Dirty thinks with carbs

Tänään vähän järkevämmin 🙂 Tankkaus alkoi jo aamusta ja kyllä sen vaan huomaa kuinka ajatukset alkaa virtaamaan järkevämmin ja väsymys muuttuu ”levottomat jalat” fiilikseen. Tänään tokavika treeni ja venyttelyä… se on menoo ny 🙂 Mahtava fiilis jo amusta ja aurinkokin paistaa <3. Kisat lähenee ja tavoitteita kohti on menty jo 1,5 vuotta. Mää niin toivon hartaasti, että loppu menee hyvin. Ehkä sitä tulee iän mitaan hieman realistisemmaksi ja viime kisojen "kaikki päin peetä" meininki oli myös aika opettavainen itselle, että valmiistakin pöydästä saattaa irrota jalka kesken aterian. Edelleen toivon kovaa hasstavaa kisaa ja suon voiton, sille kuka on sen ansainnut.

Mikä tekee ihmisestä vahvan kilpailijan onkin sitten eri juttu. Uskon, että kokemus ja koetut tappiot kasvattavat kilpailijoita eniten. Kun lähdet kilpailemaan niin olet valmis tekemään mitä vaan että voitat ja olet varma voitostasi, kunnes tulee tulokset. Tuloksien kuuntelun aikana osalla maailma romahtaa, mutta silti on vaan pakko hymyillä. Välillä kilpailuissa on pokaalit lennellyt, mikä taas osoittaa epäasiallista käytöstä. Tappio on vaan nieltävä, vaikka pahalta se tuntuu. Tappiosta on kerättävä voimia tulevaan ja saada draivi päälle ollakseen vielä parempi kun vastustajat tai ainakin itse ajattelen näin. Koen myös asiattomaksi kerskailun ja ylimielisen asenteen,sillä jokainen on varmasti tehnyt töitä kuntonsa eteen. Toki seinäruusuksikaan ei kannata jäädä,sillä peli on silloin jo pelattu.

Itse olen rauhallinen kilpailija ja pysyttelen omissa oloissani musiikkia kuunnellen. Olkoon kuka mitä mieltä tahansa niin omasta milestäni ne draamailut kannattaa jättää sitten jo hotellille tai mistä sitten ikinä kisapaikalle saapuu. Inhoan ylimääräistä sähläystä ja turhien asioiden vatvontaa. Kilpailija kokouksessa saa aina tarkat ja selkeät ohjeet miten toimia kilpailu tilanteessa. No kaikki tyylillään. Mulla on ollut tänään aivan jumalaton hedari ja se vaan jatkuu. Työt on hoidettu ennen kisoja ja nyt mulla alkaa pakkailut ja valmistelut.

Enään ei oo montaa yötä jäljellä kisoihin ja pikkuhiljaa alkaa tulemaan pientä, mutta sopivaa kisa jännitystä. On ihana lähteä kilpailemaan ja jännittämään kuka vie pokaalit. SM-kilpailujen mestarit niin lyhessä (Maija Kivelä) ja pitkässä (Anna Virmajoki) on ”pois alta” Maija kisaa toisessa liitossa ja Anna on Pro-kortti taskussa. Jokaisella on varmaan oma ennakko suosikki, mutta kuka sen kirkkaimman pystin vie se jää nähtäväksi.

Kultsan kisa ilmoitettiin tänään loppuunmyydyksi, eli säkällä paikalta voi saada vielä muutaman lipun, kun osa kokopäivän lipun ostaneista poistuu jo miesten kisan jälkeen. Mää oon jo niin valmis vatkaan sinne lavalle, ettette uskokkaan. Tänään olin niin täpinöissäni, että leikkasin hirveen slaissin sormestanikin irti 🙂

-Umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “Dirty thinks with carbs”

  1. Onko näistä tullut aikaisemmin laadukasta videomateriaalia nettiin? Ois kiva nähdä sut lavalla, vaikka en paikalle pääsekään 🙂 Vielä kerran tsemppiä!

  2. Jopas oli ”kiva” kommentti joltakin, kamalaa 😀 mutta asia ei oo kyllä niin! Oon Umppu myös 156cm pitkä ja taistelen samojen (miten nyt sanoitkaan) sivupersläskien kanssa:D oon huomannut myös paljon muita samoja piirteitä. Joten annamennä ja näytä niille;)Joten ei muutakuin iso tsemppi kisoihin ja hoida homma niin hyvin ettei varmasti jää mikään vaivaan jälkeenpäin.*onnenpotku sinne*

  3. Tätä sää nyt eniten kaipaat:Kilpailija kokouksessa -> Kilpailijakokouksessa Enään -> Enääkisa jännitystä -> kisajännitystäennakko suosikki -> ennakkosuosikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta