Happee

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 taas pommitan tällä linkillä <3 muistakaa joka päivä saa äänestää uudelleen 🙂 Laitan tän linkin jopa ärsyttämiseen asti 🙂

IMG_7478 IMG_7479Alkaa tää väsymys vähän näkyyn jo naamassa? Tuntuu että nyt on sellanen robotti vaihe menossa. Kellon soidessa herään teen aamutoimet päivästä toiseen samanlailla, meen salille, meen töihin, meen kotiin, teen koti hommat jne. Nyt on vaan niin kiire ja oon välillä vaan niin ahne. Kävin aamulla treenaamassa Fressillä ja taasen autua hiljaisuus ja rauha oli käsin kosketeltavissa. Tein olkapäät oikein kunnolla ja perusteellisesti läpi. Voimaa on tuulut lisää, mutta saa nähdä kuinka kauan se kestää. 

IMG_7480 IMG_7482Jos syksyyn mennään niin kohta on dieetin paikka. Mulla on paino pysynyt hyvin hallinnassa, joten en ole hötkyillyt asian kanssa.

IMG_7485

Töissä on kiireisintä aikaa menossa, koska on valmistujaisia ja juhlia on harvase päivä. Huomaan kun stressitaso mulla nousee niin mun keho reagoi heti siihen ja turpoan iltaa kohti. En silti valita, koska mää niin nautin  kaikesta mitä teen<3

IMG_7476 IMG_7489 IMG_7490

 

Tälläisiä annoksia tänään. Oon aivan rakastunut tohon SKYR rahkaan ja makuun uuniomena. Ravintosisältö on lähes sama kun maitorahkassa, eli todella hyvä vaihtoehto niille, kenen mielestä rahka on pahaa tai tarvitsee sen kanssa aina jonkun lisukkeen. 

Moni asia on muuttunut mulla sen jälkeen, kun oon saanut enemmän tietoa ja oppinut tuntemaan itseäni paremmin. En ole enään niin ehdoton monessakaan asiassa ja pääasia mulle on voida hyvin ja olla terve. Jokaisen oma asia on mitä elämässään tekee ja miten sen elää ja on ymmärrettävä, että se on samalla rikkaus. Toki tevreys pitäisi olla kaikilla se pääasia elämässä, mutta niin vain ei ole ja se on hyväksyttävä. Toki koitan kehottaa ihmisiä voimaan hyvin ja olemaan kiinnostuneita enemmän terveydestään ja liikunnasta ja annan aina neuvoja jos jotain edes pikkuriikkisen kiinnostaa. En enään moralisoi kuinka tulisi syödä ja kuinka tulisi liikkua, sillä se ei kaikki vaan kiinnosta. Mulle onkin nyt tärkeintä, että itse voin hyvin ja perheeni voi hyvin. En jaksa myöskään kuunnella niitä juttuja kun mää en muka voi nauttia mun elämästä. Kuka sitä on sanomaan mistä nautin? Mää nautin treenaamisesta, työstäni sekä rakkaudesta ympärilläni. Kaikista tärkeintä on löytää juurikin se balanssi omien tekemisten ympärillä ja löytää ne oikeat juuri sinulle sopivat jutut. 

Nyt on pakko painua nukkuun, koska huomenna on taa pitkä päivä täynnä actionia ja oon aivan loppu. 

-Umppu

 

 

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Happee”

  1. Näytät tosi hyvältä! 🙂
    Ihan BTW, mistä te kaikki löydätte noita Skyrejä? Oon kolunnut nyt jokaisen lähikaupan läpi ja en vain ole törmännyt 😀

  2. Näytät kyllä väsyneeltä tuossa yhdessä kuvassa, varo ettet polta itseäsi loppuun kun teet niin paljon kaikkea… Ootko jo tehnyt päätästä syksyn kilpailemisesta?

    • No osa kuvista on otettu aamulla treenin jälkeen ja ei oo tapana meikata tai laittaa tukkaa ennen töitä, niinkun jollain on 🙂 Tässä on nyt aika lunkisti otettu alkuvuosi ja kerätty voimia ja töitä on tehtävä silloin kun niitä on ja kampaamo alalla nyt on kiireisimmät viikot vuodesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta