Paras treeniviikko aikoihin

Mää en nyt jaksa millään lopettaa hehkuttamista uudesta salista. Jos oon Lauantaina töissä niin mulla ei oo ollu mitään saumaa mennä ennen sitä treenaan, mutta nytpä onkin. Fressi aukee jo 6, tai siis sinne pääsee sillä omalla avainkortilla, mikä on ihan huippu juttu. Suihkussa käyntikin alkaa pikkuhiljaa sujumaan ja treenin jälkeen työmatka on tasan minuutti.

Mulla on ollut paras treeniviikko aikoihin, sillä energiaa löytyy ja halu kehittyä paremmaksi on suunnaton. Kaiken lisäksi saan treenata aivan rauhassa. Salilla ei niin aikaisin aamusta ole kuin muutama muu. Normaalisti teen viikossa 4 puntti treeniä ja yhden extra treenin, joka on kuntopiiri tyyppinen. Usein extra treenin sovellan itse. Tänään oli vuorossa keskivataloa ja persikkaa. Teen 3:n liikken sarjoja kiertävästi ja toistan sen kolme kertaa. Sarjoja tulee yhteensä 5. Treeni on nopea tempoista ja suurinosa tapahtuu omankehon painolla.

Nyt kun lumet sulaa ajattelin pakottaa Teami kaverit kerta viikkoon (Jutta ja superdieeteistäkin tutut) Pyynikin portaisiin porras treeneihin. Ne on ihan super tehokkaat ja vielä kun saa olla ulkona. Toki mukaan saa tulla muutkin kesä bebaa haluavat 😉 Erilaiset treenit tekevät vain hyvää ja uudenlainen lihasärsyke tuottaa tehokkaammin tulosta.

Mää nautin aina tästä kisojen jälkeisestä treenaamisesta, koska silloin on energiaa ja saa vetää sellasia raivo treenejä oikeasti verenmaku suussa. Keskiviikkona vedetty jalka treeni Minnan kanssa meni perille, sillä käely on edelleen tuskaa. Mutta niinhän se menene, että kipu on kivaa tuska taivaallista (treenatessa). Jos muuten jollain on jotain kysymyksiä tms niin mulle voi laittaa meiliä [email protected] Jtkut rohkeat onkin jo laittanut ja autan mielelläni osaamiseni mukaan 🙂 
Huomenna on vapaa ja mulla on miljoona asiaa hoidettavana, siispä nyt viikonlopun viettoon 🙂
Uudet tuulet puhaltaa blogimaailmaan ja tässä vähän lisäinfoo tulevasta:
– Olen siirtämässä blogini FitFashion.fi blogiyhteisön alle. Siirto tapahtuu toukokuun alussa. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen
suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö.
– Lukijana sinä hyödyt tästä siten, että yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla. 
– Minun blogini tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, joten vaihdos ei tule vaikuttamaan lukukokemukseesi negatiivisesti vaan pikemminkin se helpottaa päivittäistä blogien seuraamistasi!
– Blogini löytyy vaihdon jälkeen osoitteesta www.primebody.fitfashion.fi
-UMPPU

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta