Sauna Timo Annalasta moi

IMG_7599

 

Jahaas vai että toimiiko lyhyt aeroobinen? No totta hitossa se toimii. Nyt on ihan uudenlainen systeemi koettu ja neitsyys viety pikalenkiltä ja jumalauta, että olin poikki. En oo varmaan koskaan hikoillut puolessatunnissa noin paljon ja puolivälissä teki mieli riisua kaikki vaatteet pois ja huutaa armoo. Tuskainen, mutta silti niin ihana kokemus ja naamasta näkee että kaikki mehut on annettu. Näillä siis mennään ja ai että <3 Aamupalan kimpuun ja hengityksen tasailu kahvikupposen kanssa. 

IMG_7603

 

Kuntoo aamulta ja pahin turvotus vatsasta on jo poissa. Tuksu alle ja Fressille. Vuorossa oli ojentaja hauis treeni. Hyvällä sykkeellä, nopeella temmolla ja viimeiset mehut irti tästä likasta. Punnersin niin, että pelkäsin peräsuolen pullahtavan pihalle 🙂 Käytän treenin aikana lähes aina Fastin Intraa. Se on todella hyvä treenijuoma ja vielä erittäin hyvän makuinen. Mulla tuli ennen välillä treenatessa todella huono olo ja olin usein lähes oksennus/pyörtymis pisteessä, mutta tämä tuote on auttanut siihen ja voin todella suositella kaikille tosissaan ja ei niin tosissaan treenaville.


 

FAST – Workout Intra 300g

 

(Maku: Appelsiini) 

Workout Intra! Sopii hyvin treenijuomaksi ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen nautittuna!

 

Sisältää runsaan määrän tärkeitä aminohappoja (BCAA) tukemaan lihaskasvua, estämään kataboliaa ja tehostamaan proteiinisynteesin toimintaa.

Halutessasi herkkulliseen Workout Intra-juomaan voit lisätä muita valmisteita kuten kreatiinia, l-glutamiinia, treenilaturit, hiilihydraattivalmisteet kuten MALTO tai Vitargo/ Vitargo CRX.

Treenijuomana Workout Intra ylläpitää energiatasojasi ja estää sinun kuluttavan energiaa lihaskudoksesta!

 

Maku: Appelsiini

Pakkauskoko: 300g

Sekoita 32 g (0,7 dl) jauhetta (7,5 dl) kylmää vettä ja juo treenin aikana. Normaalikokoisille urheilijoille (n. 80 kg) riittävä annos on 20 g (0,5 dl) jauhetta.

 

Annos (32g) sisältää:

Energiaa (kcal/kJ) 90/380
Proteiinia 20 g
Hiilihydraattia 0,8 g
Rasvaa 0,01 g
Ravintokuitua 0 g

 

1. Proteiinisynteesiä tehostavat
– L-leusiini 5,0 g
– L-isoleusiini 2,6 g
– L-valiini 2,6 g
– L-lysiiini 4,2 g
– L-metioniini 1,2 g
– L-treoniini 2,0 g
– L-tryptofaani 0,4 g
– L-fenyylialaniini 2,0 g

EAA-aminohapot yhteensä 20,0 g
– josta BCAA yhteensä 10,2 g

2. Suorituskyvylle tärkeät ainesosat:
– Beeta-alaniini 1,6 g
– L-sitrulliinimalaatti 2,0 g

– Natrium 400 mg
– Kalium 200 mg*
– Magnesium 100 mg**

 

3. Proteiinien aineenvaihdunnalle:
– B6-vitamiini 1,0 mg

 

 

Intraa saa ainakin BodyActionista ja muutenkin jos on jotain kysyttävää lisäravinteista niin sielä on pirtsakka teami Maru&Tytti jotka vastaa kysymyksiinne ja auttaa askarruttavissa asioissa.

IMG_2344

 

Huomenna onkin sitten Nicolen leiri Tampereella BullFarmin tiloissa ja rehellisesti sanottuna ei oo hajuakaan missä se on, mutta paikka on Nekala 😉 Ihanaa nähdä supernainen vuoden jälkeen. Hän on aivan mahtava tyyppi ja hyvä esimerkki kaikille fitness ihmisille, kuinka lajia voi harrastaa myös suht terveellisesti ja voida hyvin. Välillä on itselle hyvä kerrata vaikka vaan ihan perus asioita ja imeä samalla uusiakin juttuja. En ole lajia niin kauaa harrastanut, että tietoa olisi riittävästi ja mua kiinnostaa muutenkin asiat tähän liittyen ja haluan kasvattaa omaa tietämystäni. 

IMG_2678Tässä on kuva meidän viime reissusta ja pakko haikein mielin sanoa, että nyt ei lompsa anna myöden reissata, joten oon edelleen kiitollinen jos annatte meidän perheelle ääniä matkakisassa. Jokainen päivä voi äänestää uudelleen 🙂 http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/#/photo/2299 Aina elämä ei mee niin kuin on suunnitellut. Mun oli tarkoitus tänä vuonna tosiaan tehdä 4 päivää viikossa töitä, mutta oonkin tehnyt kuutta välillä jopa seitsemää. Lepo jää aika minimille ja loma olis niin tarpeen. Talouden taantuma ja lama on vaikuttaneet meidä alalla reilusti ja samalla alvin nosto ei todellakaan ole helpottanut asiaa. Joskus on vaan revettävä joka suuntaan ja levättävä silloin, kuin se on mahdollista. Yrittäjyys ei aina ole ruusuilla tanssimista ja joskus sitä on annettava kaikkensa ja sekään ei aina riitä.

Kohta painelen nukkumaan ja untenmaille, koska univelkaa alkaa jo pikkuhiljaa olemaan mukavasti varastossa

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Sauna Timo Annalasta moi”

  1. Aivan huippu tuo esittely teillä tuossa kilpailussa! Ei mitään säälipisteitä hakemassa, niinkun kaikki muut perheet. 🙂

    • Niin no mun mielestä on hieman outoa ”ratsastaa lapsen kuolemalla tai sairaudella……

  2. Moi otatko ennen noita aamulenkkejä jotain protskudrinkkiä tms suojaamaan lihasmassaa vai menetkö ihan täysin tyhjällä vatsalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta