Fit fit fit

IMG_7209Mulla oli eilen niin kiire, etten jaksanut kotiin päästyttyäni kirjoittaa enään yhtään mitään. Mää eilen koitin taistella ton bloggerin kanssa, poistaa blogia ja tunnuksiani ja lisätä uutta, muuta ei niin ei. Muistakaa käydä tykkäämässä primebodyn face sivuista, niin sielä voi ainakin seurata realiajassa kirjoituksia ja päivittelen sinne vähän muutakin. Inhoan koodailuja ja ehkä siksi, koska en vaan osaa ja nyt ei muuta taitoa tarvisikkaan. Joku viisaampi voi mua jeesata 🙂 

Aamulla lähdettiin, mun uljaan prinssin kanssa matkaan, kuka odotti Perjantaita, koska silloin on aina lelupäivä tarhassa. Varo sitten äiti, etteit telo ittees siihen miekkaan etti vaan vahingossa sun silmät puhkee….

IMG_7194No onneks selvittiin ja silmätkin on vielä päässä 🙂 Salilla tein selkätreenin rivakalla vauhdilla ja siitä nopsaan töihin. Oon yrittänyt saada meidän liikkeen ikkunoihin uv-kalvoja, mitkä bloggaa auringonvalosta tulevaa kuumuutta. Soitin firmaan mikä niitä tuo maahan ja jos niitä liikkeitä ois useampia olisin varmaan repinyt silmät siltä ukolta päästä. En oo pitkään aikaan saanut niin huonoa jopa paskaa asiakaspalvelua joka pisti mut NIIIIIN vihaiseksi. Kuule tyttö, jos sää rupeet niitä kalvoja ite asentaan, niin siitä ei tuu lasta eikä paskaa koko touhusta….. WHAAT mister vitun uv-kalvo kaikkitietävä antoi mulle sitten toisen sedän numeron, kuka niitä sitten asentaa, ja ajattelin, että valoa tunnelinpäässä. Kyseessä siis on monen tuhannen euron kauppa koska kalvoja tarvitsee 2 muutakin liikehuoneistoa  meidän lisäksi ja meidän ikkunat on varmaan 5m korkeita. No mister uv-kalvo potensiin2 kertoin sitten, että joo kato ny on sesonkia, että ei me ny todellakaan ehditä siä tuleen käymään kun on kalenterit ihan täynnä…. whaat… oikeesti? Jos meille soittaa liikeeseen asiakas ja kysyy aikaa, niin voin sanoo, että mulla ei tulis mieleenkään vastata, että: Jaa tukanleikkuuta…..mitä sää oikein kuvittelet on meinaan sesonki aika ja kalenterit ihan täynnä, että ei täältä mitään aikoja saa ja jos kuule ite koitat omaa tukkaas laittaa, niin ei siitä tuu lasta eikä paskaa koko hommasta….

IMG_7155Miten jotkut ihmiset voi edes olla asiakaspalvelijoita jos asenne on toi? Kysynpä vaan…. ilmeisesti kalvo bisness kukoistaa ja heillä on todella varaa valita asiakkaat.. Mää alan niin kalvokauppiaaks kohta… Mulle on kuitenkin tärkeää tehdä työtä mitä rakastan suurella sydämellä ja onneks mulla on ihania asiakkaita, jotka sai mut heti taas hyvälle tuulelle 🙂 Töitten jälkeen menin Tyttiä vastaan BodyActionille ja luvassa oli taas helvetilliset Pyynikinportaat. Ilma oli painostava ja oltiin jo ihan poikki sinne mentäessä 🙂 Ne on kyllä kaksin kivemmat mennä ja yks tän kesän suosikki treeneistä. 

IMG_7206

 

Pyynilillähän on myös yksi Tampereen kuuluisimmista kahviloista, jonka edessä on ständi: Yksi munkki päivässä pitää muodot kunnossa 🙂 Joskus jos oikein paha päivä tulee niin eikun munkkia naamariin treenin jälkeen 😉 

IMG_1397 IMG_1400 IMG_4358

 

Mää mietin eilen ihan tosissani haluanko kilpailla syksyllä. Mua niin kiinnostais se fitness myös ja ehkä just siks, koska siinä on se urheilusuoritus mukana. Volttejahan mää en osaa, mutta kaikkee muunlaista juttua kyllä. En vaan toki tiedä, kuinka enään taivun 🙂 Spagaadi menee kyllä vielä ihan heittämällä, mutta toi selkä ja ponnistuvoima voi ollakkin sitten ihan toinen juttu. Sali treenaus on ihanaa ja nautin siitä niin paljon, mutta bikinifitneksen muutos muotilajiin on vaan se kynnys mulle. Silloin kun aloitin sai sitä tehdä ihan rauhassa ja välttyi nyt tulleelta ”kohulta” . Bikiniin on nyt myös tullut mukaan ”julkkiksia” mistä en oikein tiedä mitä mieltä oon. Onko lajin tulevaisuus nähtävissä seiskan sivuilla vai mitä tässä oikein tapahtuu? Hakeudutaanko lajiin syystä, että saadaan lisää julkisuutta vai mitä tässä oikein tapahtuu. No mielipiteitä on varmaan yhtä monta kun on kilpailijaa.

Tänään on vielä työpäivä edessä ja huomenna olis vielä hiusluennon pitämistä mallitoimistolla, jota ehdin hyvin tänään valmistelemaan 

-Umppu

 

 

 

primebody

13 vastausta artikkeliin “Fit fit fit”

 1. Kannattaa katsoa löytyisikö Virosta joku firma, joka tekee noita kalvoasennuksia. Siellä on vielä pojilla palvelualttius kohdallaan ja aikoja varmasti löytyy. Nykyään aika monta asiaa saa ”Etelä-Helsingistä” paremmin ja nopeammin, usein myös halvemmalla.

  • en ollenkaan tajunnut. Pitääkin ottaa selvää ja kysäistä vaikka Sepiltä jos se tietäis asiasta enemmän

  • Moi Umppu.

   Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Pirkkalassa sijaitsevaan Messumainos yritykseen. Heiltä saa ko. kalvoja ja hoitavat myös asennuksen. Jälki ja palvelu on erinomaista. Heiltä olen itse tilannut teippauksia yms.. Hinta ja laatu kohdallaan.

   Yrityksen nettisivuilla ei taida olla mainosta asiasta, joten suosittelen soittamaan ja kysymään tarkemmin.:)

   T. Suvi

  • Soitin sinne tänään ja sainkin kalvosta jo näytteen heti. Kiitti viä vinkistä oli kyllä hyvä palvelu 🙂

 2. Ehdottomasti vapari fitnesiin vaan Umppu! Ihan varmasti se ponnistusvoima ja liikkuvuus sieltä tulee takas, ja ainaki sulla on valmennus kohdallaan vaparia ajatellen! 🙂 Fitnesissä on niin vähän osallistuja, ja siellä olis todellakin kiva nähdä enemmän osanottajia. Ilman voltteja saa luotua upeen ohjelman, jos muut osa-alueet on hanskassa, ja koreografia hyvin suunniteltu 🙂 miten sulla onnistuu käsilläseisonnat? 🙂 oon myös itte haaveillu tosta vapari fitnesistä, mutta en oo kovinkaan kilpailuhenkinen, enkä sitten sen takia ole kokenut kilpailuja itselleni luontaiseksi valinnaksi 🙂 toki mieli voi joskus tulevaisuudessa muuttua 🙂

  • En mää osaa seistä käsillä, mutta eiköhän kaikea voi oppia, jos haluaa. Nyt on kyllä jo itsesuojeluvaistoa sen verran, että voltteihin en ihan uskalla lähteä.

 3. Hei, mua on kanssa alkanut ärsyttämään toi ’julkkisten’ ja kaikkien muidenkin ryntäys alalle. Kaikki tuntuvat treenaavan kisoihin ja parin kuukauden/vuoden treenin jälkeen ovat ihan ammattilaisia ja kirjoittelevat blogeja ym. aivan kuin vanhat tekijät ja neuvat muita suu vaahdossa!! Se on vissiin joku juttu nykyään, että pitää ’treenaa kisoihin’. Status kysymys?! Itse en kisaa, vaan treenaan salilla ja syön terveellistä voidakseni hyvin, mutta silti ärsyttää!! Voin siis kuvitella, että sua ärsyttää vielä enemmän 😉

  • Mää viä ärsyynnyn niin helpolla 🙂 Mulle on sinänsä se ja sama kuka sielä lavalla kilpailee, mutta juurikin se muotivillitys ja nimenomaan se status. Et voi treenata kuntosalilla ilman, että osallistut bikinifitness kilpailuihin. Toki syksyllä on tulossa taas paljon uusia kilpailijoita ja tiedän useammankin, kenellä on jo useamman vuoden treenit taustalla ja varmasti tullaan näkemään kovia tyttöjä.

  • Otetaan haaste vastaan 🙂 Mää en ite edi lukeen juurikaan blogeja oikestaan vain niitä mitkä joku linkaa faceen, mutta hauskaa tehdä vaihteeksi tämmöinen 🙂

 4. Oon niin samaa mieltä sun ja edellisten kommentoijien kanssa tosta bik ni fitness villityksestä!! Muakin ärsyttää enkä edes kilpaile itse bikinissä enkä haluakaan. Olis kyllä mielenkiintoista jos osallistuisit vaparifinekseen! Oon vähän sitä mieltä että jos se sun mielessä kolkuttelee niin parempi katsoa kuin katua! Tosin lihasta pitäis sit saada jonkun verran enemmän eli sulle varmaan tulis vähän aiempaa pitempi ”offi-kausi”?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta