Se oli siinä

Nyt on viimeinen kova treeni vedetty raivolla ja työ on todellakin tehty. Ensi viikko on viimeistely viikko ja niin treeni, kuin myös ruoka muuttuu. Treeni tehdään pumppi tyylillä normaalia kevyemmillä painoilla, nopea tempoisesti ja joka sarjan väliin kevyt venytykset. Mää niin odotan jo tankkausta, sillä viikko on ollut jo sellaista tyhjyyttä pään kanssa. Pitkä ketoosi takana ja hiilaria odotellessa. Tänään olin lähdössä Wolffilta ja soitin Juusolle kiukkuisena, kun olin ahtanut meidän auton tiukkaan taskuun, että missä saakeli on se takapyyhkijän nappi, kun jokaisesta ruikkii vaan pissapoika……. meillähän ei ole autossa takapyyhkiää…..

On toisaalta aika pelottava tunne, että nyt ne treenit oli siinä ja enään ei o mitään tehtävissä. Silti varmoin mielin mennään lavalle. Nyt on tavallaan kaikki annettu mitä annettavaa on ja ehkä vielä vähän enemmänkin. Odotan sitä kisa-aamua kun kuuta nousevaa ja sitä fiilistä kun katsot peliin kun kroppa on kuivunut yön aikana ja voit sanoa peilille ”well hello 6pack….. Mullahan on ehkä maailman oudoin vatsa, sillä ylhäältä näkyy lihakset vaikka olisin vähän tuhdimmassakin kunnossa, mutta ne aivan alimmaiset näkyy aina vasta kisa-aamuna. Mulla on synnytyksessä revennyt ne alimmat vatsalihakset ja niitä ei saa treenattua ihan smalla lailla, kun ylävatsoja. Eli aina kun syön jotain, niin lihakset ei pidä vatsaa tiukkana vaan mulle tulee sellainen ”so sexy” alamummo. Mulle on plastikkakirurgi sanonut, että jos ne haluaa kuntoon, olisi tehtävä hips to hips leikkaus, jossa alimmat vatsalihakset ommeltaisiin yhteen, mutta en ole kokenut sitä kuitenkaan tarpeelliseksi, sillä esim ekoissa kisoissani sain sen riittävän kireäksi ja hyvän näköiseksi.

Kaikki on nyt valmiina kisoihin ja valmistelut saa alkaa. Vika viikko on aina ihanaa, sillä silloin ei enään suunnitella vaan tehdään ja muutokset ja suunnitelmat on lopullisia. Pientä jännitystä on ilmassa, mutta sekin tulee mieleen aina välillä ja lähtee hetkenpäästä pois. Mää niin toivon, että mun tekemä työ ja useat tunnit jotka on vietetty salilla tuottaa tulosta. Haluan kiittää myös teitä kaikkia lukijoita kannustavista viesteistä, sillä se tuntuu aina hyvältä kun saa positiivista palutetta <3 ja kannustaa niinä energiamattomina päivinä

Oon uskonut itseeni ja toteuttanut unelmaani päästä pitkälle tässä lajissa. Tärkeintä on juurikin se usko itseensä, sillä neuvoa antavia ihmisiä riittää ja niitä, jotka sanovat, että et sää pysty ja kannataisko jo luovuttaa. Mää en oo luovuttaja millään saralla, eikä se tuu kuuloonkaan. Ja välillä nautin sairaalla tavalla ihmisten ärsyttämisestä ja se jos joku on niille hyvä opetus jos menet niiden yläpuolelle ja näytät pystyväsi. dream big <3

Eilen oli mun vanhojen ystävien 90- vuotis juhlat, eli 3x30v. Ja voin sanoa, että kyllä mun ystävät vaan on aarteita. Ollaan tunnettu osan kanssa jo yli 20 vuotta kun ollaan tutustuttu ala-asteella ja osan kanssa 17 vuotta. Ollaan oltu tiivis tyttöporukka ja säilytty sellaisenaan, mikä on jotain aivan korvaamatonta ja mahtavaa. Kakku oli koristeltu meidän 9-luokan ryhmäkuvalla ja juhlien teemana olikin 90-luku. On se muoti ollut sitten silloin rumaa ainakin Annalassa. Kyllä ne ystävät vaan on timantteja ja se mikä on huippua kun tuntee myös kaikkien perheet ja taustat niinkin pitkältä ajalta. Meillä oli niin hulvatonta, että mun naama oli oikeesti aivan krampissa nauramisesta kun pääsin kotiin. Love you <3

Tänään aion loikoilla piikkimatolla, venytellä, saunoa, rullailla ja rentoutua, sillä ens viikko on omistettu täysin ainoastaan mulle. Pitäkää peukkuja ja kaikki kynnelle kykenevät tulkaa katsomaan kisoja
-umppu

primebody

15 vastausta artikkeliin “Se oli siinä”

  1. näin sut tänään wolfilla ja voi vitsi sä olis kapeessa kunnossa 🙂 ei kuvista pysty päättelee kui kaponen ootkaan

  2. Tsemppiä umppu superpaljon! 🙂 minä onneton oon lauantain aamusta yöhön töissä niin en pääse kannustamaan teitä ja nuuhkimaan ilmaa, että millasta se onkaan paikan päällä. Sulta saa ihan hirmu hyviä neuvoja ja uusia näkökulmia koko lajiin, kiitos niistä! T: kisalavoille tähtäävä typykkä 🙂

  3. Löysin sun blogisi ja alampas tätä seuraileen! Annat kyllä varmasti blogisi kautta mulle uutta puhtia reenamiseen! 🙂 Saanko kysyä ja vielä anteeksi jos tätä ihmiset ovat kyselleet. Miten tankkaat itsesi, millä ruuilla yms? Oletko VHH dieetillä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta