Pannu kuumana

Ruoanlaitosta jota ennen vihasin on jo melkein tullut intohimo. Mää muistan kun ystäväni Tuuli tuli kylään ja esittelin sille (ehkä 15vsitten 😉 ) mun ihanaa risottoa, joka sis sisällsi riisiä, pussin herne-maissi-paprikaa ja purkin tonnikalaa. Tuuli nauro mut ihan pihalle ja sano, että toi ei oo risottoo nähnytkään. Vielä muutama vuosi takaperin mua ei kiinnostanut ollenkaan mitä syön ja ostin aina vaan nopeaa ruokaa kaupasta. Ruoanlaitto taidot oppii, jos vain haluaa ja niin minä tein. Kun olin äitiyslomalla googlettelin hakusanoilla ”lihapullat” ”perunamuusi”, sillä pakko myöntää mulla ei ollut mitään hajua miten niitä valmistetaan. No siitä mun kokkaus sitten alkoikin 🙂 Nyt kokeilen uusia reseptejä ja haluan oppia kokoajan jotein uutta. Monipuolisuus ja terveellisyys kiinnostavat ja haluan tietää mitä suuhuni laitan. Toki lajille ominaisiin ruokiin ei kuulu kermakastikkeet tms rasvapommit, mutta en kyllä niitä kaipaakkaan. Toki en voi väittää, että kaikki suuhuni laittamat esim palkkarit, treenijuomat yms ovat terveellisiä, mutta tuskin kukaan meistä on pohjimmiltaan täysin ituhippi?

IMG_7084

 

Eilisessä Fitnesstukun paketissa oli myös tilaamani Protein Pancake mix, jota oli heti pakko päästä testaamaan. Pannari oli niin maistuvaa ja maukasta, että oksat pois. Päälle sokeritonta luomuhilloa. Mun ajattelutapa ruokaan muuttuu kokoajan ja onkin koko fitness touhun ajan muuttunut lisää. Söin varmaan sen vuoden kana-parsa yhdistelmää kunnes päätin, että haluan myös syödä hyvää ruokaa ja nauttia siitä, koska alkuun se oli vain polttoaine . Mitä monipuolisempaa, terveellisempää ja puhtaampaa ruoka on niin vointikin on sen mukainen. (toi pannari ei oo puhdasta I Know). Sallin herkkuja silloin tällöin ja kantani ei ole kielteinen, toki herkutkin on muuttunut lähiaikoina.

IMG_7077Löysin myös todella hyvää luomu tomaattikastiketta, mitä saa mausteilla tai ilman. Sopii täydellisesti jauhelihan kanssa. Kaloreita ei kastikkeessa juurikaan ole. Suosittelen.

IMG_7080

 

Oon aina tähän aikaan  vuodesta lähtenyt viikon koulutusmatkalle Kreikkaan ja nyt todella haikein mielin matkaa muistellen. Reissut on olleet ikimuistoisia hetkiä ja ne on startannut kesän kunnolla käyntiin. Nyt on vaan sellainen tilanne, että persaus ei yksinkertaisesti kestä lomailua, vaikka sitä kuinka haluais. Mun on vaikee ymmärtää aina että en saa kaikkea vaikka olisin kuinka valmis tekemään töitä sen eteen. Yrittäjyys ja muuttuva taloustilanne ei aina anna armoa. Tieni olen itse valinnut, mutta palkkatöissä olevat arvostakaa niitä lomianne ja sitä, että lomalla olette lomalla, ettekä 24/7 tavoitettavissa. 

IMG_7078

 

Vähän on vielä haparointia tän uuden blogin kanssa ja laittakaa kommenttia, jos joku ei toimi niin koitan parhaani mukaan sätää asiaa parempaan suuntaan. Menee vaan kohta hermot, koska e ole mikään koodari ja en ymmärrä mitään ohjeita ja hommat ei ihan siirtynyt niin, kun kuvittelin ja nyt toi bloggeri juttu ei toimi. Toukokuussa on tulossa paljon uusia työprojekteja kuvausten merkeissä ja innolla niitä odotan. Jos minun olisi mahdollista tekisin työkseni melkein täyspäiväsesti photoshootteja, mutta kun ei niin ei 🙂 

Mää oon miettinyt ja miettinyt tätä omaa lajiani ja en tiedä oonko päässyt mihinkään lopputulokseen. Onko laji mennyt siihen, että kilpailijoilla ei ole enään tavoitteena oma kehitys, salitreenin tuloksellisuus, kilpailuhenki vaan se on muuttunut siihen että halutaan olla jotain pinnallista, muotia? On eriasia tehdä tätä juttua intohimoonsa ja haluun ylittää itsensä jokapäivä, kun siihen, että koitetaan todistella olevansa jotain suurta ihmeellistä. Todella tätä homma on tehtävä  itselle, kun jollekkin muulle. Mää teen tätä juuri siksi, koska nautin rikkoa rajoja ja havitella välillä jotain mahdottomuuden rajamailla olevaa, joka on haastavaa ja inspiroivaa. 

IMG_7094 IMG_7108

 Töitten jälkeen piipahdettiin vielä äitienpäivä lounaalla mökillä. Vili oli saanut uuden jalkapallon ja sitä pelattiin kolmen sukupolven voimin. Musta on mahtavaa, että mulla on mies, joka on mukana kokoajan lapsen kasvatuksessa ja leikeissä päivittäin. 

-UMPPU

primebody

4 vastausta artikkeliin “Pannu kuumana”

  1. luin mielelläni ruoka-aiheesta, voisin ottaa joitain vinkkejäkin:) ja nää uuden blogin voimistelukuvat on mageita!!

    • Yleensä kaikki mitä ostan niin on citymarketista tai ruohonjuuresta 🙂 tomaatti kastike on cittarista ( se missä on basilikaa on parempaa)

  2. Hei,

    En ole ennen käynyt primessä joten pyytäisin pientä hinta-arviota. Eli mun hiukset on pitkät (korkealla ponnarilla olkapäille asti) ja haluaisin värjätä ne ja laittaa teippipidennykset. Itseltäni löytyy pidennykset jo valmiina, eli niitä ei tarvitse hankkia. Paljonko sanoisit hinnaksi?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta