Photoshooting and hurry

Huhheijaa mikä päivä taas takana. Karautettiin itse iso Koskisen kanssa aamutuimaan Varalan urheiluopistolle, minne ystäväni Tapsa oli jälleen kerran järjestänyt kehon koostumusmittauksen. Edellinen on tehty Tammikuussa ja nyt on siis Toukokuu (jos joku ei siis tiennyt 😉 ). Mittausten välissä oon ollut dieetillä ja lähes kokoajan -kaloreilla. Tulokset olivat hyvät. Paino on tippunut edellisestä – 3,3 kg, rasvamassa oli tippunut 2,5 kg ja lihasmassa kasvanut HUIKEAT 200g hahah. Rasvaprosentti on pienentynyt aika paljonkin mikä oli hyvä juttu samoin sisäelinten ympärillä oleva rasva on tippunut. Se olikin mulla jo hyvä arvo ennestään. Taas sitten uudelleen kesän jälkeen.

Sieltä hirveetä kyytiä töihin, sillä tänään oli edessä pitkä kuvauspäivä. Voguen kuvia ja kuvaus paikkana tuttu Koivusen studio Onkiniemessä. Tässä on muutamia kuvia viime mallistosta.

IMG_7335 IMG_7336 IMG_7337 IMG_7338 IMG_7343 IMG_7344Malli on ollut meillä kuvauksisaa jo sama useaan otteeseen ja homma toimii. Sen vaan huomaa, kun joku tekee sitä työksensä. Kyseisellä mallilla on todella kuvaukselliset kasvot ja hyvän mallinen vartalo jonka vuoksi niitä huonoja otoksia ei edes tuu.

Työssäni tapaan erilaisia malleja. Mallin ammatti on myös hyvin haluttu ja verrattavisisa tällä hetkellä ”bikiniin”. Mallin pitää muistaa muutama seikka. Ensiksi hyvin tärkeää on ensivaikutelma mikä luo jo heti tietynlaisen fiiliksen. Toisekseen on hyvä muistaa, että malli usein esittelee hänet palkaamaansa yritystä/tuotetta tai palvelua, jolloin se tarkoittaa että malli ei sanele ehtoja vaan hänen palkannut henkilö päättää mitä kuvissa tehdään, millainen look tulee olemaan jne. Se mitä mun rooliin tulee niin teen mitä minut palkannut henkilö haluaa. Jos toive on hillittyä naisellista niin silloin teen ohjeiden mukaan. Toki välillä esitän ehdotuksia liittyen kampaukseen tai meikkiin, mutta päätöksen tekee (jos ei ole vapaatkädet) loppupeleissä edelleen minut palkkaama henkilö. Yleensä aina kuvataan tuotetta ei itse henkilöä joka unohtuu usein ”oman elämän huippumalleilta” ja ne onkin sitten vähän haastavimpia asiakkaita. 

IMG_7345 IMG_7346Kuvauksista tas hirveellä kiireellä eteenpän, koska oli Vilin kevätjuhla ja sitähän ei voi missata, koska luvassa oli kauan harjoiteltu robotti esitys 🙂

IMG_7351 IMG_7353

 

Ens viikolla on lisää kuvauksia tulossa ja ihan useampaan otteeseen, mutta en valita koska tykkään tästä hommasta niin paljon. Ihanaa vaihtelua liiketyöhön ja aina oppii jotain uutta. 

Nyt on ollut 2 päivää ilman treeniä ja onneks huomenna pääsee taas takaisin salille ottan löysät pois 🙂 Treeni into on ihan huippu ja halu kehittyä on ehdoton. 

IMG_4228Mun on ollut jo tarkoitus mennä ja aloittaa samalla jumpilla käyminen, mutta aikataulut ei oo mulle ihan natsannut. Onneks Tytti tulee ensviikolla ja päästään taas portaisiin. Tällä viikolla tuskin ehdin sinnekkään, kun oon töissä aamusta iltaan. Viikonloppuna meillä on ilmeisesti joku epämääräinen Teamipäivä, jonne en pääse osallistumaan koska töissä on nyt kiireisintä aikaa, koska on valmistujaisia yms.  Tänään on kyllä kohta painuttavajo pehkuihin ja relattava, että jaksaa tän 11 päivän työputken vetää kunnialla läpi. 

-Umppu

 

 

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta