Mahtavia uutisia Espanjan EM kilpailuista

Nyt käydään parhaillaan EM-kilpailuja Espanjan Santasusannassa, jossa meiltä on hienosti edustamassa Eevsku ja Piia naisten fitneksessä. Meidän Piia laitto mulle viestiä, että finaalipaikka on taskussa ja määhän tunteellisena aloin heti pillittään. Oon oikeasti ja aidosti niin onnelllinen Piian puolesta. Likka on painanut niin kovaa duunia tässä pitkin talven ja pitkälle kevääseen, että on todellakin paikkansa ansainnut.

Eevsku ja Piia
Piia ja Eevsku
Nyt sitten jännittämänn miten likan käy. Pidän kaikki mahdolliset liikkuvat osat ristissä. Mulla on pitkästä aikaa koko viikonloppu vapaata ja Juusokin on työreissuilla, eli laatuaikaa Vilin kanssa. Tänään ollaankin jo ehditty leipomaan, käymään kirppiksellä siivoamassa pöytä, serkuilla kylässä, ja mikä ihaninta kesäkukat on terassilla.

Juusohan olis jo saanut jokavuotisen kohtauksen, kun rahtaan noita puskia auto väärällään himaan. Ne vaan piristää mieltä niin mukavasti. Oon muutenkin kova sisustaan ja tykkään, että tavarat sopii keskenään toisiinsa.Mun mieli myös vaihtuu tiuhaan tahtiin ja nyt olikin hyvä aika viedä kirppikselle kaikki vanha. Tänään olis vielä lisää hinnoittelua edessä ja viimeinen kuorma myyntiin. Mulla on tua kaapissa mun vanha hääpukukin, josta olisin valmis luopumaan, mutta mietin onko se ihan pommi viedä sinne??? myyhän siä joku vanhoja rintsikoitaankin….. 

 Tässä on vielä vähän todella hyviä juttuja Arskan suusta, mitkä oikesti pitää niin paikkaansa <3 Mun blogi siirtyy näillä näkymin ensiviikon keskiviikkona fitfashion sivuille, eli silloin uusi osoite on  www.primebody.fitfashion.fi linkki ei siis vielä toimi.

1. SÄÄNTÖ: USKO ITSEESI

Arnoldin mielestä sinun pitää tietää kuka oikein haluaisit olla. Ei siis mikä, vaan kuka haluaisit olla, eikä hän tarkoita opettajiasi tai vanhempiasi. Sinun myös pitäisi tietää mikä tekee sinut onnelliseksi. Jos sinut onnelliseksi tekevä asia tuntuu muiden mielestä huvittavalta, sinun ei pitäisi välittää siitä. Hänen mukaansa on tärkeää uskoa itseensä ajattelipa kuka tahansa ja mitä tahansa sinusta.

2. SÄÄNTÖ: RIKO SÄÄNTÖJÄ

Arnold sanoo, että maailmassa on kaikenlaisia sääntöjä. Sääntöjä pitää rikkoa, mutta lakeja ei. Hänen mukaansa on vaikea poiketa laumasta ja tehdä asiat eri tavalla, jos käyttäydyt hyvin etkä riko sääntöjä. Sinun täytyy aina ajatella mitä on suljettujen ovi­en sisällä. Mikä on sen tarkoitus, että miksi olemme maapallolla, jos vain haluaisimme miellyttää kaikkea ja yrittää olla joutumatta ongelmiin? Ainoa tie, joka on ikinä johtanut mihinkään, on se, että on rikkonut jotain sääntöjä.

3. SÄÄNTÖ: ÄLÄ PELKÄÄ HÄVIÄMISTÄ

Arnold kertoo, että kaikessa mitä hän on koskaan yrittänyt, hän on aina ollut valmis myös epäonnistumaan. Vaikka et aina pysty voittamaan, älä pelkää päätösten tekemistä. Hä­viämisen pelko voi lamaannuttaa sinut, ja siksi sitten koskaan edes uskalla yrittää. Jaksat yrittää vain siksi, koska uskot itseesi ja omiin visioihisi sekä tiedät, että se on oikea tie menestykseen.

4. SÄÄNTÖ: ÄLÄ KUUNTELE NEGATIIVISIA IHMISIÄ

Arnold kysyy kuinka monta kertaa olet Kuullut, ettet voi tehdä sitä tai tätä tai jotain, jota ei ole koskaan tehty aikaisemmin? Hän sanoo rakastavansa sitä, kun joku sanoo, ettei kukaan ole tehnyt jotain aikaisemmin. Arnold sanoo, että sitten kun hän tekee jotain mitä kukaan ei ole tehnyt, hän on siinä ensimmäinen. Joten älä kuuntele sellaisia, jotka sanovat ettei jotain pystytä tekemään. Arnold ei ole koskaan kuunnellut sellaisia, jotka sanoivat ettei hän pysty tekemään jotain, koska hän on aina tiennyt, että hän pystyy olemaan ensimmäinen, joka tekee sen mitä muut eivät ole tehneet aikaisemmin.

5. SÄÄNTÖ: TEE TYÖTÄ HULLUNA

Arnold sanoo, älä koskaan jätä mitään kiveä kääntämättä. Hän kertoo, että nyrkkeilijälegenda Muhammed Alilta kysyttiin joskus 70-luvulla kuinka monta sit upsia (vatsalihas­liike) hän tekee treeneissä. Ali sanoi, ettei laske toistoja, vaan alkaa laskea vasta silloin, kun kipu alkaa olla sietämätön. Kun vasta sitten alat laskemaan toistoja, vain ne toistot merkitsevät. No pain, no gain eli ei kipua ilman tuskaa.

Jos jätät työsi kesken, juhlit tai et muuten tee kaikkea kuten pitäisi, niin aina jossain päin maailmaa on joku, joka tekee saman asian paremmin ja siksi myös voittaa sinut. Arnold pyytää muistamaan tämän!

Jos haluat voittaa, sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin äärettömän kova työ. Mi­kään näistä säännöistä ei muuten toimi, ellet tee kovasti töitä. Arnold sanoo, että hän on aina ajatellut, että vuorokaudessa on 24 tuntia, josta nukut 6 tuntia ja sitten sinulla on 18 tuntia jäljellä.

”Tiedän, että jossain on joku, joka sanoo, että hän nukkuu kahdeksan tai yhdeksän tuntia. Heille suosittelisin nopeammin nukkumista!”, Arnold letkauttaa.

6. SÄÄNTÖ: ANNA TAKAISIN

Arnold neuvoo, että mitä ikinä teekin elämässäsi, sinun on aina annettava jotain takaisin. Anna takaisin jotain yhteisölle, paikkakunnallesi tai maallesi. Antamalla takaisin saada paljon enemmän mitä olet ikinä saavuttanut.

primebody

7 vastausta artikkeliin “Mahtavia uutisia Espanjan EM kilpailuista”

  1. Mikä on mielipiteesi silikooneihin hiustuotteissa? hyvä vai huono? mietin vain kun niitä tuntuu olevan joka putilossa myös ihanissa moroccanoileissa :/ mitä shamppoota ja hoitoainetta suosittelisit kuivahkolle hieman rakennevikaiselle vaalealle hiukselle?

  2. Tiedätkö pääsiko Eveliina finaaliin? Toivottavasti! Toivon parasta molemmille .ovat upeita kilpailijoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta