Do you wanna sexyhair?

Tänään Oli sitten sellanen hulina päivä, että huh…. Pähkäilen ja pähkäilen syksyä. Kunto on ihan ok mielestäni offilla.

IMG_7279 IMG_7280 IMG_7281mää mitään reenannu kerkeen. Aamulla meillä olikin PRIMESSÄ Los Angelesistä Sexyhairin kouluttaja Jessica antamassa meille tuoreimpia hiustrendejä, tekniikoita ja tuotekoulutusta. Saatiin taas kaikkia kikkoja, mitä on hyvä toteuttaa liiketyössä asiakkaille. 

IMG_7297 IMG_7303

 

Lisäksi meidän Tuija-tosimuija pääsi myös kiharamalliksi ja lopputulos oli aivan ihana. Se mikä kannattaa muistaa: älä koske kiharaan, silloin kun se on lämmin, vaan anna sen jäähtyä kunnolla. Kiharruksen jälkeen osiot voi kiinnittää jäähtymään klipseillä, jotta kiharan muoto tulee säilymään jämäkkänä. Tuotetta reilusti jo kosteaan tukkaan ennen föönausta ja kiharrettavaan osioon ennen kiharrusta aina tukea antava lämpösuoja.

IMG_7306 IMG_7309 IMG_7312 IMG_7313Uusia juttuja oli myös kuivashampoon käyttöön, eli sitä on hyvä käyttää kevyeen kiinnitykseen (vaaleissa hiuksissa). Lisäksi sillä voi halutessaan jopa kiinnittää kevyesti meikin tai vaikka laittaa jalkoihin jos jalat hikoaa ja kenkä meinaa luistaa sandaaleissa 🙂

IMG_7286 IMG_7325

 

Mää sain töissä kohtauksen ja kun sen saan niin sille ei vaan voi mitään. Mulla on ollut sinettipidennykset nyt varmaan 10 vuotta melkein putkeen. Mun vauvantukka on vähän kärsinyt ja päätin nyt kokeilla teippejä. Halusin myös tumman tukan takaisin. Onneks mun ihanat työkaverit on tottunut mun kohtauksiin ja ystävällisinä auttoi ja laittoi mun uuden tugeen I love it. Vieläkun sais vähän brunaa, niin tukka istuis vähän paremmin. Once you go balck you never go back 🙂

IMG_7322 IMG_7323

 

Mun uus herkku välipala on minihiilari ruikkari ja siihen päälle purkki helposti levittyvää uutta valion raejuustoo. Niin hyvää ja hyvät energia arvot. Sopii myös niille leivän himoisille 🙂

IMG_7318Vili tuli mua vastaan töihin ja vietettiin laatuaikaa yhdessä. Käytiin alarannassa jätskillä ja yhdessä tietenkin lelukaupassa 🙂  Nyt meillä on tosi ninja talossa. Kohokohta oli bussimatka kotiin joka taittui mukavasti Robinin lauluja laulellessa (en siis minä laulanut)

IMG_7315 IMG_7330

 

Ai että meillä oli hauskaa. Mää niin nautin mun elämästä ja kesästä ja siitä, että kaikki on hyvin. Pikku murheet tuntuu mitättömiltä just nyt 🙂

-Umppu

 

 

primebody

12 vastausta artikkeliin “Do you wanna sexyhair?”

  1. Hivenen haki, että mitä helv kun luin tän sun postauksen ja lopussa luki, että voihan pimppi, kunnes tajusin että se oli se eilinen postaus 😀

  2. Vili on varmaan aika vilkas lapsi? Oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaa ja pannut vaan merkille että se ei sitten koskaan ole ”perus-ilmeellä” tai sillai kiltisti hymyillen kuvassa, vaan aina joku irvistys naamalla, aina 😀 hassu poika!

  3. Rohkeesti sinne vaparifitnekseen koittamaan, että riittääkö rahkeet. Voisi sulla hyvinkin riittää, jos kerran vahva voimistelutausta on ja salitreeniäkin jokunen vuosi takana. Olen ymmärtänyt kirjoituksistasi että olet ja haluat olla URHEILIJA. Siinä mielessä ainakin minusta vapari olisi oikea laji: sehän on todella urheilullinen ja monipuolinen laji, kun taas bikinifitness on pelkkää turhaa perseenpyörittämistä, jossa voi menestyä jopa todella vähällä treenaamisella. Siksi en ainakaan itse osaa arvostaa bikinikisaajia, vaikka kuinka olisi Suomen mestari tmv. Sen sijaan vaparifitness-kilpailijat herättävät paljon arvostusta: he ovat tehneet hirmuisen työn niin fysiikkansa kuin myös vapaaohjelmansa eteen ja ovat ihailtavan monipuolisia urheilijoita.
    Anteeksi viestini negatiivinen sävy. Olen vain todella kypsä tähän bikini-villitykseen ja näkisin kyllä Umppu sinutkin paljon mieluummin vapari- kuin bikinilavalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta