Ilmiöiden ilmiö

Jo paljon puhuttu fitnessilmiö on taas tapetilla. Mietinkin mistä kaikki johtuu ja uskon, että suurin vaikuttaja on ollut Jutta. Ensimäinen tuotantokausi, missä oli mukana fitness kilpailijoita herätti kiinnostuksen ja muutaman mukana ollut tavallinen tallaaja. Ohjelmassa tuli kaikille katsojile selväksi millaista ruokaa kuuluu syödä ja millaista ei. Samoin ohjemassa painotettiin treenin merkitystä ja kuinka se rasva oikeasti palaa. Luvassa oli hikeä, kyyneleitä ja en nyt muista oliko vieläkö verta ;). 

imagesOhjelmassa käytiin läpi myös niitä syitä miksi näin on päässyt käymään ja asioita puitiin henkilökohtaisellakin tasolla. Pohjatyö on myös tehtävä sielä henkisellä puolella. Onko Jutta tämän kaiken takana? Jos niin aivan mahtavaa. Ohjelma on yksi katsotuimmista reality sarjoista suomessa ja se antaa toivoa ja uskoa meille kaikille ja todistaa, että kaikki on vain itsestä kiinni. Super dieetti on myös nyt mahdollista tehdä ihan kotonakin ja siihen saa tilattua netistä ohjelman. Juuri luin jutun missä Valion tuplaa maitorahkan tuotannon, koska sitä kuluu nyt niin suuria määriä.

941600_10152799314395571_697424090_n

 

Samoin raejuustoa, josta on nyt saatavilla uusi pehmeä versio, mikä on vaan niin sairaan hyvää. Mää oon päässyt vihdoin ”ilmiön” yli ja nyt voin sanoa, että se on ihan huippu juttu. Muutamme samalla montaa asiaa. Terveys jutut kiinnostavat kaikkia ja samoin liikkuminen ja itsestään huolehtiminen mikä on sinänsä ihan mahtavaa.

IMG_6519

 

Mulla on vaan nyt itsellä niin hyvä olla ja voin hyvin niin sisäiseti kuin ulkoisesti, että haluan toitottaa sitä kaikille ihmisille ja saada heidän kokemaan saman. Jokaisen pitäisi ymmärtää kuinka liikunnan kuuluisi olla kaikkien meidän osa arkea ja se on lähes yhtä ”pakollista” kuin syöminen. Maailma on muuttunut ja ruummiillenen työntekon on vähentynyt huomattavasti ja siksi olisikin hyvä kiinnittää liikkumiseen suurempaa huomiota. 

Vuosi sitten Suomessa oli vierailemassa Nicole Wilkins ja osallistuin silloin hänen järjestämään seminaariin Lahdessa. Nicole on tulossa jälleen uudestaan Suomeen ja nyt Tampereelle.

_PB20718

 

Leiri on kesäkuussa ja pääsen itse myös osallistumaan. Jee. Viime leiri oli antoisa ja varsinkin tälläiselle aloittelijalle moni asia oli uutta. Nicole on figure kilpailija ja on todella menestynyt lajissaan maailmalla. Vaikka olen urheillut pikkutytöstä asti en ole ennen tätä treenannut salilla ja moni juttu on mulle edelleen uutta. Nicole on todella mukava ja sydämellinen ihminen ja on hauska tavata hänet vuoden jälkeen uudelleen.

IMG_2340Eilen illalla olin ihan fiiliksissä, kun alkoi euroviisut ja meillä olikin Vilin kanssa kisakatsomo viritetty, kunnes kuulutettiin, että Suomi ei esiinnykkään näissä bileissä.

IMG_7159Nyt alkaa jo olemaan kesä ja saan toivottavasti tälläviikolla käyttöön mun iki-ihana tuksun talviteloilta. Toi skootteri on niin läppä, että se on jo hieno. Tosiaan tankki maksaa noin 5e ja sillä ajelee melkein viikon, joten se tulee paljon halvemmaks, kun bussilla suhaaminen ja mikä parasta se nopeuttaa mun työmatkoja ihan hulluna ja mulla jää enemmän aikaa ja mun ei tarvii haistella hikisiä ihmisiä.

IMG_7154 IMG_7155Meillä on muuten Primestä jäämässä 2 henkilöa pois, joten silmät ja korvat auki jos hyviä tyyppejä on tarjolla. Kampaajia meillä on riittävästi, mutta joku erikoisosaaminen kiinnostaa aina( [email protected]) Liikkeestämme saa parturi-kampaamo palveluita, kosmetologipalveluita, rakennekynsiä,  Xtremalashes ripsipidennyksiä, eli olemme monen palvelun talo. Ens viikolla meille on tulossa SexyHairin kouluttaja Losista asti likkeeseen, mikä on aivan mahtava juttu. Samme tietoa, missä maailmalla mennään ja mikäs sen parempaa. Raportoin kyllä siitä heti koulutuksen jäljeen.

IMG_7162 IMG_7163Mulla on aina ongelmaa mun jalkani kanssa koska koko on siinä 34,5-35 ja sitähän ei kaupoista saa. Samoin mulla on todella korkea holvi jalassa. Tilasin Brandokselta kahdet aivan ihanat kesäkengät, josaa molemmissa on remmi nilkassa, eli pystyn niillä jopa kävelemään. Vielä pitää lakata varpaankynneet niin kesä on ainakin mun mielestä valmis tervetulleeks. 

Tänään oli taas poikkeus treeni, tai no treeni aika, sillä menin vasta päivällä Fressille. Oon kyllä viihtynyt salilla paremmin, kuin hyvin. Samoin rauha treenata on mieletön. Toki välillä on vielä vähän hakemista tavaroiden suhteen, mutta eiköhän se ajan kanssa mee 🙂 En silti vielä ymmärrä käsipainojen paikkaa, kun meinaa lähtee sormi irti, kun niitä laittaa takaisin paikoilleen :)Vuorossa oli ojentaja, hauis rinta treeni. Tykkään siitä , koska se on suhteellisen nopea tehdä ja nyt jäikin aikaa tenhdä kunnon venyttelyt.

IMG_7168 IMG_7171 IMG_7172

 Töiden jälkeen menin vielä portaisiin. Oon varmaan koko elämäni inhonnut niitä, mutta nyt saan hirveet kiksit ja mikä parasta ihan huippu treeniä 🙂

IMG_7166Kävin myös bodyshopista ostamassa kaikkea mansikkaa. Noi kuorinta hanskat on ihan sairaan hyvät ja niillä saa kuoleen ihon ”irti” nopeasti ja samalla ne kiihdyttää pintaverenkiertoa. Oon rasvan suurkuluttaja ja oon tykästynyt noihin bodybuttereihin 🙂

Se on pannaria ja piikkimattoo ja huomiseen 🙂 Ihanaa aurinkoa kaikille

-Umppu

 

primebody

9 vastausta artikkeliin “Ilmiöiden ilmiö”

  1. Moikka! Ihan mieletön blogi sulla!:) tykkään lukea sun juttuja, koska olet oikeasti oma itsesi, etkä sellainen niinkuin muut eli ”fitness sitä ja fitness” tätä 😀 tykkään itsekin treenata kovaa ja syödä terveellisesti, mutta ajattelin että minussa on jotain vikaa, koska kuitenkaan se ei ole elämäni tärkein asia niinkuin monet on antanut ymmärtää. Jos et laita fitness elämää tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi, et ole tosissasi. Ja pah!:D onneksi sinä umppu sait minut huomaamaan, että ei se niin ole 🙂 aurinkoista kesää!

  2. Sun ajatukset ovat niin fiksuja etten kestä! Elämä olisi kyllä todella todella köyhää ellei siihen mahtuisi muuta kuin fitness. Voi olla että he jotka keskittyvät treeni-ruoka-lepo komboon 24/7 omaa napaa ajatellen ja hylkäävät sellaiset asiat kuin ystävät, perheen (tai jättävät toissijaiseksi ja tavallaan erakoituvat), saattavat kehittyä hurjaa vauhtia ja päästä tavoitteisiinsa nopeammin, mutta onko se sen arvoista? Entä sitten kun iskee se tuttu itsetutkiskelun ja oivalluksen hetki, jolloin alkaa miettimään omaa elämäänsä ja tajuaa sen tyhjyyden sisällään kun on omistanut pahimmassa tapauksessa vuosikausia pelkästään omaan itseensä ja muut ympärillä olleet ovat toimineet lähinnä rasitteina ja esteinä sille omalle optimaaliselle kehitykselle. Ahdistava ajatus kaikin puolin. Tuntuu että itsellä pää hajoaa ellei näe kavereita tai saa touhuilla kaikkea ihanaa täysin treenamiseen liittymätöntä. Treenaaminen on OSA elämää ja vaikka kaikki siihen liittyvä esim. Ruokailut vaikuttavat aika paljon elämään, ei niistä ota edes stressiä koska ajan myötä terveellisestä elämästä tulee niin rutiinia. Silloin alkaa olla jo häiriintynyttä kun ruoat on välttämättä nautittava minuutilleen tiettyyn kellon aikaan, ja jokainen suupala punnittava keittiövaa’alla. Luin jonkun fitnessnaisen nauttivan lounastaan cardiota tehdessään, koska ravinto-ohjelmassa niin lukee. Sairasta?

    Huh huh kun tuli selostettua, mutta kiteytettynä mielipiteeni oli siis että olen kanssasi samoilla linjoilla! 🙂 Vaikutat huipputyypiltä!

    • Usein siinä käy just niin että elämä pyörii vaan lajin ympärillä ja yhtäkkiä tajuat et oot yksin 🙂 harmi mutta niin se melkein menee. Aina myös se menestys voi vielä nousta hattuun ja heräät karuun todellisuuteen vasta kun on liian myöhäistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta