Naisihanne…

Eilen oli niin hyvä päivä niin tänään taas ei menny ihan lapaan….. Aamulla oli puuro loppu. Salilla huomasi, että mulla on vaan yks kenkä mukana…. Treenasin käsiä, joten suoriuduin sukkasiltaan siitä ihan hyvin. Kun johonkin tottuu on vaikea tottua uteen. Treenaan aina kengillä, enkä voi ymmärtää niitä sukkasillaan hiippastelijoita ollenkaan. Sukka saattaa luistaa ja ei todellakaan anna mitään tukea jalkaan.

 En lopeta hehkuttamista uudesta salista, koska se vaan on niin huippua. Se rauha mikä sielä vallitsee ja ne tavalliset ihmiset, joihin itsekkin kuulun olevani. Ja aukiolojat on ihan huiput. Nyt voin helposti treenata jopa viikonloppuisin, koska pääsen sinne avainkortilla jo klo 6.00 alkaen <3

Toppi Casall

Tänään kävin BodyActionissa pitkästä aikaa hakemassa testiin Hyarylonic kollageniä, joka on siis suun kautta nautittava :). Kollageeni muodostaa noin 70% ihostamme ja sen ansiosta ihomme pysyy joustavana ja vahvana. Ikääntyessämme niin kollageenin kun hyaluronihapon tuotanto laskee ja näin ihostamme alkaa muun muassa näkymään ryppyjä, kuivuneisuutta ja löysyyttä. Nämä kaikki viittavat kehon vähentyneeseen kykyyn ylläpitää kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Tällä tuotteella, voit ehkäistä ihon vanhentumista 30 kapselia/2 per päivä 24,90. Alkaa meinaan jo ikä painaan :). Tämä yhdistettynä miksroneulaus hoitoon niin avot 🙂 Mua ei kohta enään tunnisteta. Luultiinhan mua Vilin tarhassa sen siskoks :), jota jaksan hehkuttaa päivästä toiseen

Ostin myös kokeeksi Fastin myös leivontaan sopivan proteiinijauheen 🙂 Makuna tuttu ja turvallinen suklaa.

Paljon puhutaan naisihanteesta ja jokaisella se oma mieltymys on erilainen. Laitoin eilen kuvia ennen ja jälkeen oman dieettini ja toivottavasti se havainnollistaa hieman tätä tekstiä. Mun oma naisihanne on sporttinen, kiinteä ja hyvinvoivan näköinen. En itse niin pidä liian kireästä/suonikkaasta lookista, mitä taas ehkä vaaditaan body ja womens physigue sarjoissa. Toki heidän kisakunto on mahtavan näköistä, ja ovat upeita lavalla, mutta  se ei ole se mitä minä ihannoin. Siksi onkin selvä, että kilpailen bikinissä. Tässä on taas muutama kuva, miltä ne maailman tähdet näyttävät.

Melo, Paulino, Nagrani: kenelläkään ei tässä kuvassa ole liikaa lihaserottuvuutta ja tämä on se mitä pidän omana mallina ja tavoitteena. Alemassa kuvassa Anna. Haluan että lihakseni malli on pyöreää, eikä niinkään kulmikasta ja kuorittua, kun taas muissa sarjoissa. Tykkään, että mun pylly on pyöreä ja ”muhkea”. Usein taas ne jotka kilpailee body fitneksessä, tai womens physigue sarjassa mieltävät ihanteekseen lihaksikkaamman ja kireämmän. Mikään mieltymys ei ole väärä.

Mun on nyt itse saatava poltettua se viimeinenkin pinttynyt rasva kehosta, että pääsen omiin tavoitteisiini. Torstaina on Minnan kanssa treenit ja tsekataan silloin kunto ja tehdään päätös syksyn kisoja varten alkavasta dieetistä.

Figure

Figuren kilpailijat on omastamielestäni maailmalla paremman näköisiä kun täällä pohjoismaissa. Kokonais look on pehmeämpi, mikä miellyttää omaa silmääni enemmän. En myöskään pidä naisille ”kilpikonna” maisesta keskivartalosta tai liian suurista olkapäistä.

Täydensin taas varastoa myös Solgarin tuotteilla, joita suurimmaksi osaksi käytän. Ne ovat hieman kalliimpia, mutta lähimpänä ajatusmaailmaani 🙂

Nyt on aika vaihtaa vapaalle ja antaa kehon hieman palautua ja muistaa levätä, mikä on myös tärkeää kehittymisen kannalta

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Naisihanne…”

  1. Toi sun uus tukka on ihan mieletön!! Millä värillä/sävy(i)llä värjättiin? :)Mulla on ollut nyt jo jonkin aikaa vaalee tukka, mutta tollanen ihanan räväkkä uudistus etenkin näin kevään korvalla ois ihana… saa nähdä, uskallanko kokeilla, kun takaisin vaalentaminen ei oo sieltä helpoimmasta päästä ja oma värikin niin punapigmenttinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta