Photoshoot all day

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 Ääniä ääniä 🙂 Kiitos jo tähän asti äänestäneille, mutta vielä on kärkeen matkaa 🙂

Olipahan sitten päivä. 7 aamulla lähdin kotoa töihin valmistelemaan Onkiniemessä tapahtuvia NansoGroupin kuvauksia. Aikaan saatiin paljon ja hyviä kuvia. Kun on jo valmiiksi tuttu porukka niin homma toimii. Lisäksi malli oli aivan loistava jälleen kerran, joka helpottaa työtä todella paljon.

IMG_7432 IMG_7435 IMG_7439Kuvauksissa ehdin olemaan kahteen asti, josta matka jatkui kohti Valkeakoskea. Sielä on mun oma voimistelun kasvattiseura ja tutut maastot.  Kuvasimme Valkeakosken koskenpoikien kilpa-aerobic ryhmän henkilökuvia, sekä koko ryhmää. Kiirettä riitti, kun väänsin 3:ssa tunnissa 13 meikkiä ja nutturoita tytöille. Aivan mahtava päivä kertakaikkiaan.

IMG_7444 IMG_7445 IMG_7446 IMG_7452

 

Mää niin kuvittelin, että mulla on tällähetkellä aivan selvät sävelet, kunnes tajusin, että oon oikeesti ihan hukassa. Mietin kokoajan haluanko kilpailla vaiko en. Lajin luonne on selvinnyt mulle vasta viimeisen vuoden aikana ja se millaisia ihmisiä suurin osa lajin parissa on. Kaikkein pahinta on utelu ja siihen perään kieroilu, mitä löytää välillä vähän liiankin läheltä. Mulla oli vielä pari viikkoa sitten ihan hirvee motivaatio treenata ja tavallaan on edelleen, mutta en vielä  tiedä mikä on se treenin päämäärä vai onko sitä sitten kuitenkaan. Muutama mutta on tullut matkaan, jotka tulee vaikuttaan kaikkeen tähän. Haluanko treenata ja kilpailla jonka lopputulos on lähes aina negatiivinen arvostelu pärjäsit tai et. Haluanko kilpailla omien tavoitteni takia ja mennä omaa polkua eteenpän ja katsoa mihin rahkeet riittää? Mitä jos mun laji olisikin fitness? Silloin ketään ei kiinnostaisi arvostella vaan kilpailijat kyseisessä sarjassa jätetään rauhaan. Mitä hittoo oikeen koko tässä lajissa tapahtuu. Ihmiset joihin olet tutustunut muuttuvat välillä kirjaimellisesti täys kusipäiks? Mua ei vaan kiinnosta hengailla sellaisten kanssa ei sitten tippakaan.

IMG_1003

 

Mulla ei oo aikaa ruotia muitten asioita ja juonia, vaan haluan vaan treenata ja kilpailla, mutta se ei näköjään ole mahdollista. Huuma on huumaa ja siitä paluu kamaralle ottaa oman aikansa. Mietin sitäkin missä menee se raja oman kehon ylikuormittamiseesa. Kilpailut toisensa perään, rankat dieetit ja oman kehon sairaanloinen tuijottelu päivästä toiseen. Jaksan uskoa, että terveellisemminkin voi tätä hommaa tehdä. Hyvänä esimerkkinä crosfittajat, joiden usean kroppa on paljon paremmassa kunnossa kun bikinikilpailijan. Miksi sitten rääkätä itseänsä, jos sen voi tehdä(terveellä) muullakin tavalla. Miksei kenelläkään valmentajalla ole mielenkiintoa selvittää asioita niin syvältä ja keskittyä henkilökohtaiseen valmennukseen niin, ettei niitä metabolisia tuhoja synny? Tuntuu, että tästä lajista ja siinä kilpailemisesta tulee tulemaan vielä lajin kasvaessa suurempi ongelma ja bikini fitness täältä tullaan otsikot vaihtuu bikini fitness tuhosi elämäni. No asioita on varmaan ihmiset niin montaa mieltä, mutta tavallaan herättelen itseäni ja esitän itselleni kysymyksiä lajiini liittyen. Valiteettavasti mun terveys on mulle tärkeämpää, kun se öljytyillä pakaroilla esiintyminen, vaikka senkin on tavallaan hauskaa hommaa… 🙂

-Umppu

 

primebody

7 vastausta artikkeliin “Photoshoot all day”

  1. Eiii tarviiko toi Äänestäkää äänestäkää äänestäkää laittaa jokaisen postauksen alkuun?! Kyllä se jo tuli jokaiselle selväks joka säännöllisesti lukee tätä blogia!

    • Tarvii koska joka päivä saa äänestää uudelleen 🙂 Voin laittaa huomenna tekstin loppuun, jos parantaa mieltä ? 🙂

  2. Hei umppu miten on sun tupakanpolton laita nukyään? Kun lopetit joskus mut eiks sulle sit tullut jotain vatsaoireita? Niin mihin päädyit?

    • poltan edelleen, mutta en niin paljoa kun ennen ja voin olla myös ilman sitä, eli vaihdelleen

  3. Itse ainakin käyn äänestämässä ihan ton ”jonden” kiusaks uudelleen 😀 kaikki kun ei blogia jokapäivä lue niin ei voi varmaan kenenkään maailmaa noin pieni muistutus kaataa 🙂 Olet mieletön tyyppi ja toivon sydämeni pohjasta että pääsette lomalle rentoutumaan!

  4. Tervetuloa crossfitin pariin 🙂 itse aloitin ihan vasta mutta jo nyt oon tutustunut mahtavin tyyppeihin. Ja hei, jengi ei tosiaankaan puhu paskaa toisistaan tai kyräile selän takana. Päinvastoin! Vaikka mä olen ihan untuvikko koko lajissa niin apuja ja kannustusta on tullut joka suunnasta ja ihan vierailta ihmisiltä. Tässä lajissa kun ei ulkonäkö ratkaise vaan ihan muut ominaisuudet. Suosittelen lämpimästi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta