Kaukana metsän helmassa

Voi että mikä Juhannus. Fitneksestä ei ollut tietoakaan vaan pyhitin nuo 3 päivää täysin levolle. Koska mun arki on kiireistä niin onhan se joskus levättäväkin ja teki kyllä hyvää. Olin kuvitellut tosin ottavani öljyissä aulikkia koko Jussin, mutta jälleen Pekka Pouta veti maton alta ja Juhannus menkin hieman pilvisemmässä säässä. Ei ollut kuitenkaan kylmä.

IMG_7986 IMG_7984

 

Saunottiin jokapäivä, grillattiin ja chillattiin. Joskus pitää vaan vaihtaa vapaalle, kun tuntuu, että menee liian lujaa ja nyt mulla oli just sopiva ja oikee aika siihen. Mökillä mieli lepää ja luonto on aivan uskomattoman rentouttava ja rauhoittava. Printeisesti poltettiin kokkoa ja nautittiin yhdessäolosta.

IMG_7940 IMG_7948 IMG_7972 IMG_7974

 

Mökillä on lupa näyttää ihan kauheelta. Vaatteet on oltava sieltä mukavimmasta päästä ja päivätuoksuna on kaikkien tuttu ja tuntema OFF 🙂 Löysin muuten ittestäni kuvan kun olin pieni ja oon aivan Vilin näköinen 🙂

IMG_7967

 

Ehdin oikein kunnolla panostaa ihon hoitoon ja saunassa oli aikaa kuoria kaikki kuolleet pois päältä, sekä kosteuttaa ihoa. Tekee muutenkin hyvää olla pois kaupungin saasteista hetkellisesti.

IMG_7929 IMG_7932

 

Tänään otinkin sitten muun kropan hoidettavakseni. Aloitin köyhänmiehen jalkahoidolla ja jumaliste lyhenin varmaan 3 senttiä kun raspasin mun kuivat kantapohjat. Teki kyllä niin hyvää. Tällä hetkellä istun hiusväri tukassa ja kestoväri kulmissa ja suihkussa vielä vartalokuorinta, kosteutus ja kevyt kerros itseruskettavaa, koska en ehdi olemaan juuri auringossa tänä kesänä ollenkaan. 

Sitten muutama asia taas hyvinvoinnist,a ettei pääse unohtumaan näin kesälomien tienoilla. Kun haluat kroppasi muuttuvan on silloin tapahduttava jotain radikaalia niin ruokavaliossa, elämäntyylissä, liikunnassa ja mikä tärkeintä sielä korvien välissä. On turha ajatella erilaisia dieettejä tai varsinkaan superdieettejä (en viittaa ohjelmaan) jolla laihdut muutamassa viikossa 4-10kg. usein ne tulevat kahta kauheammin takaisin. On asetettava realistisia tavoitteita ja lähinnä keskityttyvä parantamaan elämänlatua. Sopivat annoskoot, puhdas käsittelemätön ruoka, säännölliset ruokailut, liikunta, lepo, runsas vedenjuonti ja kunnon unet ovat ne avainsanat tässä hommassa. 

IMG_7580

 

Usein kaikkia osia meidän omassa kehossa voi muokata. On tavallaan turha syyttää geenejä, kun mun koko suku on lihavia ja päärynän muotoisia….. Usein sun suvulla on täysin samanlaiset elämäntavat kuin sinulla. Toki toiset lihovat toista herkemmin, mutta sekin pitää tiedostaa. Ja pitää myös huomioida se, että myös laihat ihmiset voivat voida todella huonisti sisältäpäin. Ajattele että pidät huolta itsestäsi. Mieti, että se mitä kaupassa kärryihisi lastaat voi vaikuttaa siihen minkä mutoinen tai mallinen olet. Kun syöt muutaman kuukauden puhdasta ruokaa alat maistamaan kaikki ruoat ihan eritavalla ja yhtäkkiä se sun ”karkki” onkin hedelmiä ja tuoreita marjoja. Makuaisti muuttuu ja ne vanhat herkut ei enään maistukkaan hyvältä vaan niiden tilalle on tullut terveellisempi vaihtoehto. Alkoholi jää pikkuhiljaa pois ja vähemmälle, koska huomaat kuinka huonon olon kunnon känni aiheuttaa, ollessasi hetken sitä ilman. Jos tuntuu, että napit kiristää, koita olla syömättä vaikka viikon ilman leipää ja viljoja niin varmasti huomaat eron. Jätä valitus ja kokeile jotain uutta, sillä et voi tietää. Ylimääräinen huono rasva kannattaa jättää kokonaana ja keskittyä hyvänlaatuiseen rasvaan. Kesällä voi hyvin grillata kasviksia, vihanneksia jotka ovat hyvin maustettuina oikein maukkaita ja jättää ne ranskalaiset kokonaan pois 🙂

IMG_7496

 

Papu ranskikset ovat todella hyvä vaihtoehto ja vielä parempia. Uuni 225´c pavut pellille 20-25 min mausteeksi suolaa, oliiviöljyä ja vaikka vielä ranskanperunamaustetta 🙂 Todella hyviä ja ravintoarvot ovat kohdillaan. Älä täytä itseäsi leivällä vaan kunnon ruoalla 🙂

Nyt olis vuorossa jalkahoito herra Iso-Koskiselle ja nurmikon leikkuuta 🙂 Ihanaa Sunnuntaita kaikille -Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kaukana metsän helmassa”

    • pakaste papuja yleensä, koska aina ei oo tuoreita tarjolla. Ja ne saa olla vähän sellasia osittain ”palaneita niin ne on kunnon repeita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta