1 viikko jäljellä

Nyt alkaa pian loppu oleen lähellä ja kirjaimellisesti loppu. Oon taas tänään ollut niin sairaan väsynyt, että oksat pois. Tuntuu hullulta, sillä olin koko viime dieetin näin kuollut ja onneks nyt vain vikan viikon. Innolla odotan ens viikon tankkausta ja aivotoiminna vilkastumista. Kaikki tehty on nyt tehty ja ei auta muu kun jalat, sormet ja silmät ristissä toivoo, että kunto on tarpeeksi hyvä unelmien saavuttamiseen.  Oon nyt yhteensä käynyt salilla noin 1,5 vuotta ja ensimmäisen kisani kilpailin vuosi sitten. Oon itsestäni niin ylpeä, sillä en oo ollut näin pitkäjänteinen oikeasti koskaan elämässäni. Ehkä siinä piileekin juuri se taika, sillä en heti saavuttanut mitä olisin halunnut.

Kun tsekkailee kilpailijaesittelyitä on mukaan tulossa hyväkuntoisia tyttöjä ja paljon. On mahtavaa saada tasokas kilpailu ja kova lineup, vaikka en tosin tiedä ketkä mun sarjassa edes on. Moni kokee kilpailuissa onnistumisen riemua ja toiset tippuvat maanpinnalle, mutta se on pelin henki. Kannattaa asettaa realistiset tavoitteet itselle ja sellaiset mitkä on mahdollisuus saavuttaa. Vaikka sinne on kaikki lähtemässä ”voittamaan” on silti hyvä valmistella itseään palkintojen jakoa varten. Omasta mielestä on välillä huvittava seurata, kun tuloksia jaettaessa osan ”tekohymy” hyytyy ja muuttuu halveksuvaksi kuultuaan ”ei haluamansa lopputuloksen. Mää en jaksa uskoa (vaikka omissa ekoissa kisoissa ehkä uskoinkin) että kukaan puolen vuoden treenillä nousee kärkisijoille, sillä mukana on kovia mimmejä ja osalla melkein 10 vuoden treenaaminen takana. Toki eihän siitä linjauksesta tiedä millainen se tulee olemaan, mutta toivon että paras tyttö lavalla, joka omaa parhaan fysiikan (ja niitä lihaksia), osaa esiintyä ja koko paketti on kunnossa voittaa.

Pidän myös siitä, että kilpailija on nöyrä, sillä oon jo aiemminkin puhunut niistä ”mää niin voitan” ihmisistä ja varsinkin tässä kisojen korvilla niitä on niin pirun lähellä. Musta on tavallaan törkeää sanoa esim kilpasiskon kuullen, että kun mää oon voittanu, niin sitten kisaan sielä ja sielä jne. Huudellaan sitten kun kilpailut on kisattu ja tulokset jaettu. Saat ja olet oikeutettu olemaan onnellinen ansaituista palkinnosta, mutta jalat maassa on jokaiselle mukavempi tie huipulle, jos niitä lajitovereitaan tippaakaan arvostaa. Toki on niitäkin kilpailijoita, jotka on olleet aina ylivoimaisia niinkun esim bikinissä Anna.V. Vaikka hän olisi ollut missä kunnossa tahansa lavalla, voitto olisi tullut silti, sillä rakenne, fysiikka, esiintyminen ja koko setti vaan olivat niin ylivoimaiset. Tällä hetkellä bikinissä on tavallaan jännät paikat, sillä kukaan vanha mestari ei oo kisassa mukana ja ykkös sijat jaetaan uudelleen. Toivotan kaikille kisaajille tsemppiä loppurutistukseen ja muistakaa enään viikko jäljellä. 
-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “1 viikko jäljellä”

  1. Et varmasti oo kolmekymppinen! Et varmasti oo saanu lasta! Oot niin nuorekas:-) eikä ikinä uskois noin timmimimmin vartalosta et ois joskus tosiaan odottanu lasta:) monesti ihmiset rupsahtaa lapsien jälkeen ja oikeestaan antaa vaan elämän rullata mut sä oot huge motivation! Hieno nainen! Oot esikuva:)

    • The art of Photoshop – how to mess up a hand :DTsemppiä Umppu kisaan, ihan ok näyttää kunto olevan. Vyötärö tosin saisi mielestäni olla kapeampi ja ampparimpi, mutta hyvännäköistä muuten 🙂

    • Mun olkapäät on yli liikkuvat ja ne menee noin ihan luonnostaan, eli ei sitä oo shopattu 🙂 ja mitä mahaan tulee niin se on jo parempi koska kuvissa oli naisten viikot ja se tekee aina mulle tollasen @mehiläisen

    • Tässä ihmiset varmaan tarkottaa tuota sun lantiolla olevaa kättä…kämmen/sormet on ihan blurria. Näyttää epämuodostuneelta :/ Muuten hieno kuva! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta