Punapää

Mää olin aamulla täynnä hyvää energiaa ja ehkä jopa vähän jännittynyt, sillä edessä oli astuminen uudelle salille. Ja ai että kun oli ihanaa. Ja siä oli niitä mun kaipaamia mummoja hitto mää sytyn niihin <3. Tein olkapää treenin ja samalla vähän tsekkailin salin laitteita. Vaikka oon siä riehunu jo 1,5 vuotta niin kaikissa on omat säädöt ja systeemit. Mulla oli niin hyvä fiilis treenata ja sainkin taas nostella vanhoja tuttuja kiloja ja "härkäsen pumpin päälle" 🙂 :). Mulla oli jossain vaiheessa jo pitkään sellanen fitness viha ja nyt ehkä sainkin selvitettyä syyn NEGATIIVINEN ympäristö/energia, mikä teki myös musta negatiivisen, jota en oikeesti oo.

Näköjään ne ulkoiset tekijät on hyvinkin vaikuttavia, vaikka sitä ei ehkä tajua. Ne ihmiset jotka esittää olevansa niitä ”ystäviä” onkin jotain ihan muuta ja myös he kokee asiakseen kertoa miksi en pärjännyt ja nauttivat siitä kun pääsevät puimaan muiden asioita 🙂 Niin köyhää…

  Fressille mentäessä mun fiilis oli sellainen, että MÄÄ OON VAPAA.

Tää kyltti teki todella selväksi sen, että tänne on kaikki tervetulleita 🙂 No mullahan ei kuitenkaan aina mee ihan putkeen mikään ja ne ongelma alko sitten siä pukkarissa. Valuin hikeä ja en lähde koskaa salilta ilman suihkua(niinkun ei kenekään muunkaan kuuluisi), jos en oo menossa kotiin suihkuun. Tietenkin pyyhe jäi kotiin. No siinä sitten pyörin pimpero paljaana shampoo ja hoitoaine kourassa ja lähdin suihkuun…… kiersin sen pukkarin ainakin 5 kertaa läpi… Oli jo himpun verran idiootti olo, mutta rohkenin kysyyn neuvoa: Anteeks missä on suihku? Ei ne ongelmat siihen loppunu, koska en tajunnu miten siitä suihkusta tulee vettä. Oli meinaan niin hifi ”kosketus” suihku. etten oo ennen nähnyt. Siinä sitten kirjaimellisesti ”märkänä” bongasin peflettirullan ja parin Baywatch hiusten heilautuksen jälkeen hinkkasin suurimmat vedet pois. Onneks oon kampaamossa töissä ja sieltä löytyy aina kaikki tykötarpeet:), sillä jos en föönaa mun tukkaa niin näytän ihan jeesukselta. Töihin päästyäni päätin, että nyt lähtee: Raakel Liekki here we come. 

En vaihda kuitenkaan ammattia ”väline testaajaksi” haahaa. Kiitos ihanasta tukasta meidän työharjoittelija Jennalle ilove it. Oon jo miettinyt pitkään jotain muutosta ja tänään oli fiilis sen toteuttamiseen.

Tässä on vielä vähän pöperöitä, mitä oon nyt kisojen jälkeen syönyt. Oon ollut tarkka ja noudattanut soveltaen kisojen jälkeistä ruokavalioo. Iltarahkaan sekoitin granaattiomenaa, mikä on aivan sairaan hyvää ja täynnä ravitsevia aineksia (siitä syödään vain noi punaiset pallurat), vähän kookosvettä,  mehukeittoa, muutama kuivattu banaani lastu, pellavansiemeniä, lesitiinirakeita, ja pari rusinaa. Oli sitten ihan Michelin tähden arvoinen annos 🙂
Koitan syödä paljon luomua ja ostan sitä aina jos on kaupassa saatavilla. Töihin otan aina kerralla ison määrän lihaa, kalaa tai kanaa ja teen jokapäivä salaatin mukaan, joka riittää useammalle aterialle, eli ei tarvii enään montaa purkkia roudata mukana.

Aamulla oon nyt syönyt puuroa, raikkarilla ja mehukeitolla ja ai että se on ollut makoisaa. Eli tavallaan oon lisännyt hiilareita puuron, hedelmien ja marjojen muodossa, jos vertaa ruokaan ennen kisaa. Kyllä siitä on muodostunut jo osittainen elämäntapa, eikä edes enään kaipaa sitä epäterveellistä rasvaista ruokaa, mitä tuli ennen syötyä lähes päivittäin.

 Loppukevennykseksi tässä kuvassa on mun mielestä löysä keskivartalo 🙂
-Pusss Umppu

primebody

19 vastausta artikkeliin “Punapää”

  1. Tätä tekstiä oli todella ilo lukea!! Nyt susta ihan selkeesti huokuu positiivisuus ja ilo 🙂 salinvaihto voi siis tehdä terää! Ja btw. Olet upeassa kunnossa 30 vuotiaana ja vielä äiti, muista se!!!

  2. Homer.. Ihana. :DMuistan myös etsineeni suihkua fressillä tovin ja vielä kysymään joltain naiselta, että miten ne suihkut toimii.. ;)Siellä muuten kävi ainkin muutama vuosi sitten vielä mies siivooja ja välillä olikin kiva seistä siellä pipari paljaana, kun siivooja pölähtää paikalle..

  3. Moi Umppu!Kiinnostaisi tietää, mitä meikkituotteita käytät tavallisena arkipäivänä? Erityisesti se,että käytätkö joka päivä meikkivoidetta ja puuteria, poskipunaa ym. iholle laitettavia tuotteita, ja miten onnistut yhdistämään sen paljoon treenaamiseen?Minulla on haastavaa, kun ihoni ei ole ihan silkkinen niin haluan käyttää esim. töissä meikkivoidetta ja peitevoidetta. Kuitenkin treenaan usein kahdestikin päivässä ja jos ihon aina pesee meikeistä ennen treeniä, pesee treenin jälkeen ja meikkaa uudestaan, niin se on aika rasittavaa iholle.Miten itse ratkaiset tämän? Olisi kiva muutenkin kuulla arkipäivän meikistäsi ja laitatko joka päivä huolella hiukset, kun olet kuitenkin kampaamossa töissä.:-) 🙂

  4. Hei kampaajana osaat varmaan antaa vähän neuvoa mulle.. Värjäsin pari viikkoa sitten kirkkaan punaseksi hiukset ja haluaisin pitää nää kirkkaina, mutta haalistuu hirveen nopeasti 🙁 Mikä olis paras keino ylläpitää punaista? Ei viittis joka viikko pistää sitä väriä päähän, ettei hiukset tipu pois.. Ja punainen color mask löytyy mutta eipä se hirveesti auta 🙁

  5. Ensinnäkin, kiitos inspiraatiosta, hyvistä vinkeistä, pitkistä postauksista ja hyvästä postaustahdista!!Olet mulle tietyllätapaa esikuva, ton periksiantamattomuuden ja sinnikkyyden takia 🙂 Ihania tälläset positiiviset postaukset, vaikka toki nuo negatiivisemmatkin ymmärtää, aina ei voi olla hyvillä fiiliksillä. Kivaa että joku uskaltaa puhua/kirjottaa näin rohkeasti !-emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta