Sunday happy day

Voihan sunnuntai <3 Mun päivä on ollut lähes täydellinen tänään. On se vaan totta, että tekeville sattuu. . Tänään oli perhepäivä ja ollaan ehditty tekemään vaikka mitä. Aamulla lähdettiin kaupungille kalamarkkinoille ja sielä oli jos jonkimoista kojua. Mukaan tarttui isoja mansikoita ja mustikoita. Oon aina ollut hieman epäileväinen kalamarkkinoiden suhteen, sillä vihaan epämiellyttäviä hajuja, mutta taas tapahtui itsensä "ylittäminen". Käytiin samalla varaamassa kirppispöytä, josta saa todellakin mennä mennä ostaan kaikki mun vanhat/uudet vaattet pois. Ilmoitan sitten kun ne sinne menee 🙂

Olin luvannut Vilille, että se saa uuden lelun  jos luopuu osasta vanhoista siispä suuntasimme koskariin ja tietenkin lelukauppaan…. Pyörähdettiin samalla muutamassa muussa kaupassa ja hegailtiin.

 Kun päästiin kotiin oli kokkailun vuoro. Ruoaksi tehtiin bataatti ranuja ja jauhelihaa ja siitä hetkenpäästä oli suklaa buddingin vuoro mansikoilla ja mustikoilla höystettynä.

Terveellistä ja herkullista. Treeneistä oli tänään vapaapäivä, mutta jonkin verran tuli tehtyä arki aeroobista. Oltiin koko perhe pyörälenkillä ja Juuson kanssa pestiin takapihan terassi ja laitettiin se jo kesä kondikseen. Oli siinäkin ihan tarpeeks hommaa, mutta nyt ollaan jo askeleen lähempänä lämpöä ja kesä fiilistä. Ja mikä parasta kohta saa ruokaa suoraan grillistä.
Bikinifitness kasvattaa kokoajan suosiotaan ja tää on mun mielestä jotain uskomatonta ja niin Amerikkaa. Team Bombshellin ehkä vanhin kilpailija 62 vuotias! Voin sanoo, että toi on jotain jo niin pöyristyttävää (hyvällä tapaa) että olen sanaton. Toki kun ikää alkaa olemaan niin töitä on tehtävä ja paljon. Yksi asia missä usein huomaa kilpailija iän on iho. Iho vaatiikin extra huolenpitoa kokoajan. Sitä pitää kuoria ja kosteuttaa kokoajan ja varsinkin kun treenaa paljon, hikoilee ja käy suihkussa on ihon oltava ”kostea kokoajan.
 Seuraava etappi onkin sitten Expon karsinnat, joita järjestetään useammassa eri kaupungissa. En vielä tiedä mihin osallistun. Yksi niistä on Tampereella, mutta se on vähän niin ja näin kun on tottunut siihen hotelli yöhön ennen kisoja, että osaako sitä omalta kotisohvalta lähtee suoraan lavalle. Toisaalta viimeistelyt olisi niin helpompaa tehdä ja siinä olis se mun kaipaama oma rauha. 
Nyt vaan kaikki ulos nauttimaan D-vitamiinia ja raikasta ilmaa. Kyllä se ihmisen mieli vaan on outo, kun kaikki on hyvällä tuulella kun arde vähän paistaa. Mahtavaa, että saadaan kesä tänne meille VIHDOIN. Nyt on kyllä niin pitkä pimeän kausi takana etten muista koska olis samanlaista ollut.
-Umppu

primebody

12 vastausta artikkeliin “Sunday happy day”

  1. Moi,Täällä toinen kuparitukka, joka kaipaisi vinkkejä sen kotivärjäykseen. Käyn kampaajalla kyllä 5 viikon välein, mutta tuntuu, että nyt aluksi tätä saisi värjätä useammin, kun alla on vaalennettu hius. Olisiko siis suositella kotivärjäykseen merkkiä / mitä mieltä olet ColorMask-tuotteesta? Toimiiko?

  2. Minkä verran sä laitat maitoa tohon puddingiin? Mun oma jää aina sellaiseksi mannapuuromaiseksi…tuossa kuvassa sun annos näyttää oikeesti vanukkaalta, eli maidon määrä kiinnostaa :)Laita meille ohje bataattiranuihin?

  3. Moi, tuli mieleen tällainen idea, en tiedä pidätkö sitä hyvänä vai huonona, mut voisitko joskus tehdä videopostauksen?? 😀 Aloin miettii, että olis jännä ja kiva kuulla sun puhuvan jostain eikä vain lukea tekstiä. Kun monet lukijat ei ole koskaan sua tavannut niin olis mielenkiintoista esim kuulla miltä sun ääni kuulostaa ja nähdä sua vähän Liikkuvassa kuvassa 🙂 Mitäs sanot tähän ideaan? Se olis ainakin uutta ja erilaista ja varmasti kiinnostais muitakin kun vaan mua! T

  4. Upeat hiukset, sopii sun silmiin ja ihoon varmaan parhaiten mitä mä nyt oon nähny tässä sun blogissa kuvia:) Saako niitä Elumen värejä tilattua mistään? Sit vielä hiuksiin liittyen, mitkä pidennykset sulla on käytössä? Itsellä paljon huonoja kokemuksia sekä teippi, sinetti ja clip oneista, lähinnä olleet huonolaatuisia, melkein heti takkuuntunut, mennyt karheiksi ja elottomiksi. Eikä ole paljon hoitaminen auttanut. Olisi siis kiva kerrankin saada rahoille vastinetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta