Here we go

Virtaa riittää treeneihin nyt kunnolla. Aamulla normi treeni ja aeroobinen siihen päälle nam:) Kyllä sen nyt vaan huomaa kuinka negatiivisuus saa vallan ihmisistä.  Olo on vaan niin helpottunut ja muuttuu paremmaksi kokoajan. Suosittelen jokaiselle, että jos ei oo muuta kun valitettavaa niin pidä lätty kii 🙂 Myös muut nauttivat siitä. Valittaminenhan on yksi Suomalaisten lempi harrastus. Kun joku valittaa niin valittaa muutkin ja siitä syntyy negatiivinen kehä, jossa valitus vaan jatkuu. Yksinkertaista: jos sulla on nälkä niin hitto syö äläkä valita, jos on kuuma niin riisu, jos väsyttää niin nuku 🙂 Turha valittaa, jos et tee sille valitukselle mitään. Usein myös törmää siihen kun joku valittaa ja otetaan nyt esimerkkinä vaikka nälkä: kehoitat syömään niin valitusvirsi vaan jatkuu: kun ei mulla oo ruokaa, en jaksa hakee ja blaa blaa blaa…. Edelleen se matkailu avartaa ja suosittelen sitä kaikille valittajille 🙂

Tänää saapui FASTILTA paketti ja saankin testata uusia valkosuklaa ja minttusuklaa buddingeja. Jauhetta on helppo kantaa mukana ja sekoittaa veteen ja syödä sellaisenaan. Toimii erinomaisena välipalana.

Samoin paketissa oli INTRAA, mitä käytän yleensä aina treenatessa. Mulla se on ainakin auttanut siihen treenatessa välillä tulevaan yököttävään oloon.

Töissä kävi piristämässä päivää RecklessLoven pojat Olli ja Pepe 🙂 Niiltä on nyt tulossa ylihuomenna uus musavideo, jonka näkemistä odotan innolla. Oon jo muutaman vuoden tuunannut bändin poikien hiuksia, joka onkin mukavaa vaihtelua ja hieman poikkevaa rokkitukkaa. Kevät on oikeesti myöhässä ja ihmiset on myöhässä. Ne kevät tukat tullaan hakemaan ehkä vasta toukokuussa ja silloin alkaa hää ja juhlakausi. Saas nähdä miten käy:) Mää olin jo aikaisin mun punapääni kanssa. Moni on kysellyt väriä eli siihen laitettiin Elumen väristä 3:a eri väriä kuparia, kultakuparia ja kuparin ruskeaa. Elumen pysyy kun tauti vaikka olis vaalennettu pohja. Väriä poistaessa siihen tarvitsee oman poistoaineen, eli sitä on turha lähteä vaalennusaineella vaalentamaan. Elumenissa on ihan normi sävyjäkin.

Toi on kun Vili <3

Tämmöisessä taloustilanteessa joutuu jo miettimään mihin ne rahansa oikein laittaa ja mitä kaikki maksaa. Mää oon aina tehnyt paljon töitä ja välillä on ollut pidempiäkin hetkiä, että mulla ollut myös paljon rahaa käytettävänä. Sitten kun sitä ei yhtäkkiä olekkaan samanlailla tulee paniikki. Mua on varmaan huijattu mun elämäni aikana ihan hulluna, koska en oikeesti koskaan tiedä mikä maksaa mitäkin. Nyt kun oon alkanut oikeesti tarkkaileen asioita niin oon todennut, että ruoka on aivan helvetin kallista. Mitä terveellisempää tai puhtaampaa sitä kalliimpaa. Meidän perheen kauppareissu on yleensä 120-180e ja niitä on noin 2 kertaa viikossa ja siihen lisäksi ne ”haekko kaupasta tullessas reissut”. Mukaan on toki laskettu kaikki taloustavarat, vessapaperit sun muut. Tuen mielelläni yrittäjiä ja niin koitan teitäkin kehoittaa tukemaan. Ruokaan menee siis noin 1000e kuussa…. Kun kesä tulee ostan kaikki mahdolliset vihannekset yms torilta ja tuen niitä porkkanan kasvattajia ja samalla arvostan itsetehtyä työtä. Ruokakaupat pitävät korkeita hintoja varsinkin luomun kohdalla ja annan ne rahat mielummin yrittäjälle. Mielestäni on täysin väärin, että terveellinen elämä ja elämäntavat on kallista. Mäkistä saa hampparin eurolla, mutta kaupasta ei juuri mitää. Just oli juttu iltalehdessä, kun joku äijä oli säilönyt mäkin hampparia 14 vuotta ja sille ei ollut tapahtunut mitään…..

Onneksi on nyt tämä Fitness ilmiö, joka herättelee monia ja toivottavasti laittaa ihmisiä ajattelemaan sitä omaa tulevaisuutta, tässä lisäaineiden maailmassa. 
Bodylehden sivuilla oli hyvä artikkeli valmentajista ja tätä kannattaa tosissan miettiä. http://www.bodylehti.fi/?cid=6504
Kannatta käydä lukemassa. Mää voin rehellisesti sanoa, että mun tietotaito riittää auttamaan ihmisiä oikeaan suuntaan ja tiedän miten saadaan oikeita tuloksia, mutta esim kilpailuvalmennuksesta en tiedä kun omasta kokemuksesta ja vain ja ainoastaan mikä toimii mulla ja mikä ei. Miettikää siis tarkaan mihin lähdette mukaan.
Samoin mulla on yksi pyyntö: käykää allekirjoittamassa ja tukekaa yrittäjiä

– Olen siirtämässä blogini FitFashion.fi blogiyhteisön alle. Siirto tapahtuu toukokuun alussa. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen
suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö.
– Lukijana sinä hyödyt tästä siten, että yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla. 
– Minun blogini tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, joten vaihdos ei tule vaikuttamaan lukukokemukseesi negatiivisesti vaan pikemminkin se helpottaa päivittäistä blogien seuraamistasi!
– Blogini löytyy vaihdon jälkeen osoitteesta www.primebody.fitfashion.fi
UMPPU

primebody

20 vastausta artikkeliin “Here we go”

  1. Heippa, sellasta kyselisin että mitä syöt ennen aamutreenejä jos meet salille jo kuudeksi? 🙂 itse käyn salilla aina heti herättyäni, enkä ole vieläkään löytänyt sopivaa aamupalaa syötäväksi n.45-30min ennen treeniä.Kiitos tosi kivasta ja rehellisestä blogista!

  2. Ensiksi kiitos loistavasta blogista! Suora tapa sanoa mielipiteensä on loistavaa! Edustat ehdottomasti minulle vahvaa,kunnianhimoista naista joka on ja tulee menestymään sillä pusket läpi vaikka peruskallion! Yleiskuva fitness harrastajista on minulla ja varmasti monella muullakkin hieman bimbo…ihanaa järkevyyttä lukea tekstejäsi oista huokuu se että sinulle on ensisijaisen tärkeää hyvinvointi,niin oma kuin läheisten 🙂 silti näytät tyrmäävältä kisalavoilla 🙂 herkutteluvinkkinä sinulle sanon riisikakku+luomu maapähkinävoi <3 superherkkua ja terveellistäkin :))

  3. Moikka!Mua kiinnostais tietää, että miten sä kampaajana hoidat sun hiuksia? Pesetkö joka päivä, käytätkö muotoilutuotteita, naamioita yms.

  4. Moi, päiväsi vaikuttavat pitkiltä ja olet paljon menossa, monelta menet nukkumaan ja monelta heräät normipäivänä? Riittääkö sinulle lyhyemmät yöunet vai miten ehdit nukkua kunnolla jos menet jo kuudeksi salille ja illalla haluaa kuitenkin viettää aikaa perheen kanssa? 🙂

  5. Sulla on mielettömän hyviä mielipiteitä! Just näin! Ihana, et sanot suoraan oman mielipiteesi asioista ja seisot niiden takana… Tästä ois monen hyvä ottaa esimerkkiä 🙂

  6. Puhut ettei saisi valittaa, mutta oletko Umppu huomannut että valitat itse melko usein ja valituksen aiheena suomalaiset. Tämä ei ole ensimmäinen posti, jossa pyöritään teemojen ”suomalaisten lempipuuhaa on valitus” ”suomalaiset ovat tunnetusti aina kateellisia” tms. ympärillä. Mielestäni tuo on melko karkeaa yleistämistä enkä ainakaan itse koe suurinta osaa suomalaisista tuollaisiksi. Ehkä näihin näkemyksiin vaikuttaa myös oma asenne ja se, miten asioita tulkitsee :-)Kaikissa maissa ja kulttuureissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Olen itse asunut osan elämästäni ulkomailla ja nyt Suomeen palanneena olen sitä mieltä, että suomalaiset ovat mukavia ja ennen kaikkea LUOTETTAVIA. Joissain etelän maissa esim. ihmiset ovat ehkä luonnostaan iloisempia, mutta siellä taas muut jutut, kuten täsmällisyys ja luotettavuus, pissivät pahasti Suomeen verrattuna. Kaikkea ei voi saada. Sanoisin kuitenkin kokemuksen tuomalla äänellä, että meillä asiat ovat hyvin ja toivoisin että useammat osaisivat sitä arvostaa.Kirjoitin tämän kommentin, koska minua alkoi vähän ärsyttämään se kuinka puhut suomalaisista. Miksi pitää yleistää ja mollata omaa maata? Hei kuka tämmöisen pienen maan puolia pitää, ellei me itse? ;-)Kati

    • Hyvä kommentti ! Sää oot asunut ulkomailla ja ymmärtänyt kuinka hyvin meillä asiat on! Just siks kirjoitin että matkailu avartaa ja siinä näkee ne eroavaisuudet maiden välillä. Suomi on varmaan yksi niistä maista missä saa rahaa tekemättä yhtään mitään ja lojumalla vaikka kotona, mitä etua ei läheskään kaikkialla ole, jos sitä nyt voi eduksi sanoo. Täällä on oikeesti asiat vähän liian hyvin !

  7. Tuossa olen samaa mieltä ja kyllähän minuakin ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka eivät tee mitään ja elävät tuilla ”huvikseen”. Ne rahat on aina jostain tärkeämmästä pois. Hyvää lykkyä omaan yrittämiseesi Umppu, toivottavasti bisness luistaa nyt ja jatkossa. :-)Kati

  8. Moi! K-ryhmässä ruokakauppiaatkin ovat yksityisyrittäjiä. Palkan eteen tehdään myös tunteja kelloon katsomatta, ja ollaan ”hälytysvalmiudessa” ympäri vuorokauden, jos jotain sattuu. Ja ainakaan uran ensimmäisinä vuosina ei tilipussi päätä huimaa työmäärään nähden. Eli jos haluat kannattaa yrittäjiä, niin silloin kannattaa asioida K-ryhmän putiikeissa 🙂 T. Ikäisesi naiskauppias PS. Kiitos, blogisi on kiva ja koukuttava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta