Super sunnuntai

Tänään on treenattu oikein urakalla ja viuhdottu tuksulla ympäri Tamperetta. Mulla oli sovittu treffit Minnan kanssa Wolffilla klo 12.00. Oli pitkästä aikaa kiva nähdä ja mun naama on vieläkin kipeä siitä nauramisesta. Sain nyt käsiini dieetin, vaikka oonkin jo viikon verran dieettaillut. Ei ne kuitenkaan ravinnoltaan niin hirveästi eroa, mutta nyt tuli uusiakin juttuja kehiin. Paino oli aamulla 51,2 joten lähtökohtaisesti n.7 kiloa vähemmän kuin viime kerralla, joten tästä on hyvä lähteä.

IMG_7719

 

Samoin mulle tuli nyt uus ohjelma, jota käytiin yhdessä läpi ja tehtiin samalla selkä treeni. Aika paljon oli ihan uusia liikkeitä, mitä en ollut koskaan ennen tehnyt. Mää oon aina ollut hieman skeptinen vetoremmien suhteen, mutta kai nekin on nyt aika hankkia. Mulla menee paljon voimaa puristamiseen ja samalla tuntuu, että ranteeseen tulee polttavaa kipua, joka vie taas voimia itse tarkoituksen mukaisesta suorituksesta. Mää oon vaan niin lyhyt, että joudun kiipeilemään penkille, että yletyn laitteisiin ja oon kokenut vetoremmit jotenkin hankalina, mutta kaikkeen tottuu.

IMG_7710 IMG_7715

 

Treenejen jälkeen otin skoban alle ja painelin pyynikin portasiin tekemään aeroobista. Siinäkun ne on sen kymmenkunta kertaa kiivennyt ylös niin alkaa olemaan kintut aika hapoilla. Silti se tunne on kuin voittajalla ja sydän hakkaa tuhatta ja sataa.

IMG_7712 IMG_7713

 

Oon nyt keskittynyt jalkoihin oikein kunnolla ja tuntuukin, että oon saanut vähän lisää muotoa niihin. Mun omasta mielestä bikini kilpailijalla on oltava kunnon beba ja reidet. Toki suomessa niitä ei olla niin arvostettu vaan kireys on ilmeisesti täällä se millä pärjää. Kuitenkin kaikilla pro kilpailijoilla on kunnon muodot jaloissa. Katon tässä samalla Kaisa ja puoli valtakuntaa ja sarjassa olikin pätkä fitness classicista v.2012. Muistan kuinka itse Teuvo tuli sanoon mulle kisojen jälkeen poskisuudelmien kera, että olit mun ehdoton suosikki <3 Määkin pyörähdin telkkarissa 🙂

IMG_7722 IMG_7723

 

Treenin jälkeen tulin kotiin ja Juuso ja Vili oli mökillä käymässä, joten ilo irti suomen säteistä ja öljyt pintaan ja takapihalle. Oon välillä käyttänyt iholla kylmäpuristettua kookosöljyä, eli sitä samaa mitä syön 🙂 Se pitää ihon pehmeänä.

Mun on pakko kertoa lyhykäisesti super naisesta nimeltä Kikke. Kirsi Mäkelä on 52 vuotias ja on nyt osallistumassa ensimäisiin kilpailuihinsa syksyllä 2013. Seuraavassa Bodaus lehdessä on juttu, missä Kikke kertoo selviytymistarinansa, miten on kuntoutunut suojatieonnettomuudesta v. 2008 ja sen seurauksena sattuneesta olkapäävammasta.

IMG_7728

 

Törmäsin tänään Kikkeen salilla ja jumalesson missä kunnossa muija on. Ei voi muuta sanoo kun että mahtavaa ja ikää kun on edelleenkin se 52 vuotta. Tämä on todellakin hyvä esimerkki siitä, että mikään ei ole mahdotonta ja tuloksia on mahdollisuus saada jos niiden eteen on valmis tekemään töitä. Tovon Kikelle onnea ja menestystä syksyn kisoissa. Harva tuohon pystyy ja Kikke on nyt jo voittaja. Tälläiset tyypit aina motivoi myös itseä eteenpäin ja ajattelinkin tänään salilla, että jos toikin niin kyllä määkin. Alko se rauta liikkuun ihan eri tavalla. Nyt on sohvan aika ja rentoa yhdessä olo perheen kanssa. 

Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Super sunnuntai”

  1. Kyllä ne remmit on hyvät olla olemassa. Helpottaa treenejä, kun ei tartte keskittyä siihen, että pysyykö tangot käsissä. Mä käytän niitä mavejen lisäksi ihan ylä- ja alataljassa ja askelkyykyissäkin. Ei putoo puntit varpaille. 😉

    Miten pitkä sä muuten olet?
    Ja montako porrasta on niissä Pyynikin portaissa – ootko laskenut?

    • Mää oon noin 155-156cm. En oo laskenut, mut lopussa tuntuu et liian monta 🙂 Joo on mulla sellaset olemassa, mut en vaan o tottunut/jaksanut opetella niiden käyttöä

  2. Mä käytin jonkun aikaa vetoremmejä mutta kyllästyin niiden kanssa näpertämiseen ja vaihdoin Versa Grippeihin. Ne on paljon helpommat eikä kulu turhaan aikaa remmien kieputteluun :)) Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta