Jos mua haastetaan niin haastehan otetaan vastaan

Jaahas nyt tulikin haaste toiselta bloggaajalta super-fit-me blogista ja otankin haasteen vastaan. Mukana on siis kysymyksiä, joihin vastaan REHELLISESTI.

IMG_7238

 

1. Mikä olisi parasta, mitä sinulle voisi vuoden sisään tapahtua? (Siis jotain realistista eikä esim. tutkimusmatka avaruuteen:D…)
Parasta mitä voisi olla…. olisi, että saisin oikeasti tehdä 4 päivää viikossa töitä niinkun olin suunnitellut, jota talouden taantuma ei mahdollista . Olisin terve ja pysyisin terveenä ja saisin kannustettua lisää ihmisä mukaan tähän ”hulluuteen”. Saisimme lähteä perheeni kanssa yhteiselle lomamatkalle ja nauttia yhdessäolosta ilma arjen askareita. Toivon myös että mun treenaaminen tuottaa tulosta ja tulokset nousevat.

2. Onko sinulla jotain pahaa tapaa, josta joku(esim puoliso) huomauttelee aktiivisesti?

Jätä aina kaikki kaapinovet auki, mun vaatteita on jokapuolella taloa, samoin astiat mistä syön löytyy kummallisista paikoista ja vielä usein syytän sitä jotain muuta 🙂

3. Mitä muuta lajia harrastaisit, jos saisit aikaa ja mahdollisuuden?

Ehdottomasti menisin takaisin balettiin, mitä tanssin 10 vuotta ja aijonkin sen vielä toteuttaa ja samoin tanssi on sellainen asia. Lisäksi vaikkei se harrastus niin olekkaan haluaisin opetella uudelleen Vironkielen jonka aika hyvin pikkutyttönä opin, kun olimme paljon voimisteluleireillä siellä.

4. Mikä on lempivaatteesi ja miksi?

Riippuu tietenkin tilanteesta. Kotona oon aina aika löysissä vaatteissa ja niissä, mitkä on mukavia päällä. Harvoin muutenkaan käytän ylikireitä epämukavia vaatteita. 

5. 3 lemppariravintolaasi/annosta ja miksi?

Usein syön ravintoloissa, kun olen ulkomailla ja pakko sanoa, että kyllä tähänasti parhaat ruoat on ollut Roomassa. Tykkään mausteisista ruoista ja missä on yhdistelty suolaista ja makeaa. Mulla ei ole sinänsä mitään lempi paikkaa tai lempi ruokaa.

Sitten tässä on Nanan omat kysymykset lisänä:

1. Suurin unelmasi? Mun suurin unelma on oikesti varmasti olla menestynyt yrittäjä, ihana äiti (haluan vielä lisää lapsia), hyvä vaimo ja luotettava ystävä. Mun suurin unelma on elää suht huoletonta elämää ja keskittyä siinä siihen oleenaiseen, eli rakkauteen. Matkustella paljon ja nähdä maailmaa, sillä olen edelleen sitä mieltä, että matkailu avartaa. Suomalaiset ei olisi niin negatiivisia, jos näkisivät millaista muualla on.

2. Lemppariliikkeesi salilla? Mulla ei oo oikein lempiliikettä. Keskityn jokaiseen treeniin täysillä ja silloin tavallaan jokainen liike on lemppari 🙂

3. Jos läheiselläsi on huono itsetunto, minkä neuvon antaisin hänelle (valitse vain 1, max 2)? Mietii mistä ne johtuu ja tekee niille asioille parannuksia.

4. Jos voittaisit lotossa 5 miljoonaa euroa, mitä tekisit? Ensiksi maksaisin niin omani, kun siskojeni lainat pois. Ostaisin muutaman pienen sijoitusasunnon tulevaisuuden eläkepäivien varalle :). Ostaisin itselleni liiketilan ja luopuisin vuokranmaksusta kokonaan :). Auttaisin lähipiirissäni olevia yksihuoltajia ja muitakin apua tarvitsevia. Haluaisin myös matkustella enemmän ja nähdä maailmaa. Lisäksi ”päästäisin” omat vanhempani eläkkeele jo muutamia vuosia aieemin.

5. Onnellisin muisto lähitulevaisuudesta? Onnelliset mustot liittyvät lähes kaikki omaan perheeseeni ja ehkä se ihanin on kun pikku Vili sanoo mulle: Äiti mää niin rakastan sua <3

—————————————————————————————————————————– 

Eilen olin työkaverini Jarnon ja melkein työkaverin Tomin järjestämillä ravintolapäivillä. Vietin herrkupäivää ja söin ihania ruokia hyvälä omalla tunnolla ilman yhden ainoaa fitness hifistelyä 🙂 Kaloreita oli pajon, mutta mitäs sen väliä?

IMG_7241 IMG_7242Vuohenjuusto salaatti, mozzarella pesto piirakka ja melkein orgasmia vastaava suklaakakku kermavaahdolla. Koikkarin bistro saa täyden kympin niin palvelusta kuin ruoasta. Illalla meille tuli mun 2 parasta ystävää ja suunnittelimme meidän tajunnan räjäyttävää ”oon kolmekymppinen” matkaa LasVegasiin ja samalla Los Angelesiin joka tapahtuu lokakuussa. Nyt jaksaa painaa kesän hommia kun tietää mitä on luvassa. 

IMG_7231Mannella taas mentiin eilinen päivä ja mulla oli ihan jopa huulipunaa 🙂 Oon aina vältellyt huulipunia ne ei oo koskaan ollut mun juttu, mutta jos sitä siihenkin hommaan nyt syttyis:)

Tänään mulla oli myös mallitoimistolla hius-luento, missä kerroin oppilaille ylipäänsä hiusten hoidosta, pidennyksistä, väreistä, leikkauksista yms. Saatiin jopa vähän osallistujien kanssa keskutelua aikaan, mikä on usein hieman haastavaa, koska kukaan ei juuri koskaan kysele mitään 🙂 Tällä viikolla onkin tullut tehtyä 7 päivää töitä ja nyt olen yksin kotona jopa ehkä 1,5h niin ajattelin käyttää sen tehokkaasti eli nukkumalla 🙂 Hyvää Sunnuntaita 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/7492085/?claim=7gvmny7c9um”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a> 

primebody

9 vastausta artikkeliin “Jos mua haastetaan niin haastehan otetaan vastaan”

 1. Laita prioriteettlistalle ennen viron kielen opettelua ihan vaan suomen kieliopin opettelu. Perusasiat on aika helposti opittavissa, ja parantaisi älyttömän paljon tämän blogin luettavuutta. Mukavaa asiaa, mielenkiintoinen blogi jne. niin mikset parantaisi laatua sitä kautta? Tämän on siis tarkoitus olla ihan positiivinen kehitysidea, ei kritiikkiä.

  • Ehkä siinä onkin kyseessä just se motivaation puute? Vironkieli kiinnostaa, mutta suomen ei 🙂

 2. Moi!
  Ei millään pahalla mutta lopettakaa herrantähden se ’positiivinen kritiikki’ siitä miten huonosti Umppu kirjoittaa!!
  Eikös jossain yliopistossa ole todistettu että normi ihminen ei tarvitse kun aloituksen ja lopetuksen oikein sanasta niin sen aivot ymmärtää !!!!!!!!
  Nauttikaa blogista tai lukekaa jotain muuta, thanks!!
  Mä olen ymmärtäny kaiken hyvin ja väärinkirjoitukset EI HAITTAA!!!
  PS. Me muuten kaivattiin TODELLA PALJON TEITÄ Kreetalla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta