Umppu Umppu Ummpu= raskas potenssiin 3

Tämän päivän maailmassa eläminen on haastavaa ja valitettavan moni ei sitä kestä vaan on jo luovuttanu. Omaan elämään on tehtävä välillä ratkaisuja, mitkä ei aina ole niitä mukavimpia ja helpoimpia. Miksi toiset on vahvempia kuin toiset ja miksi me ollaan niin erilaisia? Oonkin sitä tässä jo pitkään miettinyt. Miks mää oon juuri tälläinen ja mistä ne juuret Umppuuteen tulevat. Mun perheessäni on yhteensä ollut 3 lasta, eli mulla on iso ja pikkusisko. Vauva ajasta tuskin kukaan muistaa mitään, mutta lapsuudesta kylläkin. Olen onnekas, koska vanhempani ovat olleet naimisissa onnellisesti ja ovat edelleen ja olen saanut kasvaa turvallisessa ja rakastavaisessa ympäristössä. Ammatin valitsin jo 3 vuotiaana, kun leikkasin rakkaan pikkusiskoni ihanat luonnonkiharat, sillä itse olin vielä silloin lähes kalju sisaruuskateus oli jo siis huipussaan 😉 . Ainakun leikkittiin olin se päällepäsmäri kuka sanoi mitä kaikkien tulisi tehdä ja vedin leikkiä eteenpäin ja ehkä se tavallaan on jo osoittanut määrätietoisuuteni ja johtamiskykyni. Olen ollut aina luokan pienin ja joutunut opettelemaan pitämään puoliani ja ehkä siksi mulla on niin kova ääni ja iso ego. Silloin kun ei jyrätä massalla mennään äänen voimalla eteenpäin. Siskot on opettanut silti sen että osa asioista pitää jakaa ja kaikki ei vaan olla mun.

Ehkä juuri siksi raivostuttavin asia tällä hetkellä on asiat, mitkä junnaa tai ei toimi ja ne on musta täysin riippumattomia. Siksi usein teenkin kaiken mahdollisen itse niin saan juuri sellaisen lopputuloksen johon olen itse tyytyväinen. Tämä onkin ehkä juuri se syy miksi olen valinnut yksilö kilpaurheilun, sillä lopputulos on täysin ja vain ainoastaan musta itsestä kiinni. Siinä saan haastaa itseni ja kokea niin onnistumisia kuin pettymyksiä. En tee asioita ketään muuta miellyttääkseni tai siksi kun juku asia saattaa olla juuri sillä hetkellä in. En yritä olla  fitness harrastuksen takia yhtään sen parempi (ihminen) kun muut vaan parempi kun mitä ennen olin. Kilpailen vain ja ainostaan itseäni vastaan. Todellaakaan ei ole helppoa ottaa matsia Umppu- vastaan Umppu ja välillä vihaan sitä Umppua niin , että tekis mieli laittaa nirri poikki. Se osaa myös olla maailman  ”vittumaisin ämmä” jos sille päälle saattuu (niinkun joku joskus on sanonut ) Umppu vaan on sellainen ihminen kuka haluaa aina ylittää itsensä ja pyrkii tavalla tai toisella rikkomaan omia rajoja joka asiassa. 

Välillä se on ihan helvetin raskas tyyppi, kun sille ei koskaan mikään riitä. Oon loppupeleissä hyvä ystävä niille ystäville kenestä oikeasti välitän ja kenellä on merkitystä mun elämässä. Olen hyvä äiti ja rakastan lastani enemän kuin mitään tässä maailmassa. Tunnistan myös helposti ne huonot ihmiset ja energiat ympärilläni ja niitä taas koitan välttää. Kuulostipa toi äskeinen lause vähän woodoolta hahahahaa. Toki pakko myöntää, että teen aina tulkinnan ihmisestä sen ulkonäön perusteella ja nyt osu pilkka omaan nilkkaan ja jouduinkin yllättymään positiivisesti erään henkilön suhteen. Mutta miksi juuri musta on tullut Umppu on juurikin tässä. Onnellinen lapsuus, sisaret, äidin ja isän vaatimattomuus, rakkaus, huolenpito, hellyys, kannustus, hyväksyntä, avoimmuus, rehellisyys, luotettavuus. Noi on niitä asioita mitä joskus tyhmänä pidän itsestään selvyytenä, mutta vain harva on saanut kokea. Vaikka poikkean opettaja perheestä hieman omalla uravalinnalla oon silti saanut aina kaiken tuen vanhemmiltani ja sisariltani, vaikka ne aina jaksaa mua päivitellä.  Mää oonkin ollut se mustajoutsen, jolla on aina ollut jotain draamaa kun muut on ollut kilttejä esimerkkejä. En kuitenkaan pidä sitä näin jälkeenpän ollenkaan huonona asiana. Ei tarvi sitten näin 30 vuotiaana repästä ja lävistää korvaansa hakaneulalla tai muuta tyhmää 🙂

Mulla on nyt joku kevät väsymys ja riipasin just 2h päiväunet. Onneks huomenna on vapaata ja saa vaan olla ja vielä Sunnuntaikin on vapaata. Kävin taas kirpparilla (Radiokirppis pöytä nro 41) ja aika hyvin on menny kamaa. Vielä on toinen viikko jäljellä. Onneks saa viedä kokoajan lisää vanhaa lojumasta kaapeista, tai no mun kohdalla uutta 🙂

ihanaa viikonloppua UMPPU

primebody

10 vastausta artikkeliin “Umppu Umppu Ummpu= raskas potenssiin 3”

  1. Ihana oot <3 kiitos blogista :)Joo ehkä vähä vittumainen mut ei haittaa 😀 Vahvoja naisia ei oo koskaan liikaa! Meenki taas penkoo tota sun kirppispöytää, kiitti vinkistä, mul on sun pinkit shortsit nykyjää :D-Julia

  2. En ole ikinä lukenut blogia, jossa on näin paljon kirjoitusvirheitä. Itse asiassa on aika hämmentävää, että aikuinen ihminen ei tämän paremmin osaa. Se on vaan fakta, että mitä huonompaa suomea kirjoittaa, sitä yksinkertaisemman kuvan itsestään antaa.

  3. Sulla on oikeesti parhaimman näkönen alakroppa mitä oon ikinä nähny. Noi sun jalat!! 🙂 Ja peppu, vaikkakaan ei näissä kuvissa näykään

  4. Ihme kommentoijia täälläki! Ihmetyttää et miks kiinnostaa lukee jonku blogia kenestä ei tykkää tai kenen kirjotustyyli ei miellytä?

  5. Mukava lukee Umppu näitä sun kirjoituksia, kun on asennetta naisessa. Odotan sun seuraavaa kisadebyyttiä ja toivon, että sieltä tulee parempaa menestystä, kun Kultsalla. olin katsomossa ja harmitti kyllä sun puolesta 🙁 Life goes on ja seuraavissa kisoissa olet taas parempi 🙂 Tsemppiä treeneihin! -Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta