Booty training

Tänään oli sitten sellainen teho persrääkki, mulle ja mun toiselle persoonalle että huh! Aamulla en mennytkään salille vaan töihin ja siirsin treenin aamupäivälle, mikä oli taasen mukavaa vaihtelua. Nyt testasin uutta protsukahvia ja voin kertoo kuinka hiton hyvää se oli. Kahvissa on aika reilusti kofeiinia verrattuna normi kahviin ja hirvee pörinä tuli päälle, mutta se sopi oikein mainiosti juuri tähän treeniin. Maistui oikein kermaiselle cappucinolle 🙂 (en tosiaan tiedä miten toi kirjoitetaan enkä jaksa ottaa selvää 🙂

0-_MG_8425

 

Tein paljon yhden jalan liikkeitä, että saan kohdistettua liikkeen oikein kunnolla persuksiin ja meinasin, jopa jäädä nalkkiin prässiin. Kun on tottunut tekemään (Wolffilla) tietyillä laitteilla on aina pieni hakeminen painojen kanssa, sillä Fressin kelkka ei paina juuri mitään. Prässissä on todella tärkeää, että liikkeen työntää kantapohjalla, eikä päkijällä ylös. Loppuun tein vielä intervalli aeroobisen ja siitä sitten pikku jalkojen tärinällä takas töihin 🙂

564009_10150639777739118_773444117_9236735_1768030736_nEn nyt tiedä miksi en saa ladattua kuvia tänne, kun joku tökkii ja pahasti. (ärsyttää). Lisäsin muuten blogin nyt faceen, eli jos seuraaminen ei onnistu bloggerin kautta niin sielä sitten ainakin löytyy. Päivittelen sinne myös kaikkee muuta mitä en aina blogiin laita joten käykää tykkäämässä. Mulle tuli muuten äsken viesti naiselta kuka on kuulemma ihan rakastunut muhun ja näkee meidät yhdessä tulevaisuudessa….. ei jumalauta…. ei mulla viä niin huonosti mee, että vaihtaisin lajia 🙂 Gay kansassa ei ole siis mitään vikaa ja mulla on niitä paljon ystävinä, mutta mua ei vaan sytytä sitten tippakaan. 

 

IMG_7137Töitten jälkeen treenikamat uudelleen niskaan ja Tyttiä vastaan töihin ja edessä oli taasen kerran pyynikin portaat. Ensiksi alkulämpö kävellen näkötornille, siitä pikku lenkura ja portaan n. 10 kertaa edestakaisin. Oon nyt testaillut Zeropoiintin säärystimiä ja sukkia ja olen kyllä pitänyt niistä todella paljon. Jalat tuntuu energisimmiltä, kun ennen ja ne antaa todella napakan tuen varsinkin aeroobisessa treenissä.

IMG_7140

 Ne on ollut mulla mukana nyt joka treenissä. Monet kyselee palautusjuomasta mitä käytän ja mun ehdoton suosikki on tämä. Maku on ihan sairaan hyvä ja pirtelömäinen ja tätä maistettua kukaan ei voi sanoa palarin maistuvan pahalle.

IMG_7134Tota saa ainakin Fitnesstukusta, sekä Bodyactionista. Mulla on nyt makuna suklaa pähkinävoi ja ai että. Toinen hifistelyn aihe on tänään postissa saapunut uusi GHD PRO rauta, mikä on siis suunniteltu vai ammattilaisille (kuluttajakin saa sen halutessaan ostaan, mutta hinta on muistaakseni 280e kieppeillä). Rauta on suunniteltu liiketyöhön ja se asettamiin vaatimuksiin.IMG_7143 IMG_7144

Pääsin jo testaamaan rautaa muutamalle asiakkaalle, ja lopputulos vanhaan rautaan verrattuna oli sileämpi ja kiiltävämpi. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. GHD:n rauta on paras rauta maailmalla ja se kannattaa aina ostaa parturi-kampaamo liikkeestä. näistäkin on kopioita meinaan liikkeellä. Nykyään raudoissa on myös universal jännite ja sen voi laittaa maassa, kun maassa töpseliin, ilman ettei se mene rikki. Raudan alle on aina muistettava laittaa lämpösuoja hiusta suojaamaan HUOM aina. Hius missä on jo edellisen päivän muotoilutuotteet lakkaa yms, ei saa koskaan uudelleen suoristaa tai kihartaa suoristusraudalla, tai millään muullakaan lämpölaitteella, sillä esim lakka palaa hiuksen pintaan kiinni ja tuloksena voi siis olla edessä hiusten leikkaus, eikä riitä enään vain kuivat latvat, vaan palanut tukka….

IMG_7132 IMG_7147

Mää sain eilen taas istutettua lisää rohdoksia ja tässä ylpeänä esittelen mun tomaatit 🙂 ai että 🙂 on se vaan niin hienoo olla kolmekymppinen ja saada kiksit tomaateista hahahah. Viä olis vähän kirjanpito hommia ja sitten kutsuu sänky 😉

-Umppu

 

primebody

8 vastausta artikkeliin “Booty training”

 1. Hei,

  En ole ennen käynyt primessä joten pyytäisin pientä hinta-arviota. Eli mun hiukset on pitkät (korkealla ponnarilla olkapäille asti) ja haluaisin värjätä ne ja laittaa teippipidennykset. Itseltäni löytyy pidennykset jo valmiina, eli niitä ei tarvitse hankkia. Paljonko sanoisit hinnaksi?:)

  • Nettisivuilla on hinnastot 😉 väri on siinä 120€ pidennykset menee tuntiveloituksella! Yleensä en itse laita asiakkaiden omia hiuksia ennen kuin olen nähnyt ne 🙂

 2. Tuota. mikään valtakunnan suihke, geeli tai vaahto Ei suojaa hiusta lämpövaikutuksilta.
  Lämpösuojatuotteilla tarkoitetaan tuotetta, joka kestää lämmön ja sitä saa/voi lämmön kanssa työstää. Toki se helpottaa työstävyyttä ja pitää tehdyn muodon (kuten kiharan), mutta hiusta se ei suojaa! ihan inci-listaa ja alan kirjallisuutta lukemalla asia selviää 🙂 sinänsä lämpösuoja- nimike on hämäävä!

  • Toi menée jo Raija Karan höpötykseksi. En ole samaa mieltä kanssasi, sillä on ihan kokemusta siitä, että asiakas ei käytä lämpösuojaa ja miten hius on muuttunut kun lämpösuoja on otettu päivittäiseen käyttöön. Vaikka inci-listaa lukee niin asia ei ole aina sama käytännössä. Esimerkkinä fairissa on peseviä tensidejä ja olisi ihan sama, että kaikki pesisivät hiuksensa fairilla……. EI OLE. Tuotteissa on todellakin eroja ja liiketyössä sen huomaa eritäin hyvin ja puhn nyt ihan 11 vuoden kokemuksella. Tuotteet kehittyy kokoajan ja niistä tehdään vaativimmalle hiukselle soveltuvampia.

 3. Moi Umppu!

  Mul on tota samaa proteiinikahvia mutta en saa siitä hyvää! Sinne jää kauheita klimppejä ja kokkareita 🙁
  Saika sie siitä semmosta kunnon juotavaa ?? 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta