Pee niinkun pers…..ikka

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 Muistakaa <3 jokainen ääni on tärkee <3 Kiitos tuhannesti

IMG_7469 IMG_7470

 

Se oli sitten tän viikon eka treeni ja vuorossa oli jalat ja keskityin oikein kunnolla pakaraan. Pee niinkun perse on  todella kipee. Tuntuu, että saan parhaiten tuntuman kun teen liikkeitä yhdellä jalalla. Lihakset kipeytyy yleensä vasta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä, mutta nyt tää mun uus oma kehittelemä treeni saa mun paikat kipeeks jo lähes heti treenin jälkeen. Ihanaa oli treenata lähes tyhjässä salissa ja täydessä hiljaisuudessa <3 Keskitin ajatuksen vain siihen olennaiseen ja todellakin nautin siitä mitä tein.

IMG_7472

 

Mulla on myös uudet hottis treenihousut GinaTricotista, jotka piristi mieltä myös kummasti. Sielä on muuten välillä yllättävänkin hyviä treeni vaatteita, koska itse inhoan trikoita, jotka tulee kainaloon asti. mitä kireempi sen parempi. Ne on mun kropalle sopivan mallisia ja yllättävänkin laadukkaita. Joskus kalliit treenivaatteet saattaa mennä pilalle ensimäisessä pesussa.

 

Useesti multa kysellään meikeistä, mitä käytän tai mitä suosittelen. Itse oon ihan hullaantunut mschic:in mineraali meikkeihin. Meillä on myös PRIMESSÄ kyseinen sarja myynnissä. Meikin laiton jälkeen tuntuu, ettei iholla ole mitään ja se hengittää kunnolla. Nyt tuli uusia aivan mahtavia huulipuna sävyjä, mitkä on suunniteellut tunnetut suomalaiset.

IMG_7463 IMG_7464 IMG_7468Samoin mun yks aivan ehdoton suosikki on primer, joka tulee meikin alle. Se on kirkasta voidemaista ainetta, mikä autaa meikin pysymään paremmin iholla, tasoittaa pikku juonteita ja ihon pohjaa ja sitä voi käyttää myös kosteusvoiteen sijaan. 

IMG_7462

 

Töiden jälkeen oli taas aika vetää lenkkarit uudelleen jalkaan ja painella pyynikin portaisiin. Olipa niitä jo ikävä ja kun keli ja seuran kohdallaan niin mikäs sen parempaa. Vaikka kärsin tänään mun elämäni ensimmäistä työ krapulaa, nii se ei menoa haitannut. Toi mun työ krapula olis siis eilisestä työpäivästä, jonka painoin niin putkella ja monen monta tuntia, että aamulla oli niin raiskattu olo, että päätä särki ja aivan kun olisi edellisenä iltana ollut jossain.

http://kukkalaakso.com/2013/05/27/my-little-body/  Eilen luin linkin takana olevan blogi kirjoituksen, ja mää tavalaan oon monetakin asiasta täysin samaa mieltä ja osasta täysin eri mieltä. Hyvää tekstiä ja hyviä pohdintoja. Toki on monta asiaa, mistä on vaan luovuttava, jos haluat jotain tiettyä ja tiettyä tulosta. Jos tuloksellisuus ei ole niin tärkeää ja halu on vaan kehittyä voi montaakin asiaa höllätä. Tavallaan se mikä mulle on todella tärkeää on juurikin se, että treenaaminen ei ole se mun koko elämä. Vaikka treenaan tosissaan se ei tarkoita sitä, että en voi tehdä asioita mitä muutkin. Asiat muuttuu elämässä ja mulle se tärkein on ehdottomasti perhe ja sen tuoma rakkaus. Rakkautta ei voi korvata millään. Lukekaa tuo linkattu kirjoitus varsinkin fitness hullut, sillä se antaa varmasti erilaista näkemystä asiaan. Tekstissä on pointteja, mitä en ehkä itse ole osannut pukea sanoiksi. Moni elää vielä sitä alku huumaa ja karu todellisuus voikin olla todella karua.

mummo kalsaritBongasin iltapäivälehden sivuilta uutuus tuotteen, eli pushup alushousut. OIKEESTI voin sanoo, että se baarista bogattu määnkändi käännyttää ovelta takasin kotiin alta aikayksikön, jos noi jalassa saavut paikalle. Siis ehkä rumin vaatekappale EVER, sen Marimekon hatun jälkeen ikinä. Noissa on niinkun noi pyllynlehdet mukana…… ja ja ja……

622158a1b67cda25f31be49c70d2e934

 

Ajattelin tänään testata uutta löytöä, eli silmusalaattia ja tietenkin luomu hyllyltä. Nyt on hyvin tarjolla yrteejä, salaatteja, vihanneksia ja toreiltakin saa pian kaikkea tuoreta. Suosin itse puhdasta ravintoa, vaikka se onkin hieman kalliimpaa. Kehoitankin aina kaikkia ostamaan laatua ja jos siitä joskus saadaan isokin ”liike niin hinta saattaa josku tulla alaspän, jos kysyntää on enemmän. 

Mut löytää myös facesta: primeodyllä on omat sivut ja instagramista @umppu nimimerkillä 

-Umppu

 

 

primebody

3 vastausta artikkeliin “Pee niinkun pers…..ikka”

  1. Noi housut oli kyllä niin parhaat! Heti aloin miettiä, että kiva jos ne menis jotenkin pois paikaltaan 😀 Siinähän vielä kommentoitiin, että heillä on ollut joskus vastaava tuote ja se oli suosittu…

  2. Annoin ääneni olkaa hyvä! (:

    P.s. Oisko sulla antaa mitään motivaatiobuusteria tälle urheilu/fitness-himoilijalle. Minulla on sellainen tilanne, että polveni on jollain tapaa mennyt kenties rikki/kulunut/rasittunut (lääkäriin menossa pian). En ole pystynyt kohta 2 kk juosta enkä kyykkäillä yms. salilla (en edes uskolla koittaa ennen ku tiedän mikä polvessa on.) Pyöräily sentään sujuu. Juokseminen on minulle aina ollut elämäni terapiaa, siis sanoin kuvaamattoman ihanaa sellaista. Uudempana salitreenien tuomat fiilariryöpyt!! (8 Haluan muokata kehoani timmiin ”bikini” suuntaan, bikinifitness kilpailut eivät kuitenkaan ole mielessäni (ainakaan nyt). Nyt vain olen vähitellen huolestunut, kun olen kadottanut ruoan laatuun kohdistuvan motivaation. Toki syön terveellisesti, mutta esim. viime yönä heräsin mässyttämään karkkia, samaa olen tehnyt myös päivisin. Ja joo, karkkia minulla on kotona tulevia juhlia varten… Lisäksi olen huolestunut voinko edetä yhtään haaveissani. Polvivamman plus vuorotyön (vaikea keretä syömään tasaisesti) ohella minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, jota ei vielä ole saatu hoitotasapainoon. Tuon sairayuden kanssahan ei esim. saisi syödä liian niukasti eikä rukata hiilareita minimiin (sairaus voi pahentua, joillain dieettien seurausta). Toivon että polvi paranee ja pääsen taas kirmaamaan. Tämä tunne on hirveä, kesälenkit ovat parasta huumetta, mitä teen jos en niitä saa. Samoiten perseen pumppaus (öööö… :D) salilla, just kun sen on oppinut niin se viedään pois!! ): Itse olen harrastanut taannoin yli 10 vuotta voimistelua, joka varmasti yliojennettujen polvien myötä on jtn kulumaa aiheuttanut. Se on myös tehnyt minustakin erittäin itsetietoisen ja oma kehon hallinta on hyvää. Esim. väärät asennot salilla eivät mielestäni ole syy polven ”pelleilyyn”… Voi ei nyt lopetan ennen ku alan ihan tyhmiä turhia jorisemaan! 😀 Jos keksit motivaatiobuusteripostauksen tai kommentin tähän, olisin niin kovin onnellinen. Vaikkakin, kaikki lähtee aina itsestä ja se on päästä kiinni!

    Olen suht uusi blogisi lukija. Sulla on hieno asenne, jatka samaa rataa! (:

    • Laita siihe jääkapin oveen Nathalia Melon kuva ja oma viereen niin herkut jää 🙂 Älä pidä kotona niitä herkkuja, koska alitajuisesti ostat ne syötäväksi. Turha on pitää mitään vieraiden varalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta