No johan on markkinat

Pää taas pyörällä töihin paluusta ja kaikesta showsta tässä ympärillä. Oli sielä mökillä vaan niin ihanaa. Mutta toki on töihinkin kiva tulla. Treenasin päivällä jalat ja mun uus jalkatreeni on suorastaan kauhee. En oo tottunut tekeen pitkiä sarjoja nyt ei ookkaan muutakun niitä. Jalat alkaa jo täriseen kympin kohdalla niin, että hyvä kun happi kulkee.

IMG_7997 IMG_7999

 

Mulla on ollut nyt jalkatreeneissä aina Zeropointin kompressio säärystimet. Ne on titeellisesti tutkittu ja niissä on paljon hötyjä. Tehokkaampi verenkierto, enemmän happea ja energiaa, parempi suorituskyky, perempi aineen vaihdunta, poistaa maitohappoja, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista, tukeva vaikutus, vähentää pehmytkudosvaurioita ja kipeitä lihaksia, parantaa voimantuottoa, vähentää lihasjännitystä, urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn (mm krampit, penikkatauti, nilkka, akilesjänne). Suosittelen lämpimästi niin juoksioille, kun salilla kävijöillekkin. 

IMG_7992

 

Tänään lähti ilmoittautuminen SM-kilpailujen karsintoihin. Ajattelin samalla tsekata mikä tilanne on osallistujissa niin huomasinkin, että mun sarjaa ei enään ole…. On vain siis alle 163cm…. Ilmoittautuneita oli ”liian vähän”, eli esim lyhyen sarjan kilpailijat olisi olleet kaikki jatkossa jo kahden karsinnan jälkeen. No mutta siis kun alle 158cm ja alle 163 yhdistyy niin suoraan sm-kisoihin pääsee jo 12 kilpailijaa. Jos ja kun karsintoja on Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa ja jos kaikista pääsee 6 parasta niin sm-kisa lavalla on silloin 36 kilpailijaa…. Huhu huh aikamoista. Jos joku osaa mulle selittää tän funktion niin antaa tulla 🙂 Mun oma mielipide olisi tietenkin vähemmän karsintoja, mutta määhän oon vain kilpailija 🙂 Mää en vaan ikinä tykkää muutoksista varsinkaan tämmösissä tilanteissa, kun on asennoitunut johonkin tiettyyn ja sit kaikki muuttuu 🙁 No mutta sinänsä samoilla seteillä mennään on kilapilijoita kuinkapaljon tahansa.

IMG_7990

 

Ei auta itku markkinoilla vaan tossua tossun eteen ja persläskit hiiteen. Lauantaina ollaankin menossa kuvaamaan Biancaneven kuvauksia ja ihanaa suunnitella mitä kaikkee sitä tehdäänkään. Meen siis sinne kampaajan ja meikkajan roolissa. Huomenna palaveerataankin Elinan kanssa ja samalla suunnitellaan mun tulevat bikinit. Siä on taas Umppu, kun pikkutyttö karkkikaupassa niiden kaikkien kimalteiden ja timanttien seassa. Huominen on muuten vapaa töistä,,,, tai no nippu tossa olisi papereita mitkä pitää setviä ja selvittää, eli se siitä. Tietenkin huominen on tämän viikon ainut ennustettu sadepäivä, joten turha on odottaa auringon ottoa. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille Pus -Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “No johan on markkinat”

  1. Miten siinä matkatestaaja-kilpailussa kävi? Onko se jo ratkennut? Ku en ainakaan enää löytänyt sitä äänestyssivua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta