Helemat paukkuu

Jaahas se on sitten Maanantai ja yleensä se on jotain ihan super hyvää, mutta tänään alku ei alkanut ihan mallikkaasti. Eilen mun puhelimen laturijohto päätti vaan lopettaa toimintansa ja oon aivan avuton ilman sitä. Onneks kaupat on keksitty ja niitä saa lisää. Huomasin myös kuinka sairasta on olla niin riippuvainen puhelimesta. Eilen sain taas kohtauksen ja nyt se oli pyöräily. Laitoin illalla viestiä äidille, joka asuu kilometrin matkan päässä meistä, että onko sulla pyörää? No olihan sillä ja juuri sellainen hyvä mummomallia ja kolmella vaihteella. Aamulla lähdinkin käppäilemään porukoille ja nappasin helkaman alle ja pyöräilin töihin sitten kymmeneen vuoteen. Matkaa on noi 13 km ja olipas se mukavaa ja aeroobinen meni siinä samalla.

IMG_3300

 

Töihin päästyäni huomasin mun Intran levahtaneen ympäri kassia ja siitä se maanantai vasta alkoi.  En yleensä arvostele tuotteita, mutta Fastin sheikkerit on oikeesti surkeita ja ne pettää mut joka kerta.  Oikein ärsyttää kun ajattelin antaa sille sheikkerille vielä yhden mahdollisuuden, mutta turhaan. Mua sitten niin kyrsi, kun kaikki tavarat oli jauheen peitossa. Ainoat hyvät sheikkerit on olleet Smartshaken neon väriset jotka pysyy aina kiinni on meno kuinka kovaa tahansa.

Töissä ehdin myös pitkästä aikaa hieman hemmoitteleman itseäni ja Miia laittoi mulle Xtremelashes ripset ja sainkin makoisat unet kesken työpäivää.

IMG_7734Meillä on nyt ripsitarjous alusta 100e, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen. Samoin Miialla on vielä kaikki sokeroinnit -20%. Tässä on kuvat ennen ja jälkeen ja ero on aina todella suuri. Nyt e tarvitse ripsivärin kanssa taas lutrata ja kesällä on silmät päässä heti herättyä.

IMG_7739 IMG_7741

 

Tuo sokerointi on myös mahtava keksintö ja aion jatkossa ennen kisoja repiä kaikki karvat ihosta sillä, koska iho ei kutia sen jälkeen, eikä punoita ja karva ei kasva sänkenä takaisin niinkun mulla on nyt käsissä. Mitä useamman kerran sokerointi on tehty, sitä vähemmän karvaa kasvaa kerralla takaisin, sillä karvoilla on eri kasvuvaihe aina menossa, kun taas höylätessä sänki on sänki.

IMG_7743 IMG_7744Meille tuli tänään PRIMEEN edustaja esittelemään uutta tuotesarjaa ORIBE. Tuotesarja on luxus sarja, mitä on kehitelty kymmenen vuotta. Purkit on suunnitellut Karl Lagerfeld ja tuoksu tuotteisiin on Guccin luoma. Ensivaikutelma on yleellinen ja samoin tuoksu. Asiakkaille hinta on siinä 40-60e riippuen tuotteesta. Aionkin tänää testata kyseistä shampoota ja hoitoainetta omiin hiuksiin ja olen jälleen viisaampi. Tuotteen kehittelijä on stailannut Hollywoodissa lukuisia huippu nimiä ja ollut mukana esimerkiksi Victorias Seacretin näytöksissä toteuttamassa enkeleiden hiuksia. Onko sarja liian hyvä ollakseen totta? No sen näkee suihkun jälkeen.

Tänään oli tarkoitus mennä taas portaisiin, mutta Tampereella oli todella huono ja yllätyksellinen keli. Lempäälässä satoi jopa räntää ja keskustassa oli autoja jumissa tulvivilla kaduilla ja mää olin tietenkin pyörällä. No mankelista kaikki tehot irti ja fillaroin työpävän jälkeen taas kotiin. Pyöräilyä kertyi siis ihan mukavasti n. 25 km tänään. 

IMG_7745Pian pääsen Katan kynsikäsitelyyn ja sitä odotellessa lakkasin pinkit kesäkynnet, sillä omani alkaa olemaan jo aika horror tilassa. Huomenna mulla on tavallaan vapaa, koska primessä on putkiremppa päivä ja mulla onkin tuhat ja yks asiaa hoidettavana, joten siinä se päivä meneekin mukavasti. Huomenna on myös Kevin Murphyn koulutus ja treenit Minnan kanssa. Mun selkä ei muuten ole koskaan ollut näin kipee viimekerran jälkeen. On se hyvä saada aivan uudenlaista lihasärsykettä, sillä nyt ainakin meni perille ja kunnolla. 

-Umppu

 

 

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Helemat paukkuu”

  1. Hei, muistankohan ihan väärin vai ootko joskus sanonu tekeväs aina salilla sarjojen välissä askelkyykkyjä tms? Mitä kaikkea teet?

    • En ainakaan muista sanoneeni 🙂 Mutta esim jalka treenissä teen supersarjoja, eli saatana tehdä useamman liikkeen heti peräkkäin josnka jälkeen pidän vasta tauon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta