Meitä on moneen junaan

Kiitos ihan sairaasti kaikille äänestäneille 🙂 Muistakaa kuitenkin, että jokapäivä saa äänestää uudestaan. Mää niin haluun sinne matkalle, ettette uskokkaan. Nyt on töitä 13 päivää putkeen takan ja yks vielä edessä, eikä lomaa mailla halmeilla antakaa siis mulle ja mun perheelle mahdollisuus <3 http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 

IMG_7374Aamu alkoi Fressillä ja olkapää treenillä. On huippua kun tuntee saaneensa lisää voimaa ja saa ottaa isompia painoja kouraan. Ainut mistä voi antaa  salille miinusta on 1-10kg käsipainojen teline. Hyvä ettei lähde sormet irti kun koittaa niitä varovasti sinne laittaa takaisin paikoilleen 🙂 Taljoissa on se hyvä puoli, että ne on kevyemmät ja mahdollistaa mun tehdä sellaisia olkapää liikkeitä, mitä en yksinkertaisesti pystynyt painavemmalla pakalla ennen tekemään. Kun ei nouse niin ei. Tää viikko on mennyt töitä tehdessä ja treenit on ollut nopeita ja tehokkaita. Ens viikolla sitten taas portaisiin Tytin kanssa 🙂 ja keskitytään olennaiseen, eli rasvan polttoon.

IMG_7370
Näytäkyntesi Kata kestolakkaus

 

 

Tänään taas havahduin asiaan ihmiset ja oikein kunnolla. On meitä kyllä moneen junaan. Välillä sitä oikein pysähtyy miettiin millainen ihminen sitä itse on. Mussa on paljon hyvää ja varmaan yhtä paljon huonoa, niinkuin meissä kaikissa. Toiset on luonteeltaan positiivisia ja iloisia ja niiden kanssa viihtyy, koska elämän asenne on kannustava ja energiaa tuovaa. Mää oon varmaan itse just sellainen ihminen joka jakaa mielipiteitä puoleen sun toiseen. Mun ehdottomasti hyviäpuolia on määrätietoisuus, itsevarmuus, periksiantamattomuus, välittäminen, energisyys, havainnointikyky, ihmistuntemus ja kannustaminen. Huonoja on varmasti lyhyet hermot, kaikkitietävyys, äkkipikaisuus ja ”aina oikeassa” oleminen. Oon mun oikeille ystäville hyvä ja aina valmis auttamaan vaikeissa tilanteissä. Oon myös hyvä kuuntelemaan ja antamaan erilaista näkökulmaa asioista, sekä rehellinen ja luotettava. Ehkä välillä oma sinisilmäisyys kostautuu ja on oikestaan kostautunut jo, sillä välillä ne omat salaisuudet tulee takaisin omiin korviin, mutta tarina sielä takana on jotain ihan muuta. Omissa sanoissani ja puheissani olen suora, joskus ehkä jopa liiankin ja kaikki eivät siitä pidä, mutta ei tarvitsekkaan. Monen ihmisen eteen olen valmis tekemään mitä vaan ja auttamaan aina, mutta silloin kyseessä on se tosiystävä tai läheinen kuka sen tavalla tai toisella ansaitsee. Elämässä on tullut liikaa autettua ns. vääriä ihmisiä, joista jälkikäteen huomaa olleen ystävyyden pelkää hyväksikäyttöä. Ne jutut tulen kyllä valitettavasti muistamaan lopunikääni. Toisen ihmisen hyväksikäyttö on asia mitä en hyväksy lainkaan. Jos joku on aina vain pyytäjän roolissa, eikä koskaan anna mitään takaisin on peli pelattu ja näitä vaan on paljon. 

IMG_3275

Jotkut vaan haluaa aina kaiken ja eivät ole valmiita antamaan mitään ja mää en vaan voi yksinkertaisesti sietää näitä tyyppejä, en sitten ollenkaan. Ylimielisyys on myös toinen asia, mikä pistää vihaksi. Jotkut vaan tässä maailmassa on niin olevinaan muiden yläpuolella. On se sitten ammatti tai harrastus tai jonkinsortin titteli se ei tee susta yhtään sen parempaa ihmistä ei sitten millään. Tämä on kans ihmistyyppi jota välttelen ja jos astuu kohdalle kierrän kaukaa. Mulle on ihan yks paskanhailee onkon joku jossain piireissä vaan niin fuckin PRO, että sillä on oikeus kohdella muita ihmisiä ala-arvoisesti? No usein ne tyypit on aika yksinäisiä, sillä edes ystävät ei tuollaista touhua kauaa katsele.

IMG_7373Sexyhairilta on tullut uusi tuote, joka on aivan loistava. Volyymi tehohoito…. Eli juuri meille supi suomalaisille oikein täydellinen tuubi. Tein tällä viikolla Ollin hiukset ja siihen onkin hyvä aina testailla kaikenlaista, sillä hänen työssään hiuksen on todella koetuksella. Mukava mies, jota on ilo palvella :). Reckless Loven pojat käyttävät hiuksissaan Sexyhairin tuotteita ja ovat todeneet ne erittäin hyviksi. Sexyhairilla on pitävät muotoilutuotteet, joilla saa halutessaan tukan pysymään juuri siinä mihin sen on ajatellut laittaa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy myös niitä hoitaviakin tuotteita.

images-1Nyt kun kesä tulee ja edelleen ne helmat lyhenee on päivettyneet sääret kuumaa kamaa. Ehdottomasti markkinoiden paras itseruskettava on Solglon sprayrusketus. Samalla maahantuojalla on kaksi aivan smanmoista tuotetta, jossa purkki on vain eri. Toinen niistä on kirkaan punainen.  Tällä tuotteella saat tasaisen luonnollisen rusketuksen, joka kuivuu hetkessä, eikä jätä iholle epämiellyttävää tuoksua.

images-3 images-2

 

Rusketuksen päälle voi vetää vaatteet samantien päälle, eikä se tahraa niitä (valkoinen on tietenkin eriasia). Rusketuksesta on myös voidemainen versio. Molemmissa tuotteissa on apuväri, eli tuote on itsessään ruskeaa ja levitysprosesia on helppo seurata. Voidemaiset rusketukset on aina hyvä levittää sienellä/levityshanskalla tasaisen tuloksen saamisen takia. Hanskoja on myynnissä ainakin Kikcsissä ja hinta oli muistaakseni 6.9e. Solglota on meillä PRIMESSÄ myynnissä hintaan 25e. Yhdestä spray pullosta saa n-2-5 kokovartalo rusketusta riippuen koosta ja halutusta tummuudesta. Värivaihtoehtojakin on 2. 

IMG_6422Tänään olis tarkoitus lähteä ulos yhdessä mun parhaiden ystävien. Kyllähän sitä kerran vuodessa pitää repästä vai mitä? Hyvää viikonloppua kaikille ja muistakaa äänestää <3

-Umppu

 

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Meitä on moneen junaan”

  1. Siis aivan sairaan typerä ja nolo on ainakin tuo kuvaus jonka olet kirjoittanut perheestäsi tuonne matkakilpailuun . Tulee ihan bimbo ja pinnallinen kuva teistä, sellainen kuin esittäisitte jotain mitä ette ole. Ainakin minut tuo kyllä karkoitti äänestämästä vaikka ensin meinasin. Minä kyllä suon tuon matkan mieluummin jollekin perheelle joka vaikuttaa ”omalta itseltään” ja ansaitsee tuon lomamatkan esim. pahan vähävaraisuuden takia. Te kyllä vaikutatte lomamatkoja pystyneen tekemään viime vuosinakin, ja tähänkin ainoa peruste on ”kun mää niiiin haluan”.

    • Toi nyt on pikku läpällä tehty ja toki sun ei ääntäs tarvitse meille antaa. En nyt tiedä mitä tolla tarkoitit esitätte jotain mitä ette ole…… me ei varmaan tunneta, etkä sää tunne mun perhettä. kyllä taas ihmiset näköjään vetää herneet nenään pikku asioista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta