Voihan pimppi

Nyt on viisut lätkät juhlittu. En muista koska olisin nukkunut niin huonosti, kun viimeyönä. Ilma oli kostea ja uni katkonaista. Mulla oli päivällä muutama tunti vapaata, niin siirsin treenin päivemmälle.  Saan samalla nukkua pidempään, joka on nyt todella tarpeen, sillä töissä on oltu pitkä putki. Uni on myös se yksi tärkeimmistä elementeistä kehittymiselle.

IMG_7271

 

Maanantai ja jalkapäivä. Teen nyt paljon yhden jalan liikkeitä, sillä niissä saan kunnon tuntuman pakaraan, josta on saatava persläskit helvettiin. Myös salilla oli kuumaa ja kosteaa 😉 ja hiki virtasi, mikä on mulle suht harvinaista. Mää kyllä tykkään treenata Fressillä edelleen. Ainut on vaan mun oma koko jonka vuoksi en pysty kaikilla laitteilla tekemään ja osaan joudun hinaan persuksien alle tyynyn, että yletyn 🙂 koen sen ehkä hieman huvittavana.

0-_MG_8422

Treenin jälkeen, mulla oli aika Brassiin, eli kirjaimellisesti pimpin sokeroitiin 🙂 Viime kerta oli ennen kisoja, eli reilu kuukausi sitten. Kaikki sanoo, että eka kerta on kauhee ja niin oli, mutta nyt toinen kerta menikin jo mukavammin ja aikaa ei mennyt kuin 15min. Karva ei kasva todellakaan samanlailla takaisin ja oma näyttikin olevan kun sädehoidon jäljiltä 🙂 Hahahaha. Suosittelen kaikille, sillä iho on kuin vauvan pylly, ei kutia, kirvele, punoita ja todellakaan alapääkarvoitus ei sovi kenellekkään 😉  (edelleenkin ne lapsuuden kauhukuvat uimahallista painautunut verkkokalvoille niistä harmaantuneista velhonhihoista) Meillä PRIMESSÄ Miialla on nyt kaikki sokeroinnit -20% (ei pervoille) 😉

IMG_3058Nyt oli ilmestynyt Bodylehden sivuille, että SM-kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa 1.6 vielä on siis aikaa miettiä mitä tässä maailmassa tapahtuu. Edelleen paino on hyvin pysynyt alle 52kg, joten varmasti dieetillä ei olisi niin paljon pudotettavaa, kun koskaan aiemmin. Oon vaan niin pihalla mitä lajissa ylipäänsä haetaan. Mun yks suosikeista Sara Sievinen on esimerkiksi hyvä esimerkki, jonka näin ekaa kertaa expon karsinnoissa ja olin aivan varma hänen sijoituksestaa, sillä sillä likalla on kunnon Booty ja muodot, mutta toisin kävi. Olin varma Saran taistelevan aivan kärkisijoista, muta näköjään tuomaristo oli erimieltä. Odotankin Saralta nyt paljon ja toivoisin niin hänelle menestystä <3

IMG_5535

 

Se mikä pitää muistaa on laji sitten mikä tahansa, että sitä tehdään ITSENSÄ vuoksi. Sillä ei pitkälle pötki, jos haluan lajin tuovan sinulle hyväksyntää JULKISUUTTA tai luvan olla jotain. Jos kaikki tuntuu uhrautumiselta on hyvä jättää väliin koko homma. Lajin tuoma ”julkisuus” nyt on mitä on mitä on. Jos menestyt kilpailu toisensa jälkeen niin olet koko kansan yleinen suosikki, mutta silti sua jaksaa joku aina arvostella, koska kyseessähän on arvostelulaji, jolloin KAIKILLA  SUOMALAISILLA ON OIKEUS MIELIPITEISIIN. Sun kroppaa ruoditaan erinäisillä BODY palstoilla ja siinä sen julkisuus sitten onkin 🙂 Toki voi bikini fitness meriitillä saada kainaloon jonkun yhtä pätevän julkkiksen, joka on just ollut seiskassa tms. Sitäkin osa valitettavasti haluaa.  Mää ainakin treenaan itseni vuoksi ja siksi koska haluan kehittyä. Mulle on loppupeleissä ihan sama mitä mieltä muut on mun tekemisistä, kunnosta tai treenaamisesta, sillä mun ei ole lähtökohtaisestikkaan tarve sillä miellyttää muita vaan viedä itseäni eteenpäin ja kehittyä. Jätän myös omaan arvoon ne nimettömät kommentoijat, joilla on aina pakonomainen tarve esittää mielipiteensä kuitenkaan seisomatta sanojensa takana. Silti välillä kuitenkin on parasta viihdettä kuulla itsestään kaikkia hyviä aivan poskettoman päättömiä juttuja tasaisin väliajoin. Se jos joku pitää milen virkeenä 🙂

-umppu

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Voihan pimppi”

  1. Moi! Kauan tuon brassin jälkeen pysyvät karvat poissa? Tiedätkö voiko sitä tehdä itse kotona?Ja paljon maksaa teillä primessä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta