Ääniä Ääniä Ääniä

Nyt on sitten semmonen homma, että saatte vähän jeesata mua. Tänä kesänä meidän perhe ei todennäköisesti pääse kesälomalle ollenkaan sattuneista taloudellisista syistä, jollette te ihanat lukijat anna meille mahdollisuutta ja ääniä http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/2299 IMG_1941

Meillä on mahdollisuus päästä lomatestaajiks ja mikäs olis sen parempaa? Kaikki siis antamaan ääniä Koskisille ja pistetään tää homma maaliin. Olen kiitollinen jokaisesta äänestä mikä saadaan ja jokainen on merkittävä. Hommahan on siis niin, että

IMG_7155

 

Loppukilpailuun pääsee klikkausten perusteella, joista eniten ääniä saaneet pääsee finaaliin. Matkalta pitää kirjoittaa lomablogia, jossa lupaisin paljastaa kaikki likaisetkin yksityiskohdat palanutta persettä myöden 🙂 Ääniä saa antaa JOKAPÄIVÄ, joten nyt luurit ja koneet huutamaan <3

Aamulla pääsin treenaan (vihdoin) kahden päivän tauon jälkeen. On se vaan niin ihanaa, että. Tein loppuun aeroobista ja ajattelin tsekata kuka mulle tulee aamulla ensimmäisenä asiakkaana,,,,, tulikin vähän erilainen aeroobinen sillä mun pitikin lähtee juoksemaan kynsihuoltoon ja jaloissa tietenkin korkkarit. Olisin kyllä voittanut korkkarijuoksun sm kisat mennen tullen 🙂

IMG_3043 

Nää on just niitä päiviä, kun aamulla paistaa aurinko ja puet pikku hamosen ja helmat paukkuen painat meneen ja illasta kun pääset töistä niin on aivan saatanan kylmä ja varpaat sinisenä täriset ulkona 🙂 Koskaan ei oo hyvin 🙂

IMG_3068Mää oon koittanut pitää kotia siistinä, mutta se tuntuu lapsiperheessä olevan täys mahdottomuus. Pyykkikoppa tursuaa, kaikki vaatteet on levällään pitkin lattiaa, kahvikuppeja sielä sun täällä, mun huone on kun pommin jäljiltä, leluja pitkin lattiia ja blaa blaa blaa. Aina ei vaan jaksa tai nyt ei oikeestaan edes kiinnosta. Joskus pitää vaan antaa silmän suodattaa tätä tavaran määrää ja levähtää. Tuskin oon ainut näitten ongelmieni kanssa? Oonkin usein miettinyt ihmisiä, joille on kamala tarve esittää jotain mitä ei todellakaan ole tai ole olemassa. Aina on koti siistinä, pullat uunissa, fengshuit järjestyksessä, ihanat sisustusasetelmat pöydällä jne.  Varsinkin moni bloggaaja kirjoittaa aina kuinka ihanaa ja mahtavaa elämä on ja sitten kun niiden ihmisten kanssa keskustelee on elämä jotain aivan muuta.

IMG_1295Mikä sen tekee? Onko väärin olla rehellinen ja kertoa totuus vai onko tarve saada elämä kuulostaan jotenkin super huippu hienolta ja aiheuttaa sillä jopa kadehdintaa? Osa tekee itsestään jotain saakelin supersankareita ja kertovat kuinka rankaa heidän elämä on ja kuinka he ovat UHRANNEET elämänsä. on se sitten lapsille, miehelle työlle tmas. Ainakun puhutaan uhrauksesta niin silloin aina ei ole kyse omasta halusta tekemisestä vaan asiasta joka tehdään jotain toista miellyttääkseen. Surullisen kuuluisa lause oon uhrannut elämäni lapsille joka karussa todellisuudessa on se että ollaan tehty monta lasta putkeen ei viihdytä kotona, muta ei haluta tehdä töitäkään ja havahdutaan että eihän mulla ookkaan mitään. On myös olemassa niitä SUPER äitejä jotka oikeasti viihtyy kotona ja haluaa olla lapsiensa kanssa ja kasvattaa ne kotona, joiden kasvolta näkyy se nautinto. Nostan niille kyllä hattua, sillä tiedän, että itse tullisin hulluksi kotona. Jutun pointti on tavallaan se ,että tee sitä mistä nautit äläkä esitä nauttivasti tietyistä asioista vain tehdäksesi johonkin muuhun ihmiseen vaikutuksen. 

IMG_3564Se on loppupeleissä aika raskasta ja hajoittaa sinua sisältäpäin. Jokainen elää kuitenkin sellaistaa elämää minkälaiseksi itse sen tekee. Kaikki tekee valintoja, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Kaikki ei ole hulluja niinkun mää ja aikatauluta elämäänsä 15 min tarkuudella. Mun on se tehtävä koska tungen jokaiseen päivään aina treenin, 9h vähintään töitä, perheen, kodin ja arjen. Oon aina vähän poikki, mutta en valita. Jos haluan hellätä niin luovun jostain ja otan aikaa. Kaikilla ei ole kaikkeen mahdollisuutta ja valitettavan usein moni asia on rahasta kiinni. Raha ei kuitenkaan tuo sitä rakkautta. Sitä mun elämässä onneksi tällähetkellä on, vaikka moni stressin aihe koputtelee pääkopassa. Välillä vaan pitää miettiä mitä itse haluaa ja kuinka niitä omia unelmia voisi toteuttaa, jolloin se usein vaatii muutosta. Joskun muutokset ei miellytä kaikkia, mutta ei tarvitsekkaan, sillä elämää on elettävä myös itselleen, sillä niitä on vaan yksi. 

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Ääniä Ääniä Ääniä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta