Haikein mielin muistelen aamukahveja

Jumaliste tänään on sitten sykitty. Aamulla mulla soikin kello jo vasta 7.00 mikä on todella harvinaista. Rauhassa vetelin aamupalaa ja join pari kuppia kahvia nautiskellen. Siitä eilisestä: se on kesä ny fiiliksestä ei ollut enään mitään jäljellä kun vettä tuli, kun Esterin perseestä. Edelleen mietin miksi se on just Esterin perse? Aamu jumppa Fressillä ja vuorossa oli taas jalat. Tein hieman erilaisen treenin, eli pienemmillä painoilla ja pumppi tyylisesti, sillä jalat on kidutettu jo kertaalleen tälläviikolla. 

523587_10150699259664118_773444117_9377390_952765017_n-1

 

Mukana treenissä oli tietenkin Zeropointit 🙂 Treenin jälkeen oli luvassa vielä pakara rääkkiä, eli vanhat pyynikinportaat Tytin kanssa. Tuntui, että pohkeet jaksoi, mutta pakarat ei 🙂 Portaat on pitkät ja kyllä ne aika moneen otteeseen kivuttiin. Vaikka satoi oli mukavaa ja musta on vaan nyt niin hienoa, kun pääsee ulos liikkumaan niin, että ei tarvitse olla toppapukua päällä.

IMG_7054Hirveeälä kiireellä kotiin suihkuun ja valmistautuun mun kummilasten synttäreille, mitkä osui samalle päivälle 🙂 On se vaan niin ihanaa seurata, kun lapset on niin aitoja ja niin innoissaan kaikesta.

 

IMG_7052

 

Mää tein eilen löytöjä meidän vaki kaupasta Turtolan Cittarista 🙂 Ensiksi vaaleanpunaista vessapaperia ja toiseks uutta raejuustoa missä on pehmeämpi maku. Se on oikeesti niin hyvää, että sitä vois vetää purkki tolkulla naamaan. 

IMG_7010

Katselin tossa tänään ohjelmaa puoliso sinusta on tullut pullukka. On hienoa, että ihmiset saa tuloksia aikaan ja niinkin lyhyessä ajassa. Yksi asia mikä mua vaivaa on ne ”pullukat”. Lähes kaikki on niistä on jo valmiiksi hyvin negatiivisia ja syyttää puolisoa, jos ei laihdu, tai jos puoliso ei pidä kovia treeneja jne. Eiköhän jokainen niistä pullukoista ole itse ne herkut suuhunsa laittanut, joten turha on ainakaan sitä puoliosoa siitä syyttää… vai? On hyvä asia, että ihmiset alkaa heräämään omaan terveydentilaan ja tekemään niitä(ELÄMÄN) muutoksia ja olemaan oikeasti kiinnostuneita, mitä sinne suuhun laittaa, mistä se on lähtöisin ja mitkä on ruoan ravintoarvot. Nyt on paljon dieetti ja fitness juttuja joka tuutissa ja eiköhän sieltä löydy jokaiselle jotain sopivaa. 

IMG_3327

 

Multa on paljon kyselty miksi vaihdoin salia ja nyt kerron sen rehellisesti, ettei muiden tarvi sielä sitä puida. Mun vanha treenipaikka Wolff eli WFC on Tampereella käydyistä saleista varustetasoltaan ehdottomasti paras. Wolfilla on ihan älyttömän mukava henkilökunta ja omistajat siinä ei siis ole ollenkaan mitään vikaa. Edeleen kaipaan meidän aamukahvi porukkaa ja ”huonoja juttuja” päivittäin. Homma ja kilpaileminen on muuttunut tässä kahden vuoden aikana, kun oon itse tavoitteellisesti treenannut. Se mikä mulle tuli oli rehellisesti sanottuna fitness myrkytys, eli liikaa kilpailijoita ja ”asiantuntijoita” (omasta mielestään). Joka kerta kun menit salille oli jollain jotain kommentoitavaa sun kunnosta tai treenistä vaikka et napit korvilla sitä edes olisi halunnut kuulla. Toinen oli tuijotus, eli sait kuulla jälkikäteen jostain että mun omasta treenistä oli joku puhunut jotain ja millä painoilla tein mitäkin ja blaa blaa blaa…… Mitä helvettiä se kenellekkään kuuluu?

IMG_1881Tavallaan se treeni rauha mikä ennen oli on kadonnut kokonaan. Kuulet samoilta ihmisiltä niiden samat vaivat jokapäivä ja kun yrität auttaa niin vastaus on aina sama kyllä tää tästä…… no ei se siitä jos ne ongelmat nyt on oluut samat jo kohta 2 vuotta. Ihmiset jakelee omia mielipiteitä miten mun pitäisi treenata ja kuinka pärjään kysymättä sitä niiltä mikä on myös pitkällä juoksulla hiton rassavaa. On tietyt ihmiset joiden mielipidettä arvostan ja tietty porukka jonka kommenteille en todellakaan anna mitään arvoa. Salille alkoi pikkuhiljaa ilmestymään niitä hegareita oli aamu tai ilta niin siä ollaan kylmälaukku mukana, että on varmasti päivän ruoat mukana ja että kaikki varmasti tietää, että oot DIEETILLÄ. En nyt halua todellakaan dissata kaikkia, sillä osa porukasta on aivan mahtavia ihmisiä ja niitä nään nyt harvemmin, mutta toki treffejä voi sopia vapaa-ajalle. Käyn edelleen Wolffilla tekemäsä yhteis treenejä ja muutenkin, mutta irtiotto koko fitness huumasta on tehnyt mulle niin hyvää ja oon saanut sen negatiivisuuden pois itsestäni ja ihan hirveän treeni motivaation takaisin. Arvostelijoita riittää, mutta viimeinen niitti mulle oli se kun kisojen jälkeen keskellä salia oli hirveä torikokous, jossa nälvittiin nimellä kilpailijoita (ei minua). Harvoin kukaan muu kuin itse kilpailija tietää kuinka paljon töitä on kisakunnon eteen tehty on se sitten hyvä tai huono ja mikä tarina siellä on takana Mietinkin, että mitä jos mun äitini huutais tua kuntosalilla arvostelemassa fitness-kilpailijoita….. veisin sen varmaan lääkäriin. no tapani mukaan suoraa puhettä, mutta ei jää sitten muille epäselväksi. Kuitenkin suur kiitos Wolfille mahtavasta palvelusta <3

Tosta mun edellisestä postauksesta tuli paljon palautetta ja haluankin kiittää niistä. Mun pointti oli kuitenkin ”opeta lapsellesi mistä raha tulee ja mitä sen eteen on tehtävä”. En sanonut missään vaiheessa etteikö kukaan saisi ostaa kalliita asioita/tavaroita vaan sitä, että opetetaan mitä sen eteen on tehtävä ja kuinka monta työtuntia vaatii vaikka yks LV laukku. Toki toiset syntyvät kultalusikka persuksissa, mutta ne ovatkin niitä ihmisiä ketkä eivät osaa niitä asioita arvostaa kun ne on saatavilla sormia napsauttamalla.

-Umppu

 

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Haikein mielin muistelen aamukahveja”

  1. SAMA VIKA! Pieni paikkakunta ja ainoastaan kaksi salia koko paikassa. Hetki sitten vaihdoin salia kun joka kerta tuli joku viisaampi karju jotain huomauttelemaan ja arvioimaan, välillä kehuttiin ja sitten taas kerrottiin missä parantamisen varaa! Tykkään olla salilla ihan omassa maailmassani, napit korvilla ja keskityn vain siihen omaan juttuun. Pirun ärsyttävää!!! :DD Nykyinen sali onkin nyt sitten huomattavasti parempi, vaikka kyllä tuoltakin niitä kyylääjiä löytyy.. Iha menee fiilis koko reenaamisesta kun joku koko ajan hengittämässä niskaan!

  2. Tiedän tunteen tuosta Wolffista, valitettavasti. Sali on todella huipusti varusteltu ja henkilökunta ihanaa. Mutta tosiaan tuntuu, että salin on vallannut ne treenaajat, jotka haluavat kaikkien tietävän olevansa tulevia fitness-kilpailijoita. Itse käyn enää silloin tällöin Wolffilla, koska haluan treenata rauhassa ilman, että tarvitsee kuulla supatusta selän takana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta