Party party party

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 Muistakaa käydä äänestämässä 🙂

Olipahan meinaan viikonloppu. Töissä huomaa, että juhlakausi on alkanut, sillä Lauantait menee melkeinpä kampauksia tehdessä. Tässä on muutama kuva kampaukisista mitä Launtaina tein.

IMG_7383 IMG_7385 IMG_7389

 

Kampausmuodissa suositaan nykyään paljon erilaisia kiharruksia ja nutturakampaukset on muuttunut rennompaan suuntaa. Erilaisia punontoja ja lettejä näkyy hiuksissa myös paljon.

Töitten jälkeen painelinkin niinkin harvainaiseen paikkaan kun Alkoon 🙂 Vuorossa oli siis juhlimista parhaiden ystävien kanssa. Ainakun tua baarissa tulee käytyä sen muutaman kerran vuodessa, muistaa miksi sinne ei oikeastaan enään edes kaipaa. Pitää se silti käydä aina testaamassa.

IMG_7393 IMG_7404 IMG_7407 IMG_7410

 

Hauskaahan meillä oli, sitä ei voi kileltää, mutta kommelluuksilta ei voitu taaskaan välttyä. Määhän vedin kuitenkin ihan vanhanliiton lemat ja kaaduin suoraan kyynärpää edellä maahan ja tuloksena tollanen saakelin kipee sininen mollukka kourassa. 

IMG_7421

 

Kiva tollanen epämuodustunut ”tenniskyynärpää”. Lisäksi perinteinen narikkalapun hukkaus ja mää jouduin lähteen ilman takkia baarista. Ulkonahan yöllä ei mikään häävin lämmin meinaan ole. Tänään aamulla herätessä muisti taas sen toisen syyn miks en juo juuri koskaan alkoholia, koska olo aamulla aina karmee. Vetäsin tossa kuitenkin pikku päikkärit ja onneks tää hirvee jysäri lähti pois. Ei voi muuta sanoo, kun ristus mikä reissu. Tässä sitten loppuilta meneekin morkkisten kanssa koti sohvalla.

IMG_7425Tässä Sunnuntain ratoks oon pöyriny netissä ja bongasin tälläsen Marimekon  uutta fäsönii olevan kesähatun. Mun on nyt vaan pakko sanoo, että oikeesti toi on maailman rumin hattu mitä oon koskaan nähnyt ja jos joku kävelee mua vastaan tollanen päässä nii lupaan polttaa sen. Toi saa jopa rumankin ihmisen näyttämään kauniilta 🙂 Toi on vastaava kun teippais sateenvarjon jesarilla päähän kiinni. Samalla se edesauttaa, ettei me valkoiset suomalaiset saada vahingossakaan yhtään auringonsädettä ihollemme, siilä hattu on todellakin total block ja pitää huolen siitä ettei vieressä kulkeva kaverikaan rusketu. Aloinkin miettimää, että tässäkö on sitä Suomi designia parhaimmillaan? Mää en nyt vaan pääse yli tosta koska se on musta vaan aivan karsee.

IMG_7419

 

Huomenna onkin sitten taas kokopäivä kuvauksia. Aamusta on Nansogroupin kuvaukset ja iltapäivän suunnataan Valkeakoskelle tekemään oman kasvattiseurani Valkeakosken koskenpoikien aerobicareiden nettisivu kuvauksia, eli huippu päivä siis tulossa. Tänään tulee myös yhdestä lempi ohjelmasta Geordi shoresta uus jakso uudesta tuotantokaudesta, joka on ihan must nähtävä. Olipahan viikonloppu ja huomenna on taas hyvä aika alkaa leikkiin fitnes tähtöstä ja vaihtaa shampanjalasi rautaan 

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Party party party”

  1. Moi

    Noi hatut taitaa olla ihan sellaisia klassisia kalastajanhattuja jotka on tohon kuvaan vitsikkäässä hengessä laitettu väärinpäin ja lipat suorassa. 😀 Normaalisti siis lieri kääntyy yläviistoon ja pois silmiltä.. 😀 Heh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta