I´m still hot

Nyt on semmoinen juttu, että mulla olis kaikenlaisia paperihommia niin paljon, että siihen menee varmaan koko viikonloppu. Oon vaan siirtänyt ja siirtänyt niitä ja tossa olis sellanen 10cm pino paperia selvitettäväks….. Boooooring 🙂 Jostain se on kuitenkin aloitettava. Huomenna on vielä työpäivä ja sit mullakin alkaa lepo. Tänään kävin taas Fressillä treenaamassa ja oon nyt saanut ihan uuden sykkeen siihen hommaan. Mää tein niin oikeen ratkaisun ja tästä ei oo kun suunta ylöspäin. Vuorossa oli ojentaja, hauis ja rinta treeni ja siihen löytyi kaikki treeniin tarvittavat vehkeet ja vempaimet. En yhtään ihmettele, että ihmisiä pelottaa mennä salille, koska ei osata käyttää laitteita ja oon  joutunut itsekkin kuikuileen vähän ohjeita. Tuola on onneks selkeät kuvat ja suomenkieliset tekstit 🙂 Kaikki laitteet toimii vähän erilailla joka salilla ja ei ole todellakaan hävettävää kysyä, jos toinen vaihtoehto on tehdä aivan väärällä tekniikalla ja pahimmassa tapauksessa väärää lihasryhmää.

Uusimmassa Bodylehdessä on musta artikkeli, joten käykääpä kaikki hakemassa omanne. Jutussa on vähän taustaani ja mitä olen tehnyt ennen fitnestä ja hieman mun omaa arvomaailmaa ja niin sanotusti kurkistus pintaa syvemmälle :). Moni teistä lukijoista ei oikeesti edes tunne mua ja millainen ihminen olen oikeasti. Vaikka tavallaan annan itsestäni tänne paljon, en silti kerro läheskään kaikkea. Meidän arjesta sais niin hyvää tosi teeveetä, että Martiina ja Esko kalpenis sen rinnalla. Tää blogi on todellakin vaan pintaraapasu mun elämästä ja siellä takana on oikeasti sydämellinen ja herkkä OINAS :). Mun arki on rankkaa, mutta teen siitä itse juuri sellaista, enkä halua karsia mitään pois, sillä tykkään siitä niin paljon. Kirjoitan blogiin omia fiiliksiä ja ajatuksia joka auttaa mua selviytymän ihan siitä normi arjesta, mikä joskus tuntuu ihan helvetin vaikeelta. Tää on terapeuttista hommaa ja aikaa vain mulle itselleni. En kirjoita tänne sen takia, että odotan intopiukeena kotona ”kommentteja” mun omasta elämästä, millainen mun tulis olla, miten käyttäytyä, ja mitä saan tehdä. Ne ketkä mut tuntee niin tietää, että määhän teen aina just niinkun mää haluan 🙂 Toki niitä saa laittaa, mutta se ei tuskin ole minkään blogin tarkoitus? Vai onko? Ei ainakaan mun.

Umppu

Elämässä on oltava määrätietoinen ja aina selvillä mihin pyrkii, vain silloin tapahtuu kehitystä. Jos et usko/luota itseesi ei suhun kukaan muukaan usko/luota. Kaikista on parasta on kirjaimellisesti näyttää persettä niille, jotka sanovat sää et pysty, ei susta oo siihen. Jo ihan sen takia haaste on valmis ja mennään vielä kovempaa eteenpäin. Siitä puhe mistä puute. En missään tapauksessa halua antaa niille ihmisille sitä tyydytystä, että olisin luovuttaja, sillä sitä musta ei koskaan tuu. Toiset selviytyy ja toiset ei niin se vaan menee. Kannataa keskittyä siihen omaan tekemiseen ja jättää se muiden tekemisen puinti kokonaan.

  Mun silmissä näky tänään vaan sydämiä, kun pari mummoo oli juoksumaton reunalla ja jutteli mitä Ridgelle on oikeesti tapahtunu <3 mää oon niin kaivannu tätä. Siä ne veti pukkarissa tarrapaplaria päähän saunan jäkeen <3

Usein halutun elämän eteen on tehtävä töitä on kyse sitten mistä tahansa. Osalla se herätys tulee vasta siinä vaiheessa kun mitään ei ole tehtävissä. Mieti mitä itse haluat ja lähde kohti sitä OMAA unelmaa. Elät elämää itsellesi joten tee siitä mahdollisimman mukava <3 Itseään on aina tasaisin väliajoin otettava niskasta kiinni ja ravisteltava oikein kunnolla. Mää en itse henkilökohtaisesti anna niille ihmisille mitään arvoa, jotka on niin saakelin laiskoja, ettei viitsi mennä töihin KUN KOTONA SAAN ENEMMÄN RAHAA. Ei kukaan tuu soittaan sun ovikello ja sano: Moi mää oon Matti. Tossa olis sulle "Bemmi" pihassa, yritysjohtajan paikka, iso talo, kaunis naama ja viä kesärunko kirsikkana kakun päällä. Mää oon tehny aina töitä ja myös niitä paskahommia. Kun aloitin ammattikoulun olin jokapäivä koulun jälkeen töissä sellasen (silloin tuntui munmmolta) mummon kampaamossa. Siä mää ulkoilutin sen Lilli "fuckin" puudelia ja keräsin sen kikkareet, pesin pesutuvassa sen pyykkejä, kun sillä oli vaihdevuodet ja kuulemma hikoili niin että lakanatkin oli märät ja se mun palkka oli ensimäisen vuoden opiskelijan palkka 2MARKKAA 80PENNIÄ/tunti. Ihan liekeissä kun sain kuussa säkällä muutaman satasen ja ei ollu meinaan mikään tienaa tonni kesäduuni. Jostain se on aina lähdettävä 🙂
Tossa pikku loppukevennys käykää tsekkaan 🙂 I´m Still Hot 😉 Mää oon niin toi mummona,,, nuoria miehiä vaan vilisee ympärillä ja mää istun kullitetussa tuolissa 😉 se vasta olis elämää se 😉

primebody

5 vastausta artikkeliin “I´m still hot”

  1. OINAATHAN saattavat olla äkkipikaisia sekä kärsimättömiä, eivätkä välitä muiden neuvoista. Mutta kyllä oinaankin kanssa toimeen tulee. ”Maisemanvaihdos” saliympyröissä tekee vain hyvää. Itse tein saman, eipähän oo kaikki aina niin fitnestä.Osa unelmistamme on helposti toteutettavissa, osa vaatii taas enemmän vaivaa. Onneksi unelmat ovat kuitenkin voimaa antavia ja antavat merkitystä elämälle. Siksi niiden eteen kannattaa nähdä vaivaa. Vaivannäkö palkitaan.Katja

  2. En oo tänne mitää kirjotellu enkä meinannukkaa, mutta nyt oli pakko. Sä oot motivoinu mua iha hurjasti! Tää on mun eka blogi mitä oon jaksanu seurata ja lukee! Oot iha huippu kunnossa! 🙂 kiitos siis 🙂 nyt minultaki löytyy jo lihasta 😀 Mukavaa kevättä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta