No Hello

 

 

 

 

 

 

IMG_7025

 

 

 

Saas nähdä mitä tästä tulee, kun hifi Ulla kirjoittaa nyt ensimmäistä tekstiä uudelle sivustolle  😉 Tosiaan tänään oli vapaapäivä tai no vapaa iltapäivä. Menin jo aamusta töihin, koska mulla oli palaveri PRIMEN tulevasta putkirempasta. Silloin kun liike on laitettu onneks mun isä on ollut huolellinen ja voi olla, ettei meiltä tarvitse vaihtaa putkia ollenkaan, eli maximissaan 1 päivä ollaan suljettuna mikä oli ihan huippu juttu. Mulla oli myös tänään kasvohoito tai oikeastaan ihonpuhdistus ja sainkin vähän noottia, kun olen tähän asti käyttänyt puhdistukseen vain kasvovettä, joka ei siis puhdista ihoa vaan siihen tarvitaan puhdistusainetta 🙂 

IMG_7039

Anubiksen tuotteet on olleet erittäin hyviä mun iholle, mikä on hieman herkkä. Tuotteissa on raikas tuoksu, josta pidän sillä kasvojenalueen tuotteet ei saa tuoksua liian voimakkaalle. Urheilen paljon ja hikoilen kasvoista treenatessa, joten iho on pidettävä puhtaana ja hiki ei saa kuivua ilman pesua kasvoille.

Tänään enne töihin lähtöä kävin juoksemassa intervalli aamulenkin ja mikä ihaninta auringonpaisteessa. Nyt on vihdoin tullut se kauan odotettu kesä ja kärpäset.

IMG_7037

 

Kävin myös treenamassa olkäpäät Fressillä. Molempien treenien aikana käytin zero pointin säärystimiä ja sukkia. Jalat todella pysyy virkeämpänä niin lenkin, kun treenin aikana. Zero pointin tuotteita saa ostettua niiden nettisivujen kautta (tulossa pian uudistetut sivu) sitten Intersportit, muut hyvinvarustellut urheilukaupat ja Stockmannit. Tähän astinen kokemus on pelkkää hyvää. Suosittelen.

IMG_7047

 

Tänään kävin aamulla vaalla ja ilokseni paino ei ole ihan hirveästi noussut kisoista ja oon ihan tyytyväinen tämän hetkiseen off-kuntoon. 52kg ja kun kisoihin lähdettiin ennen viimeistelyjä oli paino siinä 51 luokkaa. Nyt vaa poltellaan noi viimeisetkin rasvat hiiteen ja syksyllä sitten hiotumpana lavalle. Lisäksi vatsan kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa ja palautuminen on mennyt paremmin kuin hyvin.

IMG_7038

 

Kun pääsin kaupungista kotiin niin pakkohan mun oli mennä ottamaan takapihalle talteen kesän ensimäiset säteet. Kaikki tietää, että oon hullu, ja ei muuta kun öljyt pintaan ja biksut päälle. No ei mennyt montaa minuuttia, kun olin aivan sikeässä unessa ja heräsin #aurinkomyrkytykseen, eli aivan hiestä märkänä ja paniikki missä mää oon 🙂 Luin eilen Saran blogia ja sielä oli resepti kylmään kahvijuomaan. Kokeilin sitä äsken, eli 2 kuppia kylmää kahvia kauha suklaa prodee jäitä ja blenderiin. Oli oikein maukasta ja nyt kesän alla aivan mahtava janon sammuttaja, josta saa myös vähän energiaa.  

Huomenna onkin sitten taas ohjelma, sillä kummilapseni täyttää vuosia ja on peräti kahdet partyt. Luvassa on myöskin pyynikin portaita ja treeniä. Tänään vielä illasta aion tehdä oikein pitkäy venyttelyt ja rentoutua piikkimatolla 🙂

Liityin muuten Twitteriin nimellä @UmppuK ja instagramista mut löytää @umppu nimimerkillä

-Umppu

primebody

12 vastausta artikkeliin “No Hello”

 1. Moi!
  Löytyks sulla jotain syytä siihen vatsatemppuiluun sillon aikasemmin? Mulla on välillä kanssa sitä samaa… Sitä aiheuttaa välillä ihan vaa leipä tms. runsashiilarinen ruoka ja välillä taas se, jos ruokailujen väli venyy vähänkin yli 3 tuntia. Yhtäkkiä syntyy kauhee ilmapallomaha 😀

  Tää onkin muuten jännä, että täällä ei pysty enää anonyyminä kommentoimaan ilmeisesti? Se voi olla kyllä ihan hyvä. Mutta ei toisaalta pysty seuraamaan tietyn postauksen kommentteja, vai? :p

  • Mää en oikein osaa tätä vielä käyttää 🙂 ja en oo varma voiko anonyyminä kommentoida. Harmi koska ne on just niitä parhaita 🙂 uskon et se oli just se leipä,tupakanpolton lopetus, poskiontelotulehdus, ja mulla oli vielä vatsassa tulehdus. Leivässä on just sitä hiivaa mikä saattaa turvottaa ja valkoiset jauhot yms. Kannattaa vaihtaa esim minihiilari tai real leipään tai riisikakkuihin 🙂

 2. Koodarin mukaa pystyy kommentoimaan anonyyminä mut jokaisen bloggaajan täytyy hyväksyä se omista asetuksistaan 🙂

 3. Semmonen pikku juttu, että seuraan sun blogia blogilistan kautta, niin se sulla on ehkä syöte tai osoite siellä vain ja ainoastaan tähän postaukseen. Siis kun klikkaa sun blogia sieltä, niin tähän postaukseen päätyy. Pystytkö tarkistamaan sen?
  Muuten kiitos mainiosta blogista 🙂

  • mää en saa sitä sinne päivitettyä/ enkä osaa. Oon koittanut poistaa sen blogin ja lisätä uudelleen, mutta tulee teksti salasana on virheellinen. Jos sulla on antaa vinnkiä tai ohjeita idiootille niin laitappa tuleen

 4. Ei toimi ihan vieläkään. Kokeile laittaa blogin osoite ihan vaan primebody.fitfashion.fi, (eikä mitään muuta perään) niin varmaan menee sitten oikein.

  • Mää poistin sen ja lisäsin sen uudelleen ja nyt pitäis toimia en tiiä joutuuko sen lisäämään uudelleen suosikkeihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta