Tissit tissit tissit ja vielä kerran tissit

Usein keksustellaan tisseistä ja tässä hieman MUN omaa mielipidettä asiasta. Tavalaan rintojen suurennukset on jo menneet siihen, että se on nykypäivää ja sitä ei pidetä mitenkään kummallisena asiana.Kyseessä on kuitenkin leikkaus ja vartalon muokkaus, joka on tavallaan lopullinen. Leikkauksessa on aina riski. Tuntuu, että ihmisillä on jopa päässään täysin vääristynyt kuva siitä miltä rintojen pitäisi näyttää. 

Katie+Price+Katie+Price+Launches+Summer+Lingerie+eznsDrsiEmpx

 

Tissit on eriskummallinen juttu ja ne on tavallaan jokaisen oma asia. Itse olen aina ollut suht pieni rintainen ja se ei ole koskaan mua haitannut, sillä mulla ei ole ollut mitään pakonomaista tarvetta kiinnittää niitä kellumaan pushupeilla tohon leuan alle, niin kun esimerkiksi yllä olevassa kuvassa. Mun tissien koko on vaihdellut elämässä ihan sen mukaan kuinka paljon olen painanut ja kuinka paljon olen urheillut. Lapsen saannin jälkeen yks kaunis aamu herätessäni mun tissit olivat kokonaan kadonneet kun tuhka tuuleen. Ajattelin hetken, että mitä sen on tavallaan väliä, sillä en ole koskaan pitänyt isoista rinnoista (en luomuista, enkä varsinkaan muovisista), mutta ongelmaksi muodostuikin pukeutuminen. Kaikki vaatteet jäi rintojen kohdalta pussille ja en kokenut olevani naisellinen sitten tippakaan. Asia vaivas mua päivä päivältä enemmän ja päätin tehdä sille jotain. 

Katie Price Launches Her New Novel "Paradise" at HMV in London on July 28, 2010Mulle tehtiin rintojen suurennus muistaakseni  tasan 2 vuotta lapsen saannin jälkeen ja en kadu sitä hetkeäkään. Mun suurin haave oli saada se takaisin, miä olin kerran menettänyt. Kaikkihan sanovat että tekevät sen itsensä vuoksi…. ja paskat sanon mää…. Osalla on aivan järkyttävän suuret todella kumimaiset rinnat, mitkä eivät todellakaan sovi yhteen laihan luisevan alakropan kanssa ja en jaksa uskoa, että silloin ne on otettu vain itsensä vuoksi vaan juurikin siksi, että niitä voidaan näytellä ja kuvitella olevasa so fuckin hot.Toki jos halutaan töihin Blayboy kartanoon niin joo.  Toki jos haluat että ihmiset puhuvat vain sun tisseille, niin go for it. Omalla kohdalla haave oli kuitenkin käyttää mun vanhoja vaatteita ja rintsikoita, joista oli kadonnut täyte. Mulle on laiteetu lähes pienin mahdollinen imblantti, lihaksen alle siltä varalta, että jos vielä hankin lapsia ei se rinta liiku vaan pysyy paikoillaan. Samalla lopputulos on luonnollisempi. (munkin kisa bikineissä on isot toppaukset)

149759_10150699292209118_773444117_9377580_1075994336_n-11

 

 

Tavallaan urheilu on epäreilua koska sitä harrastessa miesten rintalihas kasvaa ja naisten tissit katoo, sillä sehän on lähes kokonaan rasvakudosta. Jaksan väittää, että esimerkiksi bikinifitneksen menestys ei ole kiinni siitä omistatko pään kokoiset imblantit vai et. Hyvänä esimerkkinä oli Suomen menestys em-kilpailuissa, mikä todisti sen elävästi. bikineihin on mahdollisuus saada (biancanevestä) irroitettava kuppi, millä saa muotoa rintoihin, joka tasapainoittaa muotoja alakroppaan verrattuna. En siis sano, että jos harrastat fitness lajeja sinulla on ehdottomasti oltava silikoonit. Ja itse en tekisi kyseistä operaatiota lajini takia. Naisellisuus on sitten eriasia. Kilpailuissa keho on äärimäisen rasvattomassa tilassa ja on selvä, että rinnat katoavat olemattomiksi, mutta kuka siinä kisakunnossa on vuodesta toiseen? Asiaa kannattaa harkita monista näkökulmista ja miettiä elämää pidemmälle esimerkiksi lapsien tekoa yms.

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/#/photo/2299  Muistakaa antaa ääniä <3

Myös suurista rinnoista on ne sitten omat tai muovia on oikeasti haittaa. Imblantti ei anna periksi ja on jopa tiellä osassa liikkeissä. No tässä oli taas mun mielipiteitä ja tiedän, etä moni on taasen eri mieltä 🙂

IMG_7682 IMG_7685

 

Aamulla sain nukkua onneks pitkään, sillä univelat painaa ja huomaan sen, koska torkahdan minne sattuu kun vaan on tilaisuus. Lähdettiin koko perhe Lahtea kohti ja joukkuevoimistelun mm-kisoihin. Kilpailut oli Isku areenalla ja pakko on kyllä valittaa sen verran, mutta jumalauta kuinka surkee ilma hallissa. Se että valut hikeä, kun pelkästään istut katsomossa niin saati sitten tehdä siinä tilassa elämäsi mahtavin urheilu suoritus….. Kuitenkin kilpailut on olleet jo kauan loppuunmyyty, joten oli odotettavissa täpötäyttä hallia. Veikkaisin, että lähemmän 40 astetta.. No mutta asiaan. On se laji vaan yksi maailman kauneimmista ja eihän mun katsomisesta tullut mitään kun vollotin hirveessä tunteen purkauksessa lähes koko kisat. Minetit oli aivan upeita ja oli ilo nähdä tyttöjen kehitys, viimekerrasta.

IMG_7686 IMG_7688 IMG_7689 IMG_7690 IMG_7692

 

Kisojen jälkeen piipahdettiin Lahden keskustassa ja satamassa kahvilla ja lähdettin ajelemaan kotiin päin. Mukava päivä ja laatuaikaa perheen kanssa. Huomenna on treffit Minnan kanssa ja treeniä pitkästäaikaa Wolffilla. Huomenna on muuten vapaata ja olis aivan mahtavaa, jos vaikka arde paistais ja sais rusketusta muualtakin, kun purkista <3 Hyvää viikonloppua ihanat

<3:lla Umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “Tissit tissit tissit ja vielä kerran tissit”

  1. Mittä itseruskettavaa käytät? Ja kuinka sen saa pysymään ”hyvänä” ettei tule sellaista rakoilua:D ?Kuorin pari kertaa viikko ja rasvaan joka päivä. Ihana lukea kun on suorat ja omat mielipiteet. Ja kaunis perhe sinulla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta