Do what you love

Tavottellisuus tekemisessä on usein monelta se puuttuva juttu miten saa jonkun asian toimimaan. On sitten kyse duunista, treenistä tai mistä tahansa on siihen sitouduttuva 100%:sti. Jos haluat mennä eteenpäin on tehtvä suunnitelma ja asettaa itselle välietappeja. Näen paljon ihmisiä jotka ei viihdy omassa työssänsä ja työpäivän loputtua mietitään jo valmiiksi että saakeli. kun pitää huomenna herätä taas hommiin. Oon ehkä onnellinen esimerkki siitä ihmistyypistä kuka oikeasti rakastaa työtänsä ja ei olis valmis luopuun siitä mistään hinnasta. Teen sitä mistä nautin ja yrityksen pyöertittäminen tuo samalla niitä haasteita ja mikään päivä ei ole samanlainen. On myös paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä vielä aikuisiälläkään mikä heistä tulee isona. Usein sekin näkyy työmotivaatiossa. On joskus karu kuulla ihmisiltä kuinka he tekevät vain jotain työtä, sillä siinä on hyvä palkka. Se jo kertoo, ettei työtä kohtaan ole mitään mielenkiintoa. Uskon siihen, että on kutsumus ammatteja ja luulen, että oma ammattini on juurikin sitä. Ensimmäiset hiukseni oon silponut kolmen vanhana ja lähti meinaan pikkusiskon ihanat luonnonkiharat sen sileäntien….

383293_459715937406702_1525838660_n

 

Mulla on kokoajan halu kehittää ammattitaitoani ja kokeilla uusia juttuja ja siksi tykkään myös työskennellä sellaisten ihmisten kanssa. Tykkään myös käydä koulutuksissa ja saada uusia vinkkejä niin tuotteisiin, kun muotoiluun ja seurata kuinka joku muu tekee samat asiat erilailla. Into pitää säilyä eikä jämähtää ja välillä myös sekin vaatii juurikin niitä muutoksia. Jos elämässä ei tapahdu muutoksia, niin turha on oikeastaan odottakkaan mitään muutosta tapahtuvan. Niin moni asia on meistä itsestämme kiinni ja meidän elämään, kun ei oikein voi vaikuttaa kun me itse. 

COLOR.BUG.SHIMMER 01

 

Nyt on muuten tulossa tälläviikolla aivan mahtava uus colorbug ja värinä shimmer. Sillä saa kesän hiuksiin upeaa sexyä kiiltoa, mikä ei jätä ketään kylmäksi… PRIMEEN nuo ihanuudet saapuvat mahdollisesti tämän viikon lopussa. Lisäksi on tulossa SexyHairilta hentojenhiusten tehohoito, mikä antaa volyymiä ja ei todellakaan lässäytä hiuksia. Se onkin tuote mitä on todella täällä suomessa kaivattu. Ollaan kohta niin volyymia ETTÄ. 

Tänään sai taas jalat kyytiä ai että. Kipu lähtee sillä millä on tullutkin eli treenillä. Oon nyt muutenkin keskittynyt tohon pakaraan oikein kunnolla, että saan sieltä noi viimeiset rasvat palamaan lopullisesti ja milellään kiitos niin ettei ne koskaan enään palaa. 

1444Tossa olis se tavoite ja saa vielä vähän tehdä hommia, että samanmoisen saa itselle. Silti pitää muistaa, että kehon muokauksessa mikään ei ole mahdotonta.Toki rakenne vaikuttaa hieman asiaan.  Mää vaan sytyn siihen vihlovaan kipuun persuksissa ja se tunne kun koko kankku on lähes krampissa on vielä parempaa 🙂

IMG_3068Oon kiinnittänyt huomioo välillä aika turhanpäivääseen juttuun, kun esimerkiksi ihmisten treenivaatteisiin. Niistä on moni montaa mieltä ja toki saakin olla. Mun ehdottomat lempparin on kireet housut ja hihaton kiree toppi. En tykkää jo on löysiä vaatteita, sillä ne jotenkin häiritsee mun treeniä. Asia mitä en kans aina oikein hiffaa on mikrot….. Mua itseeni ainakin ahdistaa kun puol persettä loistaa ja jalat ja iho on yleensä nihkee ja kintut jää kaikkiin laitteisiin kiinni. Kesällä saatan lenkillä niitä pitää ja hyvällä säkällä kisaviikolla kun tiedän ettei ne oo murautunut vakoon… Toinen mistä mää vaan en pääse yli on miesten hihattomat ja varsinkaan silloin, kun iho on kylmän nihkee harmaan valkoinen 🙂 Usein näillä mister hihattomilla on myös pakonomainen tarve vetää jotain jäätäviä poseja pitkin treenejä ja samalla vielä kirsikkana kakun päällä heittää joku ”miehekäs” karjaisu…… Musta vaan ihan vitun noloo ja en voi sille mitään…. Vähän sama jos mää kattelisin omaa persustani peilistä ja huutelisin uuuuuu ihana soomalainen muija…..

IMG_4742

 

No tapansa kullakin. Sitten on vielä se yks ähisiä porukka, jotka jo lämmitellessään kilon painoilla on joka saakelin kerta päästettävä suusta tshiih ääni….. Mää vann kysyn miks? Ihan pelkkä hengittäminen riittää kai 🙂 Fressillä näitä tyyppejä ei juurikaan ole, että kai toi on ton body kansan hommaa. Mää oon ollut kyllä niin super tyytyväinen salin vaihtoon, koska saan ihan omassa rauhassa touhuta kaikkee ja kukaan ei oo neuvomassa mitä mun kannattais/pitäin tehdä ja missä kunnossa mää oon ja koska mun pitäis pitää taukoo jne. Oon nyt löytänyt sen mun oman tavan tehdä asioita ja tasapainon kodin, työn ja treenin välille ja en jaksa oikein enään stressata turhista ollenkaan. On aivan mahtavaa treenata ihan tavalliseten ihmisten kanssa ja ilman häiriötekijöitä. Toki paria tyyppiä kaipaan välillä, mutta onneks kahvit ja muut hommat on keksitty.  

-umppu

 

 

primebody

8 vastausta artikkeliin “Do what you love”

 1. Täällä ollaan aivan toista mieltä treenivaatteista. Itse en omista ensimmäisiäkään pitkiä treenihousuja. Joko löysät polvipituiset tai sitten tiukemmat ja pienet niiden on oltava 🙂 yläosa myöskin mitä pienenmpi niin sen parempi, teltat ei hyvät! Talvella ahdistaa kun meinaa joskus vilu tulla pienissä shortseissa, onneks nyt sitä ongelmaa ei ole 🙂 . MItä tulee taas ääntelyyn, niin itsellä ainakin kovissa sarjoissa hengittämistä helpottaa se kun tosiaan jotain ääntä sieltä laskee ulos samalla. Hiljaisena monesti itsellä se hengittäminen tuntuu helpommin unohtuvan. t.Pauliina

 2. Itse seurasin yksi kerta salilla miestä jolla oli jonkinlainen jalkapäivä.. Kauhia voihkiminen laitteilta siirtyessä, kun teki superina. Hieman hymyilytti kun kuuluu ”aah,uuh,iih” 😀

 3. Hyvässä kunnossa olet 🙂 kiva postaus muutenkin.
  Pakko kysyä,että onko sulla silikonit?
  Ite kans treenaan paljon, ja oon valitettavasti huomannut että rasva palaa ensimmäisenä rinnoista,mitä kireemmäksi tulen,sitä pienemmäksi rinnat menevät.
  Olisi kiva joskus saada ”tissipostaus” 😀

  • On. En niin tiedä ”tissi postauksesta, mutta toki voin siitä jotain kirjoittaa….

 4. Totta puhut! 🙂 Mä en vois kuvitellakaan että olisin rahan takia jossain työssä joka olis ikävää… Toki opiskelujen lomassa sellaset ei-niin-kivat hommat voi olla opettavaisii mut se onkin juttu erikseen. Voin hyvin kuvitella nuo sun mainitsemat ärsyttävät salillakävijät 😀 Vaikkakin vissiin mulla on käyny tosi hyvä tuuri salin valinnassa kun koskaan ei ärsyttäviä tyyppejä oo tullu vastaan vaikka tosi pitkään oon tuolla käynyt…

  Sun asenne antaa kyllä motivaatioo! 😉

 5. Joo, olis vaikka mukava sellanen postaus hyvistä urheiluliiveistä (mitkä oot ite kokenu hyviksi) ja rintojen merkityksestä/tärkeydestä fitnesskisoissa 🙂

 6. Niin ja sitten rintalihastreenistä, kuinka oleellinen se on ja miksi, hyviä liikkeitä jotka antavat ryhtiä rinnoille 🙂 jotain tällästä ”tissipostausta” ajattelin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta