töttöröö

Osaan ehkä samaistua althsaimer potilaaseen, sillä muisti on yhtä hyvää luokkaa tällä hetkellä. Nyt on viimeistely viikko käynnissä ja aamulla teinkin vaan pienen herättely lenkin kevyesti. En mennytkään suoraan salille vaan töihin ja vaihtelin siä tyhjäpäisenä ”kaapin paikkoja”. Päivällä kävin tekemässä jalat ja poseeraamassa ja huomaankin, että yksin poseeraamisesta saan paljon irti. Muuttelin vähän asentoja tein pieniä viilauksia.

Päässä ei liiku yhtään järkevää ajatusta ja takki on todellakin tyhjä. Vielä 2 päivää töitä ja sitten alkaa viimeiset valmistelut ja pakkaukset kisoihin. Tovi menee kokkaillessa ruokia mukaan. Mulla on ekaa kertaa huoltaja mukana ja sehän on tietenkin Juuso 🙂 oon tässä jo vähän kouluttanu sitä ja sanonu, että älä puhu mulle mitään jos en kysy niin selvitään ilman kommelluksia. Ei vaan 😉 huoltajan on oltava sellainen ihminen kuka siinä tilanteessa kestää sun mahdolliset oikuttelut ja kiukuttelut ja pitää sut ajan tasalla missä mennään. Sitähän Koskinen on saanut jo muutaman vuoden harjoitella 🙂

Vaikka meillä hienot teami asut onkin niin mun on varmaan pakko ottaa mukaan toppatakki, jos tää lumen tulo vaan jatkuu. Oon ollut nää viimeiset päivät aivan umpi jäässä kokoajan ja villasukat jalassa. Viime kisoisa oppineena en aio vilustua ja tulla kuumeeseen todella tärkeänä päivänä. Vaatteita saa aina pois, mutta ei lisää jos niitä ei oo mukana. Mulla onkin aina kisoissa ehkä maailman rumin villakerrasto verkkareiden alla pitämässä lämmön päällä.

Huomenna on vielä viimeinen LPG-hoito hoitola Preventiossa, mikä on Ladylinen tiloissa ja siihen perään infrapuna saunaa. Omaa aikaa ja rentoutumista. Se henkinen puoli on ainakin mulla kokenut aimo harppauksen lajin myötä ja nautin hetkistä olla ihan omissa ajatuksissa ja käydä läpi tilanteita mielessä, mitkä on ennen tuottanut hirveen stressin. Osaan muutenkin suhtautua tulevaan rennommin ja rauhallisemmin kuin ennen. Se henkinen puoli onkin tässä lajissa paljon vaikeampaa, kun fyysinen, sillä kyllä jokainen treenata osaa ja jaksaa, mutta pää ei aina pysy mukana. Dieetti on vedetty läpi omaa kehoa kuunnellen ja panostettu siihen lepoon ja unen laatuun.

Vielä huominen ja sitten alkaa tankkaus ja voi ehkä tulla vähän järkevämpää tekstiä. Mää oon huomannut, että blogin kirjoitus on mulle vähän sama asia kun pienenä tyttönä kirjoitettiin päiväkirjaa. Ehkä blogikin toimii jonkinlaisena terapeuttisena juttuna, jonne saa purkaa päivän asiat  ja ajatukset niin hyvät kuin huonot. Mulle on tullut tästä jo tapa ja odotan aina sitä hetkeä, kun saan kirjoittaa ja miettiä niitä juttuja tekstin kautta.

Mutta siis huomiseen
-Umppu

primebody

13 vastausta artikkeliin “töttöröö”

  1. Mä ajattelin blogin myös samallalailla päiväkirjatyyppiseksi jutuksi. Ajatukset selkenee kummasti kun ne saa tekstinmuotoon!:) terapeuttista todellakin!

  2. Kovasti oot kyllä paiskonut tuon kropan eteen! Todella mahtavan näköistä, innolla odottelen kuvia kisoista! Kisa tsemppaukset täältäkin!

  3. hahah althsaimer :DDD siis alzheimer? ja muuten, sen kunniaksi että olet nyt aikuinen niin ehkä kannattaisi kerrata yhdyssanat ja myös nuo heittomerkit, tai siis aina kun laittaa ” -merkin sanan eteen niin se kuuluu laittaa sinne peräänkin! esimerkiksi ”heittomerkillä”, eikä ”heittomerkillä. vinkkinä vain 🙂 TSEMIÄ! <3

  4. Miä oon siskon kaa tulos kahtomaan kisoja,piän peukkuja ja jännittävää nähhä sen päivän kunto siulla 🙂 tsemppiä näille viimosille päiville!

  5. Ei pahalla mutta panostaisit vähän oikeinkirjoitukseen, susta tulee suoraan sanottuna vähän ”bimbo” ja tyhmä kuva, kun melkein joka lauseessa on kirjoitusvirhe, kaikki yhdyssanat väärin, väli- ja heittomerkit väärin ja vielä lisäksi tollainen idioottivirhe kuin ALTHSAIMER. Kuuluu yleissivistykseen tietää miten alzheimer kirjoitetaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta