Happy moments

Mulla olikin tänään vapaapäivä, lukuunottamatta yhtä asiakasta illalla. Herättiin aamulla vasta ysin jälkeen Vilin kanssa, tai heräsin siihen kun se yritti väkisin aukoo mun silmiä nostamalla silmäluomee….. Oli aivan super huippu ilma ja oltiinkin pihalla koko päivä. 

IMG_7573 IMG_7577Mentiin vesisotaa, heiteltiin veskareita, uitiin ja otettiin aurinkoo. Kesällä olo on vaan niin vapaa ja voi heittäytyä lapsen tasolle ja saada taas paheksuvia katseita naapurilta kun juostiin sadettajaa karkuun. Ne ei vaan ymmärrä hyvän päälle. Dieettiä toinen päivä takana ja tavallaan se ei nyt oo muuttanut mun elämää sitten millään lailla. En enään stressaa, sillä tää on jo tuttua hommaa ja eteenpäin mennään kehoa kuunnellen. 

IMG_7580

 

kesällä on ihanaa syödä ruokaisia maistuvia salaatteja ja niiden valmistukseen ei todella mee aikaa. Yhtäkauan kun lämmität pitzan mikrossa:). 

IMG_7572Tässä on kuntokuvaa aamulta ja tavallaan lähtötilanne syksyyn. Nyt on vielä pientä tai ei niin pientä turvotusta menkkojen takia alavatsassa. Mun tavoite on syksyyn saada itteni kuntoon ja kireään sellaiseen ja että olen täysin 100% tyyväinen siihen. Ilmoittautumiset on jo alkaneet ja muutamia nimiä sielä listassa jo olikin. Meillä tapahtuu pieniä viilauksia teamissä, eli mua valmentaa jatkossa vain Minna. Kimmo ja Minna valmentaa jatkossa siis erikseen ja osa meistä on nyt vain Kimmon valmennuksessa(teamissä) ja osa Minnan (teamissä) valmennuksessa. Musta on tavallaan kiva, että tulee muutoksia, koska määhän aina kyllästyn helposti ja nyt sekä dieetti, treeni ja aeroobinen muutuu radikaalisti. Mulla onkin nyt ihan hirvee motivaatio kaikkeen ja halu oppia uutta niin treenistä, kun omasta kropasta. Oon enemmän kun valmis uuteen kisakauteen ja muu valmistelu meneekin siinä sivussa.

IMG_7585

 

Käytiin äsken vielä pyörälenkillä ja nyt Vili kököttää sadettajan alla varjon kanssa 🙂 Tällä viikolla on vielä luvassa Perjantaina Nicole Wilkinsin leiri Tampereella ja launtaina taas nokka kohti Lahtea ja joukkuevoimistelun MM-kisoihin. Sielä Team Mineteissä jumpaa mun vanhoja valmennettavia ja oon ihan fiiliksissä niiden puolesta. Alkukilpailu oli lppuunmyyty, joten tyttöjen on syytä päästä finaaliin 🙂

-Umppu

 

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Happy moments”

    • Hyvä kun olit tarkkana 🙂 Oon kuvitellut, että ne kaikki kantaa samaa nimeä vaikka kilpailee eri sarjoissa 😉 Toki team mineteissäkin on vielä enemmän mun vanhoja valmennettavia.

  1. No, ihan varmana Minetit kisaa finaalissa! 🙂 Itsekin oon menossa lauantaina Lahteen kannustaan Minettejä ja Ovoa. Huomasithan että perjantaina (ja lauantaina) tulee myös live stream kisoista klo 14 alkaen? Linkki löytyy täältä: http://sunlahti.fi/aggwc/2013/06/03/live-streaming-link/ 🙂 Varmaan kyllä ite jo tiesitkin, mutta jospa joku muu sun lukija innostuis katteleen kisoja 🙂

    • En itseasiassa tienny ja ihan kiva on seurata alkukilpailuja, jos vaan leirin myötä ehdin 🙂 Kiitti vinkistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta