Fitness vastaan omaelämä

Nyt on vielä 4 päivää kisoihin ja huomenna alkaa kauan odotettu tankkaus. Vielä 2 aeroobista ja 2 treeniä jäljellä ja sitten mennään. Vaikka itse kirjoittelenkin kisoihin valmistautumisesta ja kaikesta siihen liittyvästä en henkilökohtaisesti jaksa lukea yhtään blogia, missä on kirjoitettu smith3x100000 yms. Oonkin huomannut suuren ”vihan” osaa facebook ystäviäni kohtaan (kaikkia en edes tunne) jotka päivittävät joka ikisen liikkeen,  ruoan ja kuinka hyvä selkä treeni oli ja nyt mennään saunaan, ja ai kun oli hyvät löylyt. Eiks se kerro jo aika paljon elämän sisällöstä? Toisaalta tää blogi homma on ihan sitä samaa, mutta valinta on silloin ainoastaan lukijalla… Ja mulla on muutakin elämää uskokaa pois 🙂

Itse pidän kaikista tärkeimpänä sitä, että fitness ei ole koko elämä vaan on oltava muutakin. Oonkin siitä todella iloinen siitä, että mulla on ystävät aivan ulkopuolelta lajia (toki muutama lajinkin parissa) joiden kanssa voin tehdä kaikkee ihan muuta juttua ilman sanaa fitness. Yleensä niiden body ihmisten keskustelut on: paljo sulla on riisiiä, paljo hiilareita, paljonko kaloreita jne. Loppujen lopuks aika tylsät on jutut. Vaikka kilpailen ja panostan lajiini täysillä, olisi kauheeta, että mulla ei olisi mitään muuta. Mitä sitten jos tapahtuu vaikka loukkaantuminen ja et voi mennä salille, et voi pävittää treenejä faceen, et voi ottaa kuvia sun ruoka-annoksista kun et pääse kauppaan, kun jalka on paketissa. hyvät ihmiset hankkikaa elämä tai jotain muuta harrastuksen/kilpaurheilun  ympärille. Siinä vaiheessa ymmärrän toki jos olet jo ammattilais kilpailija ja saat siitä niin hyvin rahaa, että niitä normi hommia ei tarvitse tehdä. Toimit mainoskasvona maailman suurimille lisäravinne firmoille ja sinulla on sponsorisopimukset isolla rahalla, mutta en toistaiseksi tiedä oikeastaan ketään, kuka näin voi ainakaan Suomessa elää. Samoin mulla on kotona 4-v poikani kanssa niin paljon kaikkee touhuttavaa, että en todellakaan ehdi tylsistyyn kotona ja se jos joku pitää mielen virkeenä. Touhutaan muutenkin yhdessäperheen kanssa viikonloppuisin yhdessä kaikkea mukavaa. 
Mää oon saanut tänään kokea niin nautintoa, kun suurta kipua. Aamulla oli viimeinen LPG-hoito hoitola Preventiossa ja siihen perään 45 min infrapunasaunaa LadyLinellä. Saunassa köllöttelin aivan kaikessa rauhassa ja vaivuin taas sellaiseen transiin, että sitä voi jo kutsua rentoutumiseksi kertaa2. On hyvin tärkeää osata rentoutua ja se onkin ollut mulle ihan uus juttu ja auttanut todella paljon niin arjessä, työssä kun lajissanikin. Sen jälkeen tein työpäivän joka onkin toisiksi viimeinen tälläviikolla. Kosmetologimme Miia teki mulle sokeroinnin www.primebeauty.fi/ . Ensiksi oli vuorossa jalat, joihin kuvittelin olleeni saanut kasvatettua senverran rihmastoa, että ne saa hyvin irti, mutta Miia sanoi heti, että pitäisi olla enemmän mittaa…… Mulle alettiin oleen jo ihan maximissa, sillä inhoon karvoja kaikkialla. Jalat oli vielä ihan ok, mutta sitten kun siirryttiin tonne beaverin puolelle niin ai että. Lopputulos oli silti sileän täydellinen ja sokerointi takaa sen, että karvat ei kasva sisäänpäin, eikä tule niitä näppylöitä tai karvatupen tulehduksia (joita tulee lähes kaikille). On kyseessä sitten sheivaus tai sokerointi on hyvä iholle laittaa talkkia sen jälkeen. Se ehkäisee kutinaa ja pitää ihon kuivana. 
Värejä aletaan jo pikkuhiljaa levittelemään, niin ihon pitää olla todella hyvässä kunnossa ja karvat pois ja sokerointi pitää ihon sileänä 2-4:ään viikkoon.
Kaikki työ on nyt tehty ja nyt on edessä muutama päivä odottelua ja kevyttä treeniä. Kaikkeni oon antanut ja vielä vähän enemmän. Unelmoin  hyvästä tulevaisuudesta ja toivon työn tuotavan tulosta. Oon varmoin mielin kunnon suhteen ja kaikki muukin homma on valmiina. Lava odottaa ja kohta sinne jo päästäänkin. Tänään vielä kevyttä venyttelyä ja rullailua. Päässä ei liiku enään mitään ja en oikein edes pysty stressaamaan tällähetkellä mistään. 
-Umppu
primebody

3 vastausta artikkeliin “Fitness vastaan omaelämä”

  1. Hurjasti tsemppiä lavalle !!!!!Pystyykö muuten kisoja seuraamaan netistä? Ite en pääse kultsalle, mutta tänä vuonna sielä lavalla on useampikin tuttu naama, olis kiva seurata livenä teitä 🙂

  2. Umppu :)Ihan hillittömän paljon tsemppiä viimisiin rutistuksiin, toivon sulle parasta koska oot oikeasti ihan mielettömän fysiikan omaava nainen, nainen jolla on just perhe ja yritys ja muutakin elämää, vitsi miten nostan hattua sulle :)Mulla on kans lapsia ja duunit ja koti maalla mutta silti löydän aikaa kuntoilla, sä oot varsinainen motivaattori siinä kohtaa :)Terveisiä perheelle, ja vielä kerran suuresti onnea kisoihin <3T: Titta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta