet mitkä on asetettu. Silloin kuin tavoitteisiin ei päästä on painettava leuka kohti rintaa ja treenata kovempaa ollakseen parempi mitä viimekerralla. Sen jos jonkun olen oppinut. Koen silti, että oon taas henkisesti vielä vahvempi kun keväällä ja toivon toki myös olevani fyysisesti. Monen kisaura jää siihen yhteen kertaan juuri siksi, koska ei osata ottaa vastaan niitä pettymyksiä ja kasvaa niiden yli. Pitää muistaa kuitenkin se tärkein, että sinua arvostellaan täysin ulkokuoren perusteella ei ihmisenä.

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Miks mää teen tän itselleni,,,,,miks?”

  1. Hehheh, en kestä ku nauran aina sun jutuille kun lueskelen niitä. Ja puhut myös kyllä painavaa asiaa ja ihan tosipuhetta myöskin niin mahtavalla tyylillä 🙂 ja nainen näyttää niin hyvältäkin! (oon vähän vissiin sua ihaillu kun fressillä kans käyn…)

    Ja koskaan en oo tänne ennen kommentoinu mutta hyvin tiiviisti seurailen 🙂

    • Mulla on salilla aina hirvee putkinäkö päällä ja saatan näyttää tosi vihaiselta, mutta ihmeessä tuu nykäseen hihasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta