Next contest…………

Kuva on kisa-aamulta, jollaoin vatsat oli ihan pinnassa ja maha lituska, mutta lavalle asti se ei siinä pysynyt. Mitä blogiini tulee on se omaa tekstiä suoraan mun päästä ja olen niissä täysin avoin.Mun ei tarvitse olla tyytyväinen ja olla onnellinen jos en ole. Mitä kisoihin tulee en todellakaan ollut ja purkauduin ja annoin kaiken paskan tulla.  Koitan aina olla kannustava ja positiivinen ja koskaan ei pidä luovuttaa. Niinpä nytkään en aio luovuttaa. Juttelin tänään valmentajani Minnan kanssa, joka antoi niin kannustavaa, rakentavaa ja kehittävää palautetta. Sen voin sanoa, että sillä on 100% merkitys minulle, vaikka jokaisella teistä onkin se oma mielipide. Juuri se oma valmentaja tietää mikä tomii juuri sinulle ja miten sinun keho toimii ja mikä siinä  ei toimi ja mitä tarvii tehdä toisin.

Mua voi seurata instagramissa @umppu

Jos kuuntelisin neuvoja kaikilta niin siitä se soppa vasta syntyisi. Terapeuttinen puhelu ja kisan puiminen todellakin ammattilaiselta ja ihmiseltä kuka on käynyt aivan samat asiat läpi itse joskus kilpaurallaan ja ymmärtää miltä musta todella tuntuu ja tuntee mut ihmisenä yli 10:n vuoden takaa. Asia ja kilpailu pitää käydä läpi pohjamutia myöden ja käsitellä pettymys, vaikka siitä ei nyt juurikaan edes haluaisi puhua. Jokainen on jotain mieltä, mutta mua ei vaan kiinnosta kaikkien mielipiteet, sillä oonhan itsekkin jokaisesta jotain mieltä 🙂 Kilpailen itseäni varten ja itseni takia en todellakaan kenenkään muun tai miellyttääkseni ketään, vaan haluan haastaa juuri itseni. Sen vittumaisen Umpun joka tuijottaa mua peilistä joka ikinen aamu ja virnuilee.Haluan olla päivä päivältä parempi ja kasvaa eteenpäin.

Kisa päätös on tehty ja se on jo syksyllä. Muutetaan vähän treeniä ja teen nyt säännöllisesti enemmän aeroobista ja niin ettei ole kisoihin niin paljon tiputettavaaja kunnon on oltava lavalla paljon kireämpi kun ennen. Expoon kisoihin pitää karsia ja Tampereella onkin karsinnat jonne varmaan sitten tähtään.  Jos jättäisin homman tähän olisin luovuttaja ja kirjaimellisesti paska maku on edelleen suussa ja haluan sen pois. Nyt on muutenkin vähän aika vaihtaa tyyliä ja varmaan edessä on osittainen salin vaihto ja pikku happi hyppely pois ”kaiken tietävästä” body skenestä. 

Pro elite team ja ”määnkiinit”

Nyt on aika aloittaa operaatio perse säikeille ja fatburning potensiin impotenssi tai jotain siihen suuntaan. Unelmiin on uskottava ja niiden eteen on tehtävä töitä niin maan perkeleesti. Luulin jo tehneeni, mutta tästä se vasta alkaa. Kevät tulee ja pääsee luontoon liikkuman ja mikäs sen parempaa. Aina kannattaa uskoa niihin unelmiin ja niiden saavuttamiseen ja aina on jotain parannettavaa. Koskaan en tule olemaan valmis:) ja aina ne unelmat pitää olla jotain suurta. Syksyllä vasta lavalla onkin tunkua, sillä karsintapaikkojakin on ehkä jopa 4? ja aina expooseen pääsee ilmeisemmin 6 parasta? en ollut ajatellut vielä syksyä ja oon ihan pihalla sen kuvioista sun muista, mutta tässähän on aikaa 🙂

edelleen terveen elämän puolesta, unelmiin uskomista jne -Umppu

primebody

42 vastausta artikkeliin “Next contest…………”

 1. kiitos umppu ihanasta ja rehellisestä blogista! Roppakaupalla tsemppiä uusiin kisoihin! Neuvoa kuitenkin kaipailisin… Käyn salilla ahkeraan ja hiukset on äly kovalla koetuksella jatkuvasta hikoilusta jne. Puhumattakaan päänahasta, joka tuntuu irtoavan..mul on rutikuiva päänahka! Pitkissä ja tummissa hiuksissa tuntuu hitusen kiusalliselta… Onko sinulla antaa neuvoja minulle? Kiitos jo etukäteen ja PIRUSTI tsemppiä uusiin kujeisiin 🙂

 2. Mihkäs salille oot ajatellu mennä reenailemaan? 🙂 Ja ihan huippua, että päätät lähteä kisailemaan vielä syksyllä! Se, jos mikä, osoittaa sitä asennetta. Tsemii jatkoon 🙂

  • Varmaan teen osan treeneistä wolffilla, mutta ajattelin sitä työpaikan vieressä olevaa fressiä?? Mun kaikki työkaverit käy siellä niin voin samalla pakottaa ne mun kanssa treenaan 😉

 3. Hienoa että nouset lavalle jo syksyllä 🙂 Sinne pitäisi itsekkin tulla katsomaan oman tiimin tyttöjä ainakin Jyväskylään ja Ouluun. Ehkäpä Expoonkin pääsisin jos oikein hyvin töiden puolestä kävis. Oma lava odottaa ensi vuonna. Tsempit,jään seuraamaan miten projekti etenee.

 4. Hei Umppu, ja onnea uusiin koitoksiin! Oli kiva lukea tulevia ajatuksiasi. Olen vuoden alusta asti seuraillut blogiasi ja jokin aika sitten kyselin lisäravinne-/buustausvinkkejäsi. Olisi myös kiva kuulla, mitä kaikkea sulla on – ja mitä suosittelet – kotikäyttöön, jos haluaisi treenata myös siellä. Kiitos kaunis! -P

  • Käytän aina treenatessa FASTIn intraa, treenin jälkeen whey proteiinia, ennen aeroobista greentea-burnerit -, rasvoja omega3-kylmäpuristettu kookosöljy-oliiviöljy teen jatkossa enemmän ruoka postauksia 🙂

  • Jee kivaa jos tulee jatkossa enemmän ruokapostauksia! 🙂 Kiitos kun jaksat pitää tätä blogia vaikka jotku ihmiset on kyllä niin pahantahtosia!

 5. Hei vielä,ja tarkoitin siis tässä enemmänkin erilaisia laitteita kotona, joilla treenata. Kiitos tuostakin kommentista, odottelen seuraavaa :)-P

 6. Täähän on Sun blogi, saat avautua just niin paljon ku haluut, tyhmä on se joka sitä ei ynmärrä. Toivon koko sydämestäni, että syksyllä lavalla nähdään tiukka paketti, oikee super-Umppu 🙂

 7. On sinussa pärskutarallaa vaan asennetta 🙂 Ja onhan se niin, että kun katto jysähtää niskaan, niin kannattaa vain todeta, että ompahan näköala taivaalle todella upea!!Tsemppiä jatkoon ja anna kaataa tänne vaan kaikki moska, me kyllä otetaan se ilolla vastaan 🙂

 8. Kisa-aamun kuvassa on kyllä ihan selkeästi vielä PALJON rasvaa poltettavana, katsoo tuota kuvaa sitten kuinka optimistisesti vaan. Läski on läskiä, eikä se siitä selittelemällä lähde, tulee vaan entistä suurempi myötähäpeä. Hotellihuoneessa varjojen kanssa peilin kautta otetut kuvat on hiukan eri asia kuin lava. Fakta on se, ettei tuolla kunnolla ollut asiaa finaaliin, eikä pitäisikään olla. Mielistelijöitä löytyy aina,ja valmentajasi saa rahaa valmentamisestasi, eli ei varmaan anna kovin puolueetonta palautetta.

 9. Olen seurannut niin blogiasi, kuin bikini fitness niin ”kauan” kun niitä on Suomessa järjestetty. Olit ehdoton lemppari jo viime vuonna, ja odotin ehdottomasti että olisit sijoittunut finaaliin näissä kisoissa. Petyin tasoon, vaikka monta kovakuntoista mimmiä sielä olikin. Todella monesta tytöstä näki jo päältä päin että treeniä ei ole paljon ollu takana, lavaesiintymisestä puhumattakaan. Sulle paljon tsemppiä jatkoon, ja toivon todella että tuomarit näkis sen minkä minäkin. 🙂

 10. Onko mahdollista että laitat sivun reunalle ”liity tähän sivustoon”-palkin niin on helpompi aina tietää uusimmista postauksistasi? Löytyy tätä kautta, ulkoasu – lisää gadget – muita laajennuksia – lukijat 🙂

 11. Sun blogi on ihan paras ja niin aito. Oot hemmetin vahva nainen ja tuut pääseen vielä pitkälle. Harvalla tuolla lavalla olleista on lapsi ja oma yritys, että täytyy kyl hattua nostaa. Ja kannustan sua seuraavaan vaiheeseen todell paljon. :)Mutta olisko mitään että värjäisit tummemmat hiukset itsellesi. Se ensimmäinen kisalookkisi oli todella hyvä ?-J

 12. Harmi kun poistit sen ekan kisojen jälkeisen postauksen….oli hyvää ja tiukkaa tekstiä. Respect, että kirjoitit juuri mitä ajattelit. Siinä tekstissä kulminoitu juuri se, mitä kisailija ilman 1. Sijaa tuntee. Olit hyvännäköinen ja lajista mitää ymmärtämättä, kuvissa näkyi miten poseeraukset todella on eritasoisia niillä jotka osaa ja niillä jotka ei. Mun mielestä sulla oli hyvät posket, kaunis hymy ja upee peppu 🙂

 13. Hei,Olen itsekin aika hyvin ollut messissä tuossa fitness skenessä, ja ihmetyttää tuo suunnattoman suuri määrä aerobista dietilläsi. Tiedän nyt hyvin monta menestyjää näistä viime kisoista, jotka eivät todellaakaan tahkoa aerobista useita tunteja päivässä. Se liika aerobinen usein jättää kondiksen sellaiseksi löysäksi, kun keho on ihan stressitilassa.Mutta pääasia toki että tunnet itse olosi hyväksi!

 14. Asennetta sulta löytyy kyllä, mutta jos ei kilpailuissa sijoitu, niin kyllä silloin pitää katsoa peiliin, ja lähteä etsimään itsestä syitä, eikä syyttelemään mm. että yksi tuomareista pitää sua ärsyttävänä, tai että muut kilpailijat menestyy tatuointien vuoksi (viittaan jo poistamaasi tekstiin). Oot todella upee, ja ihan oikeessa lajissa, mutta ei tässä nyt mitään oikeusmurhaa tapahtunut kun et voittanut kilpailua. Oikeusmurha olisi ollut jos Anna Virmajoki olisi kilpaillut näissä gameissa ja sijoittunut kahdeksanneksi. Sanon nyt kuitenkin oman mielipiteeni vaikket sitä varmaan halua lukea, eikä tarkoitukseni ole mitenkään loukata. Mutta jos katsoo tota toiseksi alimmaista kuvaa, niin siitä kyllä huomaa että kunto on liian pehmeä. Itse tykkäsin myös hirveästi siitä sun ekan kilpailujen lookista, ja kokonaan tummasta tukasta. Nyt lookisi ja varsinkin sivuasentosi on liian ”tyrkky”, ja tissit tulee liikaa esille (en nyt keksinyt sopivampaa adjektiivia, anteeksi tuosta). Ja taka-asennossa jalkasi jotenkin tuntuu ”harottavan”, en tiedä onko sulla yliojentuvat polvet vai mistä se johtuu..

  • Noihan on toki sun mielipiteitä toinen tykkää vaaleasta toinen tummasta, osan mielestä kaunis toisen mielestä ruma!!!!Mulle on tärkein se oma fiilis js oon oikeesti aika ”kyllästynyt ” näihin mun mielipide on : ….. Meitä on täällä 5 miljoonaa ja jokaisella on se oma mielipide ja en oo todellakaan aina samaa mieltä niinkuin ette tekään! En pakota ketään tätä lukemaan enkä kirjoita blogia siksi että odottaisin kommentteja, suurin osa on niin vauva.net kamaa Oon todella onnellinen siitä että mulla on muutakin elämää kun fitness

  • Anonyymin kommentti taisi kolahtaa 😉 Oli asiallinen kommentti ja vieläpä todella realistisia pointteja, itse vastasit Umppu kyllä melko tylysti.

  • Kannattaisiko laittaa tämä kommentointipuoli sitten kiinni, jos tänne ei saa asiallisesti mitään kirjoittaa, ilman että vedetään herne nenään. Kilpailijan asemassa ei todellakaan voi, eikä kannataakaan kuunnella kaikkien mielipiteitä, mutta mielestäni annoin ihan asiallisen kommentin, enkä missään nimessä halunnut sinua loukata. Sua ei kiinnosta muiden mielipiteet, paitsi ne missä sanotaan et ”sun olis ehdottomasti pitänyt voittaa” ja ”olit ihan mielettömän upeessa kunnossa” ym ym. eli sun ei kannata sitten varmaan lukea lähiaikoina mitään bodylehtiäkään, koska sielläkin saatetaan puida sinun sijoitustasi ja kuntoasi muidenkin kuin kilpailussa olleiden tuomarien toimesta. Totta ihmeessä ihmiset sanovat mielipiteensä (varsinkin kun tuot itseäsi esille julkisen blogin kautta) ja kaikkien silmää ei voi miellyttää eikä tarvitsekaan. Oleellista mielipiteensä sanomisessa on miten sen sanoo. Todennäköisesti vastaat tähänkin jotain tosi tylyä, ja että sua ei edelleenkään kiinnosta sitten paskan vertaa mitä mieltä mä susta olen jne jne. mutta siitä huolimatta sanon vielä kerran MINUN OMAN MIELIPITEENI että oot kaunis nainen ja upea. Oot tosi kovan työn tehnyt, ja periksiantamattomuutesi on hienoa, juuri sitä tässä lajissa tarvitaan. Vielä kun saat kuntosi, tyylisi ja poseeraukset hiottua loppuun, niin varmasti voittokin tulee. Tsemmppiä.

 15. mää en kestä tätä showta täällä, miten aikuiset ihmiset pystyykin käyttäytymään teinien tavoin…-Sanna

 16. Ei voi kun nauraa näille kommenteille 😀 Tsemppiä Sulle, pää pystyyn vaan ja uusia treenejä ja lavoja kohti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta