Voi kuinka elämä on joskus ihanaa

IMG_7538

 

Olipas mukava ja ihana viikonloppu kertakaikkiaan. Mulla on ollut ihan hirvee työputki ja Lauantaina päätettiin ottaa ilo irti ja Lähdettiin Juuson kanssa Lahteen Sorsin pesään. Laatuaikaa kaksistaan <3 Olin Lauantaina (Jarnon sanoja lainaten) kukonpierun aikaan töissä ja pääsin kolmen maissa, josta painelin hirveetä kyytiä himaan. Kassi täyteen tavaraa ja matka jatkui. Nukuin vähän univelkoja pois menomatkalla. Sorsille saavuttiin siinä kuuden maissa ja lähdettiinkin melkein heti treenaamaan kuntokeskus K&M:lle. Todella kiva kompakti sali, missä erityinen plussa hyvästä ilmastoinnista ja hyvistä laitteista. Salilla ei ole mitään turhaa ja ilmapiiri oli oikein mukava.

IMG_7537 IMG_7527 IMG_7531 IMG_7536

 

Treenattiin kimpassa olkapäät ja lopuks innostuttiin vähän pelleileen kuvien merkeissä. Opin taas yhden treenin aikana paljon kaikkea uutta ja mun tekniikkaa korjattiin paljon. On opettavaista olla ammattilaisten ohjauksessa ja tehdä aivan muunlaista treeniä, kun mihin on tottunut. Loppu hyvin kaikki hyvin. Siitä sitten Sorsien pesään ja ruoan laittoon. Loppuilta menikin sohvalla loikoillessa ja jutustellessa. 

Aamulla oon tottunut heräänmään jo 4-5 aikaan, joten historiallisesti nukuin jopa kasiin. Sikeää ja tasaista unta ilman mitään häiriötekijöitä. Kunnon ruokaisa aamiainen napaan ja Lahti kierroksella.   Aivan mahtava ensimäinen vapaapäivä ja ilmakin oli kun morsian. Sorsat asuu rannassa ja lähdettin jakaisin matkaan.

IMG_7563 IMG_7566 IMG_7561Oli sellainen olo, että ihan kun olis ulkomailla ja se on todellista irtiottoa arjesta. Mulla alkaa huomenna dieetti ja tänään siis syötiin oikein kunnolla. Rantakahvilassa auingon paisteessa oli kunnon eväät.

IMG_7562 IMG_7558 IMG_7559

 

Herkkujen jälkeen olikin vuorossa aivan tappo jalkatreeni. Taas kurvattiin K&M:n pihaan ja siitä se sitten alkoi. Heidi katto tarkaan mun asentoja ja tekniikkaa, missä oli aika paljonkin virhe asentoja. Oon niin yliliikkuva, että kohdistan voimat välillä aivan väärään kohtaan ja polvet sojottaa minne sattuu. Takareittä ja pakaraa työstettiin ja osu ja uppos. Tämmöset treenit on ihan huippuja ja niistä oppii niin paljon. Rauhassa tehdään hyvällä sykkeellä intensiivisesti ilman mitään ylimääräistä härdelliä ja keskitytään olennaiseen. Treenaan paljon yksin ja silloin saattaa helposti olla tekniikassa pieniä virheitä tms joita ei itse huomaa.

IMG_7565Treenin jälkeen vielä Sorsien kanssa viimeinen ehtoollinen ja kotimatka alkakoon. Aiva super paljon kiitoksia Duck Servicelle hyvistä treeneistä, valmennuksesta, majoituksesta sekä huippu seurasta. Viikonlopun aikana voi oppia paljon. Nyt vielä mietin mitä herkkua syön tänään ja alan valmistautuun tulevaan kisakauteen. Aivan mahtavaa sunnuntaita kaikille

Umppu

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/#/photo/2299 muistakaa äänestää meitä matkatestaajiksi <3

 

 

primebody

6 vastausta artikkeliin “Voi kuinka elämä on joskus ihanaa”

  1. Hei! Olipas kiva kuulla että oot saanut pienen irtioton arjesta! Mä fanitan sua ihan täysillä ja jonain päivänä haluaisin olla yhtä energinen ja opettelenkin koko ajan feidaamaan elämästä kaikkia energiasyöppöjä! Hyvää kesää!!!!!!!!!!!!!!1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta