Kuppi kuumaa …….

Ei mee aina noi aamut ihan putkeen. Hirveällä kiireellä lähdettiin pyörällä tarhaan ja Vili päätti sitten ottaa pikku alamäki lähdön…… hirvee vauhti päällä, jalat irti polkimilta ja huuto äitille: kato mää ajan ilman jalkoja….. Tietenkin pientä haparointia kun vielä on apupyörät ja äitiähän oli pakko kattoo samalla ja tilanne eteni,kun hidastetusta filmistä. Lopputulos täysillä ojaan… No ei muu auttanu kun hypätä ite perässä. Onneks ei käynyt kuinkaan… Kyllä siinävaiheessa tais pari vittua päästä suusta. Päästiin kuitenkin turvallisesti perille 🙂 Siitä hikipäässä salille treenaan ja maanantai jalakapäivä. Kunnon hiki treeni ja loppuun intervalli aeroobinen 🙂 NAM. Me ilmoittauduttiin töistä  myös Fressin kesäpäiville 🙂 Mun uus aluevaltaus tulee olemaan jumpat johon oon vannonut olla menemättä, mutta nyt on tehtävä muutoksia, että saan itseni kisohin parempaan kuntoon, joten jumpat toimii varmasti hyvänä aeroobisena treeninä. Oon viimeks ollut ryhmäliikunta tunnilla sitten alle 18 vuotiaana… Jopa vähän jäännää kun ne on vähän muutttunut viime kerrasta, kun vedettiin ”kreippi oikee askelkuvioo.

Eilen oli hurjapäivä, kun eka jännitettiin EM-kisa tuloksia ja meidä Piia Pajunen pärjäsi hienosti ja toi pronssia Suomeen. Piia kilpaili naisten sarjassa, vaikka onkin vielä junnu ikäinen. Aivan mahtavaa. Sitten jännitys jatkui, kun teamimme Maija Kerisalmi kilpaili MissSuomi kilpailuissa, joissa siljoittui hienosti toiseksi perintöprissessaksi. Juhlapäivän kunniaksi määkin sain jotain, meinaan mun ensimäisen(t) oman marjapensaan. Oon niin kolmekymppinen 🙂

Juuso mallaa miltä puska todellisuudessa näyttää hahahaha

Viinimarja

Kaivoin mun mansikatkin talvehtimasta. Tästä tää mun kasvihuoneilmiö alkaa 🙂 Seuraavana vuorossa on omenapuun istuttaminen. Kerrankin on piha, missä on tilaa ja kunnon maaperä. Nyt on taas se aika kuukaudesta ja mun eko-Ulla alkoi kolkuttelemaan korvantakana. Oon kuullut vain ja ainostaan positiivista palutetta kuukautiskupista, jonka päätin tänään hankkia. Piipahdin Ruohonjuureen, josta mukaani tarttu itse THE kuppi ja mehiläisen siitepölyä.

mehiläisen siitepöly
Mehiläisen siitepöly on erinomainen ja luonnon oma monivitamiini. Se sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja, A,C,D ja E vitamiineja, hivenaineita sekä 22 aminohappoa, joista kahdeksan on ihmiselle tärkeää, mutta joita kehomme ei itse pysty tuottamaan. Mehiläisen siitepöly on erinomainen ja luonnollinen monivitamiini. Maku on ehkä hieman hunajainen ja tuotetta voi käyttää oikeastan missä vaan. 

Mutta THE kuppiin. Tämä siis korvaa kaikki tampaxit ja muut obflöörit kokonaan. Tietysti otin sen heti käytöön…  ”kuppi kuumaa” Vähän nyt tulee alapää painoitteista teksitiä, mutta kirjaimellisesti kuuluu asiaan. Kuppi huuhdellaan (kierron välissä keitetään) leveä osa taitellaan littaan ja pistetään kaivoon 🙂 Se olikin sitten siinä 🙂 Ei tunnu miltään, ei hierrä, kutita, paina ja on ikuinen. Kuppeja on eri värejä jos haluaa oikein hifistellä ja kahta eri kokoa. Näin päivän käytön jälkeen aivan mahtava. Hinta oli muistaakseni 24,90e eli ei ole todellakaan kallis. Egolooginen, miellyttävä, helppo, mahtuu pieneen tilaan, ei kuivata limakalvoja ja mitä kaikkee. Suosittelen todellakin. Mää oon sisäisesti niin luomu, mutta ulkoisesti niin muovia hahahaah…..

Tänään oli myös luvassa PRIMEN kosmetologimme Miian mikroneulaista vol 3. 1.kuvassa ihon on rullattu jo kertaallee ja kuvassa 2 3-kertaa. Yhden hoidon aikana iho siis rullataan kolmeen otteeseen. Kasvot on hoidon jälkeen, kun sauna Timolla, mutta punotus laskee muutamassa tunnissa. Hoito tehdään siis sarjahoitona n5-6 kertaa. Hoito hälventää juonteita, maksaläiskiä, häivyttää couperoosaa, pienentää ihohuokosia ja uudistaa ihoa, sillä se lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa. Nyt siis nautin sitä sisäisesti ja tavallaan ulkoisesti.

Eilen kirjoitin motivaatiosta ja päämäärästä elämäntapamuutoksessa. Nathalia Melo on nainen jota ihannoin ja mikä on mun mielestä virheetön. Hänellä on vartalo, millaisen minä haluan. Matka on vielä pitkä, mutta ei mahdoton. Toki ruumiin rakennetta ei voi muuttaa, mutta vartaloa pystyy muokkamaan. Mun operaatio polta rasvaa kasvata lihasta siis jatkuu ja tulee jatkumaan pitkään. Ja kyllä tolla perällä voi niitä minishortsejakin käyttää 🙂 Niinhän se menee, että laihat tytöt näyttävät hyviltä vaatteet päällä, mutta sporttisen kiinteät (FIT GIRLS) näyttävät hyviltä nakuina 🙂 Suomessa kisoissa ei TODELLAKAAN ole nähty lähellekkään moista perää kenelläkään kisalavoilla ja jos ja kun sitä maailmalle halajaa on vastassa kyseinen beba, joten eikun

kyykkäämään. Ja toi persus on pelkää sitä itseään, eli ihasta ja sitä ei saa muutakun salitreenillä.

Ja muistakaa mun blogi siirtyy tälläviikolla uuteen osoitteeseen. Näillä näkymin keskiviikkona!

– Olen siirtämässä blogini FitFashion.fi blogiyhteisön alle. Siirto tapahtuu toukokuun alussa. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen
suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö.
– Lukijana sinä hyödyt tästä siten, että yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla. 
– Minun blogini tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, joten vaihdos ei tule vaikuttamaan lukukokemukseesi negatiivisesti vaan pikemminkin se helpottaa päivittäistä blogien seuraamistasi!
– Blogini löytyy vaihdon jälkeen osoitteesta www.primebody.fitfashion.fi

Hyvää viikkoa -Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Kuppi kuumaa …….”

  1. Minäkin tykkään!!Varsinkin näistä takaliston jutuista! Onneksi oon tajunnu ottaa kuvia ennen – jälkeen ( nykyhetkellä ) niin näkee ominkin silmin sen muutoksen. Ja onneksi noi pakarat on hieman jo muotouneet 🙂 Ei oo perä enää seittemänleivänuuni ei! Justiin tänään kaverin kanssa ihailtiin Umppu sun takalistoa. Siinä on sellanen pyrstö jota kehtaa näytellä 🙂 Vaikka tiedän että et varsinaisesti itse ole pyllyysi tyytyväinen. Mutta hyvä niin, sitähän sanotaan että tyytyväisyys tappaa kehityksen 🙂

  2. Kuppi on kyl varsin kätevä kapistus. Ei puolukkapäivätkään estä uimista tai vesijuoksua, mikä on ihan huippua. Plus elämä on paljon miellyttävämpää kupin kuin siteiden/tamponejen kanssa tuhratessa.Mä tiedän, että aerobinen ei oo sun herkkua (ainakin näin muistelisin), kokeilepa joskus intervallivesijuoksua. Näyttää ihan helvetin pöljältä, mutta veden vastus tekee hommasta haasteellista!

    • Kupista on nyt pakko kommentoida. Kuppi alkaa pesuista ja keittelyistä huolimatta haista, joten kannattaa ostaa omat nesteet sen pesuun. Mulla on todella runsaat menkat, joten isompi ei moneksi tunniksi riitä. Lisäksi sain pahaisesta kohtutulehduksen. Lääkäri kehotti siirtymään tämän jälkeen perussiteisiin ja näin olen tehnyt. Jumpassa käytän ainoastaan tampaxia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta