Rajua hommaa

IMG_7888 IMG_7889Kuntokuvaa aamulta ja täytyy sanoa, että aika mahtava fiilis, kun paino oli taas tippunut. Mää niin toivon, että sitä pääsis omaan tavoitteeseen ja näyttämään sen superkunnon 🙂 Mulla on ollut tää ja viime viikko niin kiirettä, että aivan super ihanaa, kun alkaa huomisesta pikku loma, jonka saan viettää perheen kesken. Esimerkiksi eilen olin taas pyörällä liikenteessa, Fressillä treenaamassa ojentaja hauis treenin, portaissa ja vielä pyöräilin kotiin.

IMG_7895

 

Olin aivan kuollut, kun pääsin kotiin ja nyt aamulla heräsin sohvalta mihin oon varmaan kirjaimellisesti tipahtanut illalla. Muutaman päivän aivot narikkaan mökkeily tule niin tarpeeseen. Mää ehdin eilen vielä asikkaideni lisäksi huoltamaan mun kynnet tutulla ja turvallisella NäytäKyntesi vakkari viilajallani Katalla ja nyt on näköjään menossa synkkä kausi ja tehtiin ihanat mustat muutamalla timantilla höystettynä.

IMG_7898

 

Sekä mulla oli PRIMEN www.primebeauty.fi Miialle jälleen yksi mikroneulaus hoito, mikä siis tehdään sarjahoitona. Nyt on takana 4 kertaa ja mun vanhuuden merkit on ainakin omasta mielestä hälvenneet. Mikroneulaus siis uudistaa ihoa, paksuntaa ihoa, häivyttää juonteita, edistää ihon omaa kollageenin tuotantoa, häivyttää arpia, häivyttää juonteita, auttaa maksaläiskiin ja katkenneisiin verisuoniin ja mitä kaikkee. Iho on rullauksen jälkeen hetken punainen, sillä rulla on täynnä lähes näkymättömiä neuloja.

IMG_7896 IMG_7897

 

Muutenkin dieetillä ollessa ainakin mulla häviää usein kasvoista rasvat ja lookki on kokonaisuudessaan väsyneen näköinen ja joka ikinen juonne ja ryppy tulee paljon voimakkaammin esille. On siis erittäin tärkeää pitää myös se kasvojen iho kunnossa ja hoitaa sitä. Suosittelen kyllä mikroneulausta ehdottomasti. 

IMG_7887

 

Välillä on sellaisia hetkiä elämässä kun on paljon ohjelmaa, paljon töitä ja siihen llisäksi kaikki muut, koti, ylityöt, perhe, juhlat yms. Vaikka mulla on työaika se ei koskaan tarkoita sitä, että mun työt loppuu silloin klo 18.00 vaan sen jälkeen pääsen kotiin ja jatkan paperi hommia, kirjanpito juttuja, sovin tapaamisia, järjestän muita systeemeitä. Mää oon huomannut itsestäni, että mua ei vaan jaksa kiinnostaa kuka on kenenkin kanssa ja mitä joku on kännissä riehunut jossain, tavallaan mikään millä ei oo mulle mitään merkitystä. Koen, että se on myös hyvä juttu, sillä käytän sen oman aikani vain oman elämääni jaksamiseen, enkä muiden asioiden vatvomiseen  pääsenkin paljon helpommalla. Joskus mietinkin näiden ihmisten kohdalla, että kumpa tollakin olis lapsi niin se ei käyttäis kaikkea aikaansa muiden asioiden tonkimiseen. Just eilen mulla oli semmoinen olo, että en vaan jaksa vastata kenenkään viestiin, sähköpostiin tms, sillä ei vaan jaksanut. Hyvin nukutun yön jälkeen sitä on aina viisaampi.

1444

 

Bikinifitness leviää leviämistään ja samalla taso nousee. Mulle on tullut kyseilyitä Sofia Ruusilan bikinifitness maailman mestaruudesta ja tässä hieman tarkennusta asiaan. Hänhän siis kilpailee eri liitossa kun esimerkiksi minä. Hänen liitto on WABBA, kun taas mulla on IFBB. Suomessa ei järjestetä, kuin IFBB:n kilpailuja, eli kaikki Suomessa kilpailevat kuuluvat samaan liittoon, mihini määkin. WABBA:ssa on säännöt hieman erilaiset (kaikkea en tarkkaan tiedä), mutta ilmeisesti periaatteessa ns. kuka vaan voi osallistua suoraan MM-kilpailuihin. Mielestäni heillä ei ole mitään karsintoja ja voisinko sanoa ehkä inasen helpompi matka huipulle :). IFBB:ssä siis karsitaan ensin kuka pääsee SM-kilpailuihin ja usein vain SM-kilpailujen voittajat pääsevät edustamaan Suomea EM ja MM kilpailuihin. Vaikka kuinka haluaisit maailmalle niin päätös ei ole kilpailijan päätettävissä vaan IFBB:n tuomarit valitsevat edustajat maailmalle. Omasta mielestäni Sofia oli todella huippu kunnossa, hän on todella kaunis ja koko look oli erittäin onnistunut. En tiedä millainen taso oli muuten kilpailuissa tai montako kilpailijaa hänen sarjassaan oli, mutta varmasti paras voitti. Onnittelut siis maailman mestaruudesta.

images-3 images-21

 

Näissä kuvissa ei siis esiinnyt Sofia :). Kohta on taas se aika, että bikinien suunnittelu alkakoon. Luotan taas tuttuun ja turvalliseen Biancaneveen. Mää oon aina ollut niin tyytyväinen niin työn jälkeen, kun palveluun. Kerrankin mulla on ihan selvät sävelet mitä haluan ja minkä väristä. Biancaneveen on muuten tullut lisää niitä Booty housuja ja myös capri mallissa. En oo ite ehtinyt vielä näkeen, mutta heti kun piipahdan liikkeessä niin laitan kuvaa tänne. Ne on kyllä pöksyt, mitkä pitää löytyä joka naisen kaapista. 

IMG_2724 IMG_2725

 

Sieltä saa myös teetettyä ihan tavallisiakin bikineitä mittatilaustyönä, sekä tilattua oman liikkeen/firman logoja kristalleilla. Nyt pistelen aamupalat naamariin ja lähden töihin. Ilalla on vielä treenit Minnan kanssa Wolffilla, joten aamusalin jätän väliin tältä päivältä sekä aeroobisen, sillä sitä on nyt tullut ihan mukavasti kahden päivän aikana. 

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta